- 17 Nisan 2025
- 210
- 129
- 18
- 29
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
Etkilenmiş gibi numara yapmak nedir ayy böyle bir şey yaptıysa gerçekten yedimİki ihtimal var Sizi tartiyor olabilir erkeklerin böyle gerzoluklari var biraz frene basayım yüz bulmasın demiş olabilir . İkinci ve daha büyük ihtimal ayıp olmasın diye masada size surat asmadi kalbinizi kırmadı etkilenmiş gibi numara yaptı . Zira etkilenen bir erkeği kimse tutamaz bence .
Önceki ilişkilerimde hep ilk buluşmadan sonra daha eve gelir gelmez mesajlaşmaya başladık falan. Sabah bi günaydın mesajı geldi. İlk defa böyle bi şey yaşadım o yüzden :SEtkilenseydi arardı diye düşünüyorum. Ama saat de erken. 1 gün geçmeden neden aramadı diye konu açıyorsunuz ki. Daha gece ayrılmışsınız. Farz et ki etkilenmedi, ne fark eder? S. edip yoluna bakarsın, herkes herkesten etkilenecek diye bir şey yok
Tamam öğlene kadar bekliycemÖğlene kadar bekleyin bakalım. Yine bi gelişme olmazsa yolu açık olsun.
Bekliyorum ama bekletilmek üzücüAtar biraz bekle
Baktım arada ama yürek te yaktım gibiydi aslında sorun ne anlamadım
Hsjsjsjsj aynı modelden bi de burdaAyy bu benimde başıma geldi hatta daha dün yaşadım. Adamla buluşma çok iyi geçti, geleceğe dair ikimiz ile ilgili planlar yaptı. Hatta çıkma teklifi geri gelsin muhabbeti üzerine çıkma teklifi etti, daha erken dur bakalım ileriye demiştim. Ama eve gittiğimde ne aradı ne sordu. Sonra WhatsAppa bir baktım telefon numaramı silmiş, instagramda takipten çıkmış. Şok oldum, sordum sebebini "ilgimi çekmedin, kusura bakma" gibi bir cevap verdi.
Ben bu zamanda erkeklere artık akıl erdiremiyorum, anlamlandıramıyorum. Vazgeçtim zaten ama buluşma gününde gelecek planları yapıp sonrasında bu sekilde davranmanın sebebini gerçekten merak ediyorum bende.
Aldırmayın, bırakın zamana. Daha gün bitmedi, belki mesaj atar durun bi bekleyin.
Ay yok ben yazmak istemiyorum cepte görmesinİyi misin herşey yolunda mı diye nabzını yokla belki açık eder
Ben daha heyecanlı bir ilişki istiyorumdur belki o da böyle durağan yavaş bi şey istiyo da olabilir. 24 saat geçmemeli bence ya cidden etkilenen insan merak eder iletişimde olmak ister diye düşünüyorumayrılalı daha 24 saat olmamış derdini seveyim senin ilk kez görüştüğün senden 10 yaş büyük birini çok takma onun için hayat senden daha yavaş ilerliyor olabilir
Bu sonraki zamanlarda da böyle olabilir bi otur dök düşün istersen
Daha önceden yaş farkı olan ilişkim oldu ama böyle değildi. Hele ilk başlarda gayet heyecanlıydı ama bunun karakterindendir belki de hoşlanmadığı içindir ya da herkese böyle yapıyodur bilemedimYa 29 yaşında 40 yaşında adamla napıcaksın ki adamın yaşı gereği böyle kavramları yoktur belki. 45-55 iz desen benzersiniz derim ama şu an sizin aranızda fark var bence
Ee erkek işte cevap soruda gizliMadem aramıcan hoşlanmadın neden ilk görüşte aşık olmuş gibi davranıyosun be adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?