İlk buluşma sonrası mesaj yok

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
333
Merhaba kızlar,
Buluşma gününü ayarlamayan erkekle (bir önceki konum) sonunda çarşamba akşamı buluştuk :)
6dan akşam 10a kadar bir barda oturduk sohbet ettik. Konuşacak çok ortak konu olduğu için sohbet hiç sıkışmadı hatta konudan konuya zap yapıp durduk, güldük eğlendik. Telefonda bir şey gösterirken elime dokundu, bira hafif çarpınca eve bırakmakta ısrarcı oldu, hesap öderken o ödedi ama ben de ödemek için tutturunca sonrakilerde sen ödersin dedi, şubatta 1 ay olmadığımı duyunca aa yok musun sen şimdi diye üzülür gibi oldu ve bana x getirsene ordan dedi. Yani tekrar buluşacağımıza dair mesajlar verdi. Ayrılırken de sarıldık. Buluşma gününü ayarlamamasıyla ilgili konuşurken “ben ayarlayacaktım zaten ki” dedi.

Aradan 1.5 gün geçti hala bir mesaj, arama yok :) Olumsuz mu geçmiş sizce, neden hala mesaj gelmemekte?:)

Flortlerim arasinda gorustukten sonra aramayan sadece 1 kişi olmuştu beni. Cunku sarhoş olup ortaligi birbirine katip, aşiri boyutta rezillik cikartmistim oyle boyle bir rezillik degil.

Bi de yari ayildiktan sonra utanmadan aramistim ve telefonumu niye acmiyor diye merak etmistim. Neden olabilir acabaaaa???? Tamamen kendime gelip yaptiklarimi hatirlamaya baslayinca anladim neden acmadigini Adam bi daha sesimi dahi duymadi
O dereceydi. Bunu niye anlatiyorum bilemedim. Konuyu okuyunca asiri icimden geldi.
Aramiyorsaaa booossverrr, cok istekli degil demekki...

Hahahah çok iyi

Yazdığında cevap mı vermemeliyim napmalıyım? :)
Yazdıgına cevap vermemek cocukluk olur
Ama size agırdan alın dedik o geldiginde kabul etmeyin su gün müsait değilim bugun olsun diye konusun dedik siz kendi kendinize hadi bugun bulusalım demişsiniz
Kolay lokmasınız ve her sıkıldıgında arayacak yazacak birisiniz
Takılmalık biri arıyorsanız dogru hamleler atıyorsunuz

Sanki benden bekliyormuş gibi mesaj attım “ay kusura bakma dönemedim sana bitürlü, haftaya çarşambaya ne dersin?” Diye

Sey gibi olmus bu. Benim benim ve kiz kardesimin temiz camasirlarini bir sepete koyardi. Kardesimde bana ayirtmazdi (onun coraplarini aliyormusum). Bir hafta orada dururdu sepet sonra ben soruncada "Bende simdi ayiriyordum" diyor (bir ay bisi demesem ayirmaz) ama her seferinde :) Bilmem anlatabildim mi

Vurmayın öldüm :)
Ama iyi ki görüştüm diyorum diğer türlü kafamda büyütüp büyütüp duruyordum. Hiç de büyütülecek biri değilmiş onu anladım:)

Egodan bence ya :) çünkü baya da güzel gittim o gün. Davranışları sebebiyle de yazacağını düşünüyordum :)
Valla bacım biz söyleyecegimizi söyledik dıs gözüz ve bu yollardan coktan gectik
Sen gene bildigini okuyacaksın ama bil genede kendini düşürdügün durumu

Adamın sizle buluşma niyeti yokmuş. Bariz zorlamışsınız o da keyfine gelmiş gibi duruyor. Yine önemsemiyor ve siz peşindesiniz. Kaçan kovalanır diye boşa dememişler. Biraz ağırdan satın kendinizi. Belki kırılıyorsunuz bu yazılanlara tamam iyi niyetli ve açıksınız ama yapmayın. Karşınızda onu hak edecek biri yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…