- 17 Nisan 2025
- 245
- 150
- 18
- 30
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
Beğendiğini belli eden ifadeler kullandı ve hareketler gösterdi. Hani ben manzaraya falan bakarken adam gözünü benden bir saniye ayırmadı. Manyak mı bu ya beğenmediyse neden böyle davrandı ki ya da beğendiyse neden böyle yapıyorBüyük ihtimalle beğenmediği için de olabilir
Adam 1 saniye gözlerini benden ayırmadı. Beğendiğini hem ifade etti hem de hareketleriyle belli etti. Valla yanlış anlamış olamam o kadar da salak değilimAşık gibi davranmamıştır siz yanlış değerlendiriyorsunuz.
Karşındaki kişi sana nazik çok ilgili olabilir, aman bu, kesin bir etkilenme anlamına gelmiyor. Bazı erkekler sosyal ortamlara çok uyumludur ancak duygusal olarak bağlanmaz. Ayrıca ona göre baya genç olduğunuzuda göz önünde bulundurursak sizi beğenmemiş. Gerçekten beğenen biri kendisinden genç bir kadını kaçırmak istemez.
Bazı erkekler böyle yaparak kadınları etkilemeye çalışır sadece, kendisi etkilenmez. Zaten etkilenmiş gibide görünüyor.Adam 1 saniye gözlerini benden ayırmadı. Beğendiğini hem ifade etti hem de hareketleriyle belli etti. Valla yanlış anlamış olamam o kadar da salak değilim
allah askina adam 39 yasinda 19 degilHdjdjdjfjd ama koca farklı bu farklı. Bu daha heyecanlı ilgili olmalı sonuçta yeni tanışmışız. Seninki de komikmiş yani kızsan kızamazsın xkdmdmmddm
Umarım sizin durumunuzda karşı tarafın mantıklı bir açıklaması vardır.Hsjsjsjsj aynı modelden bi de burdaAcaba herkese böyle güçlü duygularla yanaşıp geri dönüş alabildikleriyle mi yola devam ediyorlar. Ay çok korkunç. Düşünsene bir daha karşımıza biri çıksa anlayamıycaz gerçek mi sahte mi. Korkunç bi durum.
Kesinlikle ayı, öküz artık ne cinsse. Gerçi bu sefer de hayvanlara hakaret oluyor yazık.Afedersiniz ama ayıyla buluşmusunuz. Etkilenmedi mi o an söyle etkilenmedim de çek git. Embesil gibi ghosting yapıp ortadan kaybolma nedir çok sinir oldum
Off ciddi misin ya evet ben eve geldim ve düşündüm ettim bir sürüAdam evine gitti ve camış gibi uyudu dimi İNANMAK İSTEMİYORUM SHAJSJJSKSKSK
Tamam işte seni düşürmüş.Dün biriyle yemek yedim. Ben 29 yaşındayım o 39 yaşında. Onun benden çok etkilendiğini düşünüyorum. Gözlerini bir an olsun ayırmadı. İltifat ta etti. Ayrıca gelecek planlarından vs bahsetti. Yemek bittikten sonra ben eve gideyim dedim yok başka yere geçip oturalım daha erken falan dedi. Ve başka yere gittik birkaç saat te orda oturduk. Ben kalkalım demesem daha orda da mekan kapanana kadar oturcaktık. Gerçekten çok ilgiliydi ve fırsat versem ilanı aşk falan edicekti. Ben biraz daha soğuk durdum kimi zaman. Çünkü bence daha ilk görüşmede kimse kimseyi tanıyamaz ve zaman yaymak daha sağlıklı geliyor bana.
Dün gece 00.30 da falan ayrıldık. Ne gece bir şey yazdı ne sabah bir şey yazdı. Açıkçası gece bir şeyler bekledim. Sabah erken uyandığını söylemişti ama saat 10 oldu ve uyandığına eminim yine bir şey yazmadı :/
Dün yanlış anlamadığıma eminim, gerçekten benden hoşlandı. Ben de her ne kadar çok belli etmesem de sonuçta başka yere gidelim dediğinde gittim vs belli ettim diye düşünüyorum. Peki neden böyle oldu? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum normal mi böyle olması
41 yaşındayımYa 29 yaşında 40 yaşında adamla napıcaksın ki adamın yaşı gereği böyle kavramları yoktur belki. 45-55 iz desen benzersiniz derim ama şu an sizin aranızda fark var bence
Yazdınız mı hiç buluşmadan bu yanaBeğendiğini belli eden ifadeler kullandı ve hareketler gösterdi. Hani ben manzaraya falan bakarken adam gözünü benden bir saniye ayırmadı. Manyak mı bu ya beğenmediyse neden böyle davrandı ki ya da beğendiyse neden böyle yapıyor
Toto lalesi demek istemişAss hole tulip nedir ? Ass ten sonrasını anlamadım
G*t lalesi .Ass hole tulip nedir ? Ass ten sonrasını anlamadım
Yani,atmaz. 40ına gelmiş herif,ne mesajıAma mesaj da mı atmaz
Yaşıtlerınız bebe gibi görüyorsunuz ama yaşlı olanlar tarafındanda bu muameleye maruz kalıyorsunuz. Ve onlara göre genç olmanıza rağmen.Ay bu arada düşündüm de biri de bana aynısını yapmıştı ama çok aşırı ilgi duymadığım biri diye silmişim hafızamdan. Yine benden yaşça büyüktü zaten benim biraz yaşça büyüklerle olma gibi bi durumum var yaşıtlarım bebe geliyorNeyse adam bana sürekli vaatler veriyor falan böyle tepelere çıkardı sonra bi gün mesaj attım cevap yok. Arıyorum yoğunum canım sonra ararım diyip 2 gün aramıyo falan. Ağır ghostladı beni hayatımda ilk defa öyle ghostlanmıştım ama işte çok umrumda olmadı engelledim heryerden geçtim.
Yaş farkı fazla geldi bana.Dün biriyle yemek yedim. Ben 29 yaşındayım o 39 yaşında. Onun benden çok etkilendiğini düşünüyorum. Gözlerini bir an olsun ayırmadı. İltifat ta etti. Ayrıca gelecek planlarından vs bahsetti. Yemek bittikten sonra ben eve gideyim dedim yok başka yere geçip oturalım daha erken falan dedi. Ve başka yere gittik birkaç saat te orda oturduk. Ben kalkalım demesem daha orda da mekan kapanana kadar oturcaktık. Gerçekten çok ilgiliydi ve fırsat versem ilanı aşk falan edicekti. Ben biraz daha soğuk durdum kimi zaman. Çünkü bence daha ilk görüşmede kimse kimseyi tanıyamaz ve zaman yaymak daha sağlıklı geliyor bana.
Dün gece 00.30 da falan ayrıldık. Ne gece bir şey yazdı ne sabah bir şey yazdı. Açıkçası gece bir şeyler bekledim. Sabah erken uyandığını söylemişti ama saat 10 oldu ve uyandığına eminim yine bir şey yazmadı :/
Dün yanlış anlamadığıma eminim, gerçekten benden hoşlandı. Ben de her ne kadar çok belli etmesem de sonuçta başka yere gidelim dediğinde gittim vs belli ettim diye düşünüyorum. Peki neden böyle oldu? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum normal mi böyle olması
Peki eğer mesaj atarsa ne yazayım? Yani hepiniz çok haklısınız, artık ben de görüşmek istemem.
A Aysenimi P pportakall B Blanc12Esra darkmore TheQueeninthenorth onbirmayis M migrenimsi geceningolgesi Valerya- hln09 Umberlee yenGEnC Zeytincii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?