Adamın sizle buluşma niyeti yokmuş. Bariz zorlamışsınız o da keyfine gelmiş gibi duruyor. Yine önemsemiyor ve siz peşindesiniz. Kaçan kovalanır diye boşa dememişler. Biraz ağırdan satın kendinizi. Belki kırılıyorsunuz bu yazılanlara tamam iyi niyetli ve açıksınız ama yapmayın. Karşınızda onu hak edecek biri yok ki.
başak burcudur belki ondandir. onlarda var buMerhaba kızlar,
Buluşma gününü ayarlamayan erkekle (bir önceki konum) sonunda çarşamba akşamı buluştuk :)
6dan akşam 10a kadar bir barda oturduk sohbet ettik. Konuşacak çok ortak konu olduğu için sohbet hiç sıkışmadı hatta konudan konuya zap yapıp durduk, güldük eğlendik. Telefonda bir şey gösterirken elime dokundu, bira hafif çarpınca eve bırakmakta ısrarcı oldu, hesap öderken o ödedi ama ben de ödemek için tutturunca sonrakilerde sen ödersin dedi, şubatta 1 ay olmadığımı duyunca aa yok musun sen şimdi diye üzülür gibi oldu ve bana x getirsene ordan dedi. Yani tekrar buluşacağımıza dair mesajlar verdi. Ayrılırken de sarıldık. Buluşma gününü ayarlamamasıyla ilgili konuşurken “ben ayarlayacaktım zaten ki” dedi.
Aradan 1.5 gün geçti hala bir mesaj, arama yok :) Olumsuz mu geçmiş sizce, neden hala mesaj gelmemekte?:)
başak burcudur belki ondandir. onlarda var bu
Derdi olan adam bi barda içki içip goy goy yapmaz ki. Bence ıssız adam tarzında bi tip kafasına göre takılıyor işteyani normalde şey derim boş zamanını dolduruyor kararsız falan... böyle de olabilir ama belki gerçekten zamanı yoktur.
şöyle bir örnek vereyim, şuanda erkek arkadaşım olan kişiyle yazışıyorduk falan ama konu bir türlü buluşmaya gelmiyordu yani geliyordu da gün ayarlamamıştık. ben tabi o zamanlar bilmiyorum durumları ama sallamadım da açıkçası yapım gereği çok takılma olursa olur modundaydım.
meğer çocuğun bir sürü derdi varmış başında babası yeni vefat etmiş annesinin hastalığı ( ciddi bir hastalığı vardı her gün tedaviye götürüyordu şuan iyi çok şükür) yarım saat mesafede oturuyoruz ama anneyi al hastaneye götür tedaviyi bekle geri getir falan uygun bir vakit bulamamış meğer ilk buluşma için, sonraki günlerde de her gün buluştuk ama tabi ben durumları bildiğim için kısa süreli buluşmalar sıkıntı olmadı.
diyeceğim odur ki belki gerçekten vakti yoktur ve sizi kısa buluşmalarla geçiştirmek istemiyordur.
böyle bir durum yoksa tabi boşverin düşünmeye değmez ama şu dönemde kendinizi geri çekin mesaj atmayın aramayın ondan bekleyin.
bu adamla hiç muhatap olmaMerhaba kızlar,
Buluşma gününü ayarlamayan erkekle (bir önceki konum) sonunda çarşamba akşamı buluştuk :)
6dan akşam 10a kadar bir barda oturduk sohbet ettik. Konuşacak çok ortak konu olduğu için sohbet hiç sıkışmadı hatta konudan konuya zap yapıp durduk, güldük eğlendik. Telefonda bir şey gösterirken elime dokundu, bira hafif çarpınca eve bırakmakta ısrarcı oldu, hesap öderken o ödedi ama ben de ödemek için tutturunca sonrakilerde sen ödersin dedi, şubatta 1 ay olmadığımı duyunca aa yok musun sen şimdi diye üzülür gibi oldu ve bana x getirsene ordan dedi. Yani tekrar buluşacağımıza dair mesajlar verdi. Ayrılırken de sarıldık. Buluşma gününü ayarlamamasıyla ilgili konuşurken “ben ayarlayacaktım zaten ki” dedi.
Aradan 1.5 gün geçti hala bir mesaj, arama yok :) Olumsuz mu geçmiş sizce, neden hala mesaj gelmemekte?:)
Derdi olan adam bi barda içki içip goy goy yapmaz ki. Bence ıssız adam tarzında bi tip kafasına göre takılıyor işte
Sen ondan o senden mi bekliyor yoksa :) Ama olması gereken onun ertesi gün arayıp çok güzel bir gündü bana vakit ayırdığım için tesekkür ederim tekrar görüşelim demesiydi.Merhaba kızlar,
hepiniz haklısınız çocuk tinder kullanıyormuş dediğin çocuk bu çocuk muydu?
Evet ama soruşturduk çok utangaç çok iyi niyetli biriymiş tinderı da boşluktan kullanıyodur dedi arkadaşı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?