İlk buluşma sonrası mesaj yok

Yoo kırılmıyorum niye kırılayım ki :) teşekkür ederim :)

başak burcudur belki ondandir. onlarda var bu

Çok fazla düşünmeye gerek yok.Yazmak istemiyot demek ki yazmıyor.Erkekler o kadar karmaşık değil basit düşün.

yani normalde şey derim boş zamanını dolduruyor kararsız falan... böyle de olabilir ama belki gerçekten zamanı yoktur.

şöyle bir örnek vereyim, şuanda erkek arkadaşım olan kişiyle yazışıyorduk falan ama konu bir türlü buluşmaya gelmiyordu yani geliyordu da gün ayarlamamıştık. ben tabi o zamanlar bilmiyorum durumları ama sallamadım da açıkçası yapım gereği çok takılma olursa olur modundaydım.

meğer çocuğun bir sürü derdi varmış başında babası yeni vefat etmiş annesinin hastalığı ( ciddi bir hastalığı vardı her gün tedaviye götürüyordu şuan iyi çok şükür) yarım saat mesafede oturuyoruz ama anneyi al hastaneye götür tedaviyi bekle geri getir falan uygun bir vakit bulamamış meğer ilk buluşma için, sonraki günlerde de her gün buluştuk ama tabi ben durumları bildiğim için kısa süreli buluşmalar sıkıntı olmadı.

diyeceğim odur ki belki gerçekten vakti yoktur ve sizi kısa buluşmalarla geçiştirmek istemiyordur.

böyle bir durum yoksa tabi boşverin düşünmeye değmez ama şu dönemde kendinizi geri çekin mesaj atmayın aramayın ondan bekleyin.

Derdi olan adam bi barda içki içip goy goy yapmaz ki. Bence ıssız adam tarzında bi tip kafasına göre takılıyor işte

bu adamla hiç muhatap olma
seni gerçekten begense , etkilense ve ileriye dönük düşünse aklı çıkar
arar sorar yapısır sana

bu adam takılmalık birilerini arıyor
gizemli edalarında
sen bekle dur
10 gün sonra cıkar ortaya bir mesaj atar sonra bir hafta yine yok olur
görüşünce sıcak davranır , sonra yine mesafe koyar

ciddi ilişkisi, sevgilisi vs olabilir
böylelerine priim vermemk lazım
muhatap olma

Şu ana kadar yazmamış ama bir süre sonra yazabilir. Bana gore bu adamdan bir cacik olmaz. Burda iş size düşüyor. Yazdığında cevap bile vermeyin. Buluşma olmuş ve bir mesaj bile atmiyorsa, cevabı da haketmiyordur. Dirayetli olun.

Derdi olan adam bi barda içki içip goy goy yapmaz ki. Bence ıssız adam tarzında bi tip kafasına göre takılıyor işte

derdi de vardı zamanı da yoktu aynen bu şekil barda buluşup kafa dağıtıyorduk ona da iyi geliyordu ama bu durum için bilemiyorum tabi

Adamın umrunda değilsin; ama yalnız kalinca da sıkılırım diye ceptesin.

Bir önceki konunda da söylemiştim. Kendine değer ver ki karşındaki insan da sana değer versin.

Adam iki adım mesafeye bulusma ayarlamıyor. Sen niye aramadı diyorsun.

Kurban olduğum dünyada adam mı kalmadı. Bırak biraz da o düşünsün.

Aramıyorsa daha önemsediği Şeyler var demektir.
Tekrar görülme sinyalleri veriyor çünkü sen görüşelim dersen olur der ama çokta büyük bi hoşlantısı vs yok bence.

Sen ondan o senden mi bekliyor yoksa :) Ama olması gereken onun ertesi gün arayıp çok güzel bir gündü bana vakit ayırdığım için tesekkür ederim tekrar görüşelim demesiydi.

Bence baskası var sizde ona takılan zoraki çağıran bir kızsınız kibarlıktan idare etmiş sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…