Bende böyle düşünüyorum.Sizden beklediklerini sanmıyorum. İlk buluşmada etkilenen erkek muhakkak sohbeti devam ettirmek istiyor ve 2. Buluşmanın sözünü ediyor. Bir şeyler ters gitmiştir, beklentilerine karşılık bulamamışlardir vs.
aslında şöyle ilk buluşma sonrası mesaj atıyorlar işte çok beğendikleri yönünde şeyler söylüyorlar sonra kesiyorlar direkt kesse ya da soğuk yazsa anlarım ama böyle olunca kafam karışıyorBence kırmamak için begendim diyorlardir. Ben kimsenin yuzune seni begenmedim diyemem yani.
Gercekten begenen, etkilenen erkek konusmak için can atiyor emin olun. Cok istese asla 1-2 boyunca mesaj atmayi sallamaz.
Herseyi erkekten beklemeyin diyenler olsa da ben bazı konularda erkegin öne cikmasini beklerim acikcasi. İlk bulusma sonrasi mesaj atmiyorsa atmam hayatta.
aslında şöyle ilk buluşma sonrası mesaj atıyorlar işte çok beğendikleri yönünde şeyler söylüyorlar sonra kesiyorlar direkt kesse ya da soğuk yazsa anlarım ama böyle olunca kafam karışıyor
haklısınızLaf olsun diye işte onlar. Kafa karistiracak birsey yok.
Siz begenmeyince direkt kesiyor olabilirsiniz ama herkes ayni değil.
Ben üstüne düşünmezdim bile.
Bu kaygılar bana bir iletişimde tuhaf geliyor mesela. sen mesaj attın ben atmadım, sen günaydın dedin ben demedim. çok hesapçı bir yaklaşım. buna ek olarak erkeklerin sunduğu bu gerekçeler biraz bahane gibi geliyor bana insan beğendiği kişiye, konuşmak istediği kişiye mesaj atmadan duramaz zaten.Bir ilişkimde ilk tanıştığımızda yine böyle olmuştu bana 2 gün mesaj atmadı sonra bir şekilde görüştük bunun kendisine çok ters olduğunu benden mesaj beklediğini falan söylemişti. Bundan sonra ben de karşı taraf öyle düşünebilir diye ondan ayrıldıktan sonra görüştüğüm kişiye mesaj attım
Valla cnm şuana kadar eşim de dahil önceki tecrübelerimde şunu gördüm seni beğenen kişi hemen msj atıyor, bence seni kırmamak için çok beğendim diyip ortadan kayboluyorlar, benim eşim daha evime varmadan beni msj yağmuruna tutmuştu , yani bence sen yanlış yorumluyorsun yada başka şeyler var bilemedim , tuhaf bir durumbenim bir konuda ayarım bozuldu hanımlar o yüzden sizden akıl almak istiyorum. Sürekli başıma gelen bir olay var ilk buluşmada beni çok beğendiğini söyleyen erkekler sonrasındaki gün veya 1-2 gün sonra birden mesaj atmayı kesiyor. Ben bu durumda mesaj atmalı mıyım atmamalı mıyım kararsız kalıyorum. Bir ilişkimde ilk tanıştığımızda yine böyle olmuştu bana 2 gün mesaj atmadı sonra bir şekilde görüştük bunun kendisine çok ters olduğunu benden mesaj beklediğini falan söylemişti. Bundan sonra ben de karşı taraf öyle düşünebilir diye ondan ayrıldıktan sonra görüştüğüm kişiye mesaj attım ( yine görüşünce çok beğendiğini güzel bir gün olduğunu söyledi o akşam mesajlaştık sonra kesti 2 gün mesaj atmadı 2 gün sonra ben mesaj attım) ama cevap atmadı keşke atmasaydım dedim bu sefer de. Şimdi yine aynı durum var başkasıyla görüştüm son mesajı o attı ama cevap verilecek bişe değildi şimdi 1.5 gündür falan bişe yazmıyor bu durumda ben mesaj atmalı mıyım beklmeli miyim bilmiyorum çok tecrubem yok bu konularda yardımcı olur musunuz. Çok beğenmiş gibi numara mı yapıyorlar yani ya da başakalrıyla görüştükleri için mi yazmıyolar yoksa benden mi bekliyorlar sizler bu durumlarla karşı karşıya kalıyor musunuz.
Her gün günaydın yazıyordu bu sabah yazmadı mesela , bir yandan kötü bir şey mi oldu acaba diyorum bir yandan da belki arada başkasıyla tanıştı yazmaman lazım diyorum.
yillarca boyle sacma durumlar basima gelmis biri olarak soyluyorum: yazmayin. isteyen kesinlikle yaziyor. en azindan dusuncenizi ogrenmek icin. ben de hep cikmaza girerdim acaba atsam mi diye. ama karsi taraf olumlu ise mutlaka adim atiyor. ikilemde bile birakmiyor. yazmazsa yazmasinlar, nasip oldugunda nasibin yaziyor :) esimle tanistiktan sonra iyice anlamistim bunu. 4 saatlik uzaklikta baska bir sehirden gelmisti. gun sonunda giderken dusuncemi sordu. daha otobuse binmeden hep olumlu oldugunu tanimak istedigini yazip durmustu.benim bir konuda ayarım bozuldu hanımlar o yüzden sizden akıl almak istiyorum. Sürekli başıma gelen bir olay var ilk buluşmada beni çok beğendiğini söyleyen erkekler sonrasındaki gün veya 1-2 gün sonra birden mesaj atmayı kesiyor. Ben bu durumda mesaj atmalı mıyım atmamalı mıyım kararsız kalıyorum. Bir ilişkimde ilk tanıştığımızda yine böyle olmuştu bana 2 gün mesaj atmadı sonra bir şekilde görüştük bunun kendisine çok ters olduğunu benden mesaj beklediğini falan söylemişti. Bundan sonra ben de karşı taraf öyle düşünebilir diye ondan ayrıldıktan sonra görüştüğüm kişiye mesaj attım ( yine görüşünce çok beğendiğini güzel bir gün olduğunu söyledi o akşam mesajlaştık sonra kesti 2 gün mesaj atmadı 2 gün sonra ben mesaj attım) ama cevap atmadı keşke atmasaydım dedim bu sefer de. Şimdi yine aynı durum var başkasıyla görüştüm son mesajı o attı ama cevap verilecek bişe değildi şimdi 1.5 gündür falan bişe yazmıyor bu durumda ben mesaj atmalı mıyım beklmeli miyim bilmiyorum çok tecrubem yok bu konularda yardımcı olur musunuz. Çok beğenmiş gibi numara mı yapıyorlar yani ya da başakalrıyla görüştükleri için mi yazmıyolar yoksa benden mi bekliyorlar sizler bu durumlarla karşı karşıya kalıyor musunuz.
Her gün günaydın yazıyordu bu sabah yazmadı mesela , bir yandan kötü bir şey mi oldu acaba diyorum bir yandan da belki arada başkasıyla tanıştı yazmaman lazım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?