İlk buluşma sonrası aranmamak

Ben daha heyecanlı bir ilişki istiyorumdur belki o da böyle durağan yavaş bi şey istiyo da olabilir. 24 saat geçmemeli bence ya cidden etkilenen insan merak eder iletişimde olmak ister diye düşünüyorum
adam belki daha uyanamamıştır gece 00:30 da iyi geceler dediğim kocam bazen kalkıyor işe gidiyor da öğlen yemeğe çıkınca aklına geliyor hanıma günaydın dedim miydi çocuk sabah sofra da varmıydı die daha yeni tanışıyorsun dur bakalım

Daha erken bir saat ama.
39 yaşındaki adam da genel görgü kurallarını biliyordur herhalde. Sabah körü aranmaz,yemek saatinde aranmaz vs vs

Hdjdjdjfjd ama koca farklı bu farklı. Bu daha heyecanlı ilgili olmalı sonuçta yeni tanışmışız. Seninki de komikmiş yani kızsan kızamazsın xkdmdmmddm

Bu adamdan bir cacık olmaz. Gece yarısı ayrılmışsınız, gecenin o saati… evine bırakmadı ise araması gerekiyordu. Ülke ortadoğu sapığı dolu… Hadi evine bıraktı insan nezaketten yazar.

Arasa mesaj yazsa bile bu dallamaya bel bağlama. Adam olsa bu yaşa kadar evlenirdi, zamanında evlenmişse de bu adamı karısı mutlaka boşamıştır.

Sorumluluktan kaçan tipler bunlar. Bi kaç saatlik ruhlarını tatmin etmek, flörtün nasıl bişey olduğunu deneyimlemek için ergenler gibi haller vs bunların imza hareketi…

Aşka olan inancımı kaybettim bu modelle ilk defa karşılaştım allah kahretsin bunları dkmdmdmd
Sorun yaşta bence. Ben de 6 ay önce kendimden büyük biriyle görüşüyordum bi ilanı aşk etmediği kalmıştı. Sabahlara kadar mesajlaşıyorduk sonra bi sabah baktım insta hesabını kapatmış 1 hafta sonra wp dan mesaj attım aaa o da ne? Engellemiş. Ne olduğunu sormak için arayım dedim ordan da engellemiş djxjdjdej hayatımın ghostingini o gün yemiştim işte. Yeni nesile laf ediyoruz falan ama eskilerde bir garip fjfjdje

Afedersiniz ama ayıyla buluşmusunuz. Etkilenmedi mi o an söyle etkilenmedim de çek git. Embesil gibi ghosting yapıp ortadan kaybolma nedir çok sinir oldum

Evin yakınına bıraktı hatta ısrar etti tam önüne bırakmak için ama ben ilk gündem evimin dibine kadar getirmek istemedim. Evet hak verdim sana ya doğru söylüyosun bundan olmaz

Afedersiniz ama ayıyla buluşmusunuz. Etkilenmedi mi o an söyle etkilenmedim de çek git. Embesil gibi ghosting yapıp ortadan kaybolma nedir çok sinir oldum
Evet ben etkilenmediğim birine daha erken başka yere gidelim seni bırakmak istemedim şu an gibi cümleler söylemem mesela fırsatını bulduğum gibi topuklarım

Diyelim ki birazdan kalktı yazdı ? Her şey yolunda devam mı edeceksin?
29 yaşındasın, sen olsan o masadan kalktıktan sonra sabaha kadar konuşulan ilk geceyi yaşardın, ama o 40 yaşında gitti yattı uyudu. Neden ? Çünkü 40 yaşındaaa, seninle aynı enerjide, heveste olamaz. Hayatın boyunca hayal kırıklığı yaşarsın. Çok nadirdir uyum sağlayabilen..

son hatırlatma sen 29 o 40 yaşında.

Ay bu arada düşündüm de biri de bana aynısını yapmıştı ama çok aşırı ilgi duymadığım biri diye silmişim hafızamdan. Yine benden yaşça büyüktü zaten benim biraz yaşça büyüklerle olma gibi bi durumum var yaşıtlarım bebe geliyor Neyse adam bana sürekli vaatler veriyor falan böyle tepelere çıkardı sonra bi gün mesaj attım cevap yok. Arıyorum yoğunum canım sonra ararım diyip 2 gün aramıyo falan. Ağır ghostladı beni hayatımda ilk defa öyle ghostlanmıştım ama işte çok umrumda olmadı engelledim heryerden geçtim.

Off ciddi misin ya evet ben eve geldim ve düşündüm ettim bir sürü Adam evine gitti ve camış gibi uyudu dimi İNANMAK İSTEMİYORUM SHAJSJJSKSKSK

Baktım arada ama yürek te yaktım gibiydi aslında sorun ne anlamadım Madem aramıcan hoşlanmadın neden ilk görüşte aşık olmuş gibi davranıyosun be adam
Aşık gibi davranmamıştır siz yanlış değerlendiriyorsunuz.
Karşındaki kişi sana nazik çok ilgili olabilir, aman bu, kesin bir etkilenme anlamına gelmiyor. Bazı erkekler sosyal ortamlara çok uyumludur ancak duygusal olarak bağlanmaz. Ayrıca ona göre baya genç olduğunuzuda göz önünde bulundurursak sizi beğenmemiş. Gerçekten beğenen biri kendisinden genç bir kadını kaçırmak istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…