İlk buluşma sonrası aranmamak

Adam 1 saniye gözlerini benden ayırmadı. Beğendiğini hem ifade etti hem de hareketleriyle belli etti. Valla yanlış anlamış olamam o kadar da salak değilim

Adam 1 saniye gözlerini benden ayırmadı. Beğendiğini hem ifade etti hem de hareketleriyle belli etti. Valla yanlış anlamış olamam o kadar da salak değilim
Bazı erkekler böyle yaparak kadınları etkilemeye çalışır sadece, kendisi etkilenmez. Zaten etkilenmiş gibide görünüyor.

Hdjdjdjfjd ama koca farklı bu farklı. Bu daha heyecanlı ilgili olmalı sonuçta yeni tanışmışız. Seninki de komikmiş yani kızsan kızamazsın xkdmdmmddm
allah askina adam 39 yasinda 19 degil
o tanisti heyecani, ilk bulusma heyecani falan coktaaaan angaryaya donmustur adamda
genelde otuzdan sonra insanlarda tanis tanis ayni seyler, kendini anlat anlat ayni seyler bir yerden sonra bayiyor (bunu 34 yasinda, zamaninda flört etmeye - o ilk kivilcima, tatil askina vs bayilan biri olarak yaziyorum)
sen sandigin tarz heyecanlar yasayacak birini ariyorsan 39 yasindaki abilerle takilmayi birak bence.
ayrica maziniz yok, dün de fazla konusmamis kendini anlatmamissin. adam icin sadece internetten buldugu (emin degilim oyle geldi) , guzelce bir kizsin. arada derin aşk yok, ilk goruste carpilma yok, kadinin enerji dolu - ona farkli hissettirdigi bir durum yok, ilgi çekici yani varsa bile konusmamis bile cok,adam bilmiyor. yani muhtemelen son 10 buluşmasının aynisini yasamis. ne kadar heyecanlanabilir ki uyanir uyanmaz mesaj atip hep seni düşünsün?

Umarım sizin durumunuzda karşı tarafın mantıklı bir açıklaması vardır.
Ben artik kimsenin söylediğine inanmıyorum ama bu tür cinslerle karşılaşınca hala şaşırıyorum..

Afedersiniz ama ayıyla buluşmusunuz. Etkilenmedi mi o an söyle etkilenmedim de çek git. Embesil gibi ghosting yapıp ortadan kaybolma nedir çok sinir oldum
Kesinlikle ayı, öküz artık ne cinsse. Gerçi bu sefer de hayvanlara hakaret oluyor yazık.
Kimse kimseden etkilenmek zorunda değil zaten. Ama neden etkilenmiş gibi yapıyorsun, gelecek planları kurup beni de heyecanlandırıp umutlandırıyorsun ki?! Ben zaten aşka, dogru insanı bulmaya karşı ümidimi kesmiştim. Acaba bu sefer mi dedik yok yine aynı son. Dürüst olsunlar canımı yesinler ama bu sekilde bol keseden hayallart satıp karşı tarafa bir açıklamayı dahi çok görüp ortadan kaybolmak çok ahlaksızca.

Tamam işte seni düşürmüş.
İltifatlar bakmalar falan. Adam 40 yaşında. Sanırım bu şekilde yaşamayı tercih ediyor kızlarla. Ben okurken o elektriği aldım sen bu işin içindeyken nasıl göremiyorsun
Şuan senin peşinden koşmanı bekliyor bırak ya senin yaşın daha küçük ne işin var o adamla 40 yaşında

Ya 29 yaşında 40 yaşında adamla napıcaksın ki adamın yaşı gereği böyle kavramları yoktur belki. 45-55 iz desen benzersiniz derim ama şu an sizin aranızda fark var bence
41 yaşındayım

esasen bizim nesilde böyle kavramlar vardır yani bu yaşı gereği değil çakallık gereğiyse onu bilemem

hoşlanmamışsa aynı gün başka mekanda devam etmesi, ilgi göstermesi saçma

ilk kez çıktın, adam da senine tekrar görüşmek istiyor (hoşlandı ya da sohbetini sevdi, daha tanımak istiyor ya da sevişmek istiyor 1 seferde sevişmeyeceksin fark etmez sebep neyse ne) o adam gece için teşekür eder, eve bırakmıyorsa (belki evler ters, belki sen ilk seferden evine kadar gelmesin istedin, neyse) bari vardın mı diye bir mesaj atar gece yazmadı hadi çok geçti diyelim (ki hiç tanık olmadım) bari bi günaydın yazar.

tamam benim çok fazla flört etmişliğim yok onlarca adamla çıkmadım ama yani benim neslimde bu iş böyleydi, eve bırakan bile 10 dk sonra geceye dair birşeyler yazardı bir daha görüşme niyeti varsa

ben yeni nesil yapıyor böyle ilgi verip verip birden yok olmak gibi şeyleri diye biliyordum.

Yazdınız mı hiç buluşmadan bu yana

Yaşıtlerınız bebe gibi görüyorsunuz ama yaşlı olanlar tarafındanda bu muameleye maruz kalıyorsunuz. Ve onlara göre genç olmanıza rağmen.

Yaş farkı fazla geldi bana.

Eve varmadığınızi merak edip mesaj atmayan adam şimdide mesaj atmaz. Ben olsam akşam eve varıp varmadığı mı merak etmeyen adamla bir daha asla görüşmezdim.
Son olarak büyük ihtimalle başkaları ile de görüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…