- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi birbucukinsan
-
Geçmiyor valla bende 4 mayısı bekliyorm dha çok varEvettt gün geçmiyor
Ayyyy inşallahh çabucak geçer sizinde bir hafta varGeçmiyor valla bende 4 mayısı bekliyorm dha çok var
Inşallah ya düşük riskim olduğu için gezmeyede gidemiyorum zamn hiç gecmiyorAyyyy inşallahh çabucak geçer sizinde bir hafta var
Aynı bendeki durum gibi doktor çok fazla hareket etmeyin dedi.evdeyim bende örgü örüyorum kitap okuyorum film izliyorum standart günInşallah ya düşük riskim olduğu için gezmeyede gidemiyorum zamn hiç gecmiyor
Aynen sonu güzel olcak insallah cnmAynı bendeki durum gibi doktor çok fazla hareket etmeyin dedi.evdeyim bende örgü örüyorum kitap okuyorum film izliyorum standart gün
İnşallah Anne olmak kesinlikle sabır gerektirirmiş öğrendimAynen sonu güzel olcak insallah cnm
Bencedeİnşallah Anne olmak kesinlikle sabır gerektirirmiş öğrendim
Canim ben bugün duydum çok şükür rabbim herkes nasip etsin inşallahInsallah alrsn canm kalp atısını duyan vr mı aramzda acaba
Amin cnm mac haftalıksinCanim ben bugün duydum çok şükür rabbim herkes nasip etsin inşallah
Ay cnm ne guzel l kac haftalıkken duydunCanim ben bugün duydum çok şükür rabbim herkes nasip etsin inşallah
5+5 canım vajinal ultrason ile çok net gördük ve duydukAmin cnm mac haftalıksin
5+5 iz canımAy cnm ne guzel l kac haftalıkken duydun
Çok erken duymusun ne güzel bende vajinal usg bakıldı ama sesi duymadım gördüm sadce5+5 canım vajinal ultrason ile çok net gördük ve duyduk
Bende sadece kese görünür diye bekliyordum çok şaşırdım kalp atışı yanıp sönüyordu doktorum nefesini tut bi bakalım dedi sesi açtı ben ağladım zatenÇok erken duymusun ne güzel bende vajinal usg bakıldı ama sesi duymadım gördüm sadce
Ay çok duygusal ya çok güzel bi duyguBende sadece kese görünür diye bekliyordum çok şaşırdım kalp atışı yanıp sönüyordu doktorum nefesini tut bi bakalım dedi sesi açtı ben ağladım zaten
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağını boş koymasın hayır dağıtıcamAy çok duygusal ya çok güzel bi duygu
Cnm çol seviyorum sevindim..ben de ayın 9 unda gidicem sabırsazlanıyorz ama kendısını gorsem bile yeter bana bu kontrolde cnku biz de henüz çok miniğiz belki bir surpris yapar bize de duyurur sesini sennki gbiRabbim herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağını boş koymasın hayır dağıtıcam
İnşallah sende duyacaksın rabbimin izniyle banada haber ver sağ Salim kavuşuruz inşallahCnm çol seviyorum sevindim..ben de ayın 9 unda gidicem sabırsazlanıyorz ama kendısını gorsem bile yeter bana bu kontrolde cnku biz de henüz çok miniğiz belki bir surpris yapar bize de duyurur sesini sennki gbi
Ultrasonda da aynı çıkıyor 5+5Canım sat a gore kac haftalıktın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?