Yapı olarak gevşek ve bu buluşma onu aman aman heyecanandırmamış gibi.
Buluşma gününü nasıl belirleyip buluştunuz?
Flortlerim arasinda gorustukten sonra aramayan sadece 1 kişi olmuştu beni. Cunku sarhoş olup ortaligi birbirine katip, aşiri boyutta rezillik cikartmistim oyle boyle bir rezillik degil.
Bi de yari ayildiktan sonra utanmadan aramistim ve telefonumu niye acmiyor diye merak etmistim.Neden olabilir acabaaaa???? Tamamen kendime gelip yaptiklarimi hatirlamaya baslayinca anladim neden acmadigini Adam bi daha sesimi dahi duymadi
O dereceydi.Bunu niye anlatiyorum bilemedim. Konuyu okuyunca asiri icimden geldi.
Aramiyorsaaa booossverrr, cok istekli degil demekki...
Bir önceki konunuzda da söylemiştik
Adam bos vakitlerini size yazarak geciriyor
Siz hazırda bulundugunuz hissini verdiginiz icin o gündelik hayatına devam edip sıkıldıkca yazacak size
Sizin dürtmenizle, zorlamanızla olmuş yani. Adamın çok da hevesi yok, aramaması normal.Sanki benden bekliyormuş gibi mesaj attım “ay kusura bakma dönemedim sana bitürlü, haftaya çarşambaya ne dersin?” Diye
Yazdıgına cevap vermemek cocukluk olurYazdığında cevap mı vermemeliyim napmalıyım? :)
Sanki benden bekliyormuş gibi mesaj attım “ay kusura bakma dönemedim sana bitürlü, haftaya çarşambaya ne dersin?” Diye
Yazdıgına cevap vermemek cocukluk olur
Ama size agırdan alın dedik o geldiginde kabul etmeyin su gün müsait değilim bugun olsun diye konusun dedik siz kendi kendinize hadi bugun bulusalım demişsiniz
Kolay lokmasınız ve her sıkıldıgında arayacak yazacak birisiniz
Takılmalık biri arıyorsanız dogru hamleler atıyorsunuz
Kendinle celişme :)Vurmayın öldüm :)
Ama iyi ki görüştüm diyorum diğer türlü kafamda büyütüp büyütüp duruyordum. Hiç de büyütülecek biri değilmiş onu anladım:)
Kendinle celişme :)
Madem büyük değil niye hala aramıyor diye düşünüyorsun ki
Sizin dürtmenizle, zorlamanızla olmuş yani. Adamın çok da hevesi yok, aramaması normal.
Valla bacım biz söyleyecegimizi söyledik dıs gözüz ve bu yollardan coktan gectikEgodan bence ya :) çünkü baya da güzel gittim o gün. Davranışları sebebiyle de yazacağını düşünüyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?