- 20 Kasım 2016
- 182
- 116
- 53
- 35
- Konu Sahibi birbucukinsan
-
Hayırlısıyla sağlıklı sıhatli duyarsın inşallahInsallah hayrlı haberlerimzi alırz benim daha çok yeni.. Ancak bir ay sonra falan kalp atısını duyacagız herhalde ınsallah..ama 9 unda bir kontrole gıdıcez keseyı gormek için
İnsallah cnm hepmze allah yardm etsın.. Kürtajı yasayan bilir herkes kucagında bebegıyle cıkmak için o çatala yatarken sense hayallerıne son vermek için yatıyorsun çok acı rabbim yasatmasm bırdahaBenim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim kürtajla sonlandı son adet tarihine göre 5+4 düz yarın kontrolümüz var ben daha çok korkuyorum nasip olurda ilk üç ayı atlatırsak o zaman rahatlarım ancak
Amin inşallah evet çok zor bir sene oldu bu ay aşılama olacaktım şükür rabbime gerek kalmadı bide sağ Salim kucağımıza alırsakİnsallah cnm hepmze allah yardm etsın.. Kürtajı yasayan bilir herkes kucagında bebegıyle cıkmak için o çatala yatarken sense hayallerıne son vermek için yatıyorsun çok acı rabbim yasatmasm bırdaha
Insallah alrsn canm kalp atısını duyan vr mı aramzda acabaAmin inşallah evet çok zor bir sene oldu bu ay aşılama olacaktım şükür rabbime gerek kalmadı bide sağ Salim kucağımıza alırsak
Bende merak ediyorum tam olarak ne zaman duyulur acaba vajinal ultrason ile biraz daha erken duyulabiliyor sanırımInsallah alrsn canm kalp atısını duyan vr mı aramzda acaba
Ben 6 ıncı hftada transvajinal usg ile baktırdım sadece kese gözlemlendi. 2 hafta daha beklendi bu cuma gidicem hayırlısıyla inşallahBende merak ediyorum tam olarak ne zaman duyulur acaba vajinal ultrason ile biraz daha erken duyulabiliyor sanırım
İnşallah canım inşallah kalp atışlarını sağ Salim duyarız hepimiz 8 haftalık olcak o zaman seninBen 6 ıncı hftada transvajinal usg ile baktırdım sadece kese gözlemlendi. 2 hafta daha beklendi bu cuma gidicem hayırlısıyla inşallah
Insallah hayrlı haberlerle gelirsin cnm..devlet hastanesindeki cihazlar biraz daha eski model oldkların 6 haftada bebeği gormek için ble hep alttan bakıyorlar fakat özelde karından baktklarnda beş haftalkken ble gornuyor bu yuzden devlete gtmemeyı dsnuyorm bn deBen 6 ıncı hftada transvajinal usg ile baktırdım sadece kese gözlemlendi. 2 hafta daha beklendi bu cuma gidicem hayırlısıyla inşallah
Bugün 7 hafta + 5 gün olduk cuma günü tam 2 ay olmuş olucak inşallah yaaa rabbim nasip ederİnşallah canım inşallah kalp atışlarını sağ Salim duyarız hepimiz 8 haftalık olcak o zaman senin
Evett kesinliklee haklısın cihazlar çok eski ama işte her zaman da özel hastane olmuyorInsallah hayrlı haberlerle gelirsin cnm..devlet hastanesindeki cihazlar biraz daha eski model oldkların 6 haftada bebeği gormek için ble hep alttan bakıyorlar fakat özelde karından baktklarnda beş haftalkken ble gornuyor bu yuzden devlete gtmemeyı dsnuyorm bn de
Haklsın cnm benm ağrımda çoğaldı uzanıyorum inşallah bu günler de gecckRegl sancısı gibi hatta bazen ondan daha şiddetli oluyor. Doktor normal dedi. Garip geldi aslında bana ama korkutmamaya çalışıyorum kendimi. Her dakika bişi mi oldu diye dolanıyorum. Tecrübesiz olmak,ilk hamilelik tabi zor insan ne olduğunuda bilmiyor o ne bu ne herşeyi google dan araştırıyorum
Ben duymadım ama ekrandan gördüm cnm neden duymuyorum dedm doktora dha çok küçük ısı yarar zararlı dediInsallah alrsn canm kalp atısını duyan vr mı aramzda acaba
inşallah bende duyucamBen duymadım ama ekrandan gördüm cnm neden duymuyorum dedm doktora dha çok küçük ısı yarar zararlı dedi
Amin canim inşallahBugün 7 hafta + 5 gün olduk cuma günü tam 2 ay olmuş olucak inşallah yaaa rabbim nasip eder
Inşallah cnm az kalmış senininşallah bende duyucam
Evettt gün geçmiyorInşallah cnm az kalmış senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?