İlk buluşma sonrası aranmamak

yerebakanyurekyakan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
210
129
18
29
Dün biriyle yemek yedim. Ben 29 yaşındayım o 39 yaşında. Onun benden çok etkilendiğini düşünüyorum. Gözlerini bir an olsun ayırmadı. İltifat ta etti. Ayrıca gelecek planlarından vs bahsetti. Yemek bittikten sonra ben eve gideyim dedim yok başka yere geçip oturalım daha erken falan dedi. Ve başka yere gittik birkaç saat te orda oturduk. Ben kalkalım demesem daha orda da mekan kapanana kadar oturcaktık. Gerçekten çok ilgiliydi ve fırsat versem ilanı aşk falan edicekti. Ben biraz daha soğuk durdum kimi zaman. Çünkü bence daha ilk görüşmede kimse kimseyi tanıyamaz ve zaman yaymak daha sağlıklı geliyor bana.
Dün gece 00.30 da falan ayrıldık. Ne gece bir şey yazdı ne sabah bir şey yazdı. Açıkçası gece bir şeyler bekledim. Sabah erken uyandığını söylemişti ama saat 10 oldu ve uyandığına eminim yine bir şey yazmadı :/
Dün yanlış anlamadığıma eminim, gerçekten benden hoşlandı. Ben de her ne kadar çok belli etmesem de sonuçta başka yere gidelim dediğinde gittim vs belli ettim diye düşünüyorum. Peki neden böyle oldu? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum normal mi böyle olması

İki ihtimal var Sizi tartiyor olabilir erkeklerin böyle gerzoluklari var biraz frene basayım yüz bulmasın demiş olabilir . İkinci ve daha büyük ihtimal ayıp olmasın diye masada size surat asmadi kalbinizi kırmadı etkilenmiş gibi numara yaptı . Zira etkilenen bir erkeği kimse tutamaz bence .

Etkilense arar da ama saat de erken. 1 gün geçmeden neden aramadı diye konu açıyorsunuz ki. Daha gece ayrılmışsınız. Ama farz et ki etkilenmedi, ne fark eder? S. edip yoluna bakarsın, herkes herkesten etkilenecek diye bir şey yok. Takılmayın bunlara bu kadar

Son düzenleme:
Etkilenmiş gibi numara yapmak nedir ayy böyle bir şey yaptıysa gerçekten yedim Cidden etkilenmiş gibi davrandı. Ama gerçekten etkilense bu saate kadar mutlaka bi şey yazardı dimi

Önceki ilişkilerimde hep ilk buluşmadan sonra daha eve gelir gelmez mesajlaşmaya başladık falan. Sabah bi günaydın mesajı geldi. İlk defa böyle bi şey yaşadım o yüzden :S

Ayy bu benimde başıma geldi hatta daha dün yaşadım. Adamla buluşma çok iyi geçti, geleceğe dair ikimiz ile ilgili planlar yaptı. Hatta çıkma teklifi geri gelsin muhabbeti üzerine çıkma teklifi etti, daha erken dur bakalım ileriye demiştim. Ama eve gittiğimde ne aradı ne sordu. Sonra WhatsAppa bir baktım telefon numaramı silmiş, instagramda takipten çıkmış. Şok oldum, sordum sebebini "ilgimi çekmedin, kusura bakma" gibi bir cevap verdi.
Ben bu zamanda erkeklere artık akıl erdiremiyorum, anlamlandıramıyorum. Vazgeçtim zaten ama buluşma gününde gelecek planları yapıp sonrasında bu sekilde davranmanın sebebini gerçekten merak ediyorum bende.
Aldırmayın, bırakın zamana. Daha gün bitmedi, belki mesaj atar durun bi bekleyin.

Hsjsjsjsj aynı modelden bi de burda Acaba herkese böyle güçlü duygularla yanaşıp geri dönüş alabildikleriyle mi yola devam ediyorlar. Ay çok korkunç. Düşünsene bir daha karşımıza biri çıksa anlayamıycaz gerçek mi sahte mi. Korkunç bi durum.

Ben daha heyecanlı bir ilişki istiyorumdur belki o da böyle durağan yavaş bi şey istiyo da olabilir. 24 saat geçmemeli bence ya cidden etkilenen insan merak eder iletişimde olmak ister diye düşünüyorum

Ya 29 yaşında 40 yaşında adamla napıcaksın ki adamın yaşı gereği böyle kavramları yoktur belki. 45-55 iz desen benzersiniz derim ama şu an sizin aranızda fark var bence
Daha önceden yaş farkı olan ilişkim oldu ama böyle değildi. Hele ilk başlarda gayet heyecanlıydı ama bunun karakterindendir belki de hoşlanmadığı içindir ya da herkese böyle yapıyodur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…