İlk buluşma sonrası?

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhaba kızlar,

Bir önceki konumda bahsettiğim birisi vardı. Aynı iş yerindeyiz ufak ufak konuşmalarımız oluyordu. Ve perşembe günü ilk kez buluştuk biz. Canlı müzik olan açık hava bir yere gittik. Herşey güzel ilerliyordu ama ben biraz utangaç birisi olduğum için biraz gerildim.

Önce bir kaç parça dinledik. Daha sonra müzik olan yerden biraz ileride daha sessiz bir yerde oturup sohbet ettik. Bir ara bana çok derin derin bakmaya başladı nasıl desem hafif bir gülümseme kısık gözler falan.. Bende çok utandım ve bunu dile getirdim tatlı bir şekilde böyle bakınca utandım ben ama diyip kafamı eğdim. Sonra o kafamı kaldırdı aslında dışardan bakınca hiç çekingen birisine benzemiyorsun dedi. Bu bakışlar tekrardan devam etti bende utangaç bir şekilde gülümseyerek ve arada kafamı eğerek karşılık verdim. Hatta bir kere artık bakabilir miyim sana diye sordu. Ben biraz utangaç olduğum için bazı anlaarda çok sessiz kalıp etrafı izledim. Etrafı kesiyorsun diyip güldü. Acaba onu takmadığımı mı düşündü diye düşünüyorum şuan.

Bu muhabbet ve bakışmalar ardından elini belime doğru attı sarıldı, bende bi an daha fazla utandım ve kalksak mı artık geç oldu sanki , gerçi şuan tam saat kaç bilmiyorum ama dedim. Oda 22.30 dedi. Gidene kadar 11 i geçer kalkalım biz dedim.(Sarılmaya falan karşı değilim ama biraz utangecım ve alışma sürem var karşı tarafa o yüzden hemen çekiyorum kendimi kızarıyorum falan) Seninle daha fazla zaman geçirmek isterim ama gitmen gerekiyorsa kalkalım dedi. Kalktık.. Otobüs durağına kadar eşlik etti bana eve gidince haber ver bana dedi.

Eve varınca geldim ben yazdım. Oda bu güzel akşam için teşekkür ederim dedi. Ben teşekkür ederim keyifli bir akşamdı dedim ve bu şekilde sonlandı konuşma.

Cuma günü eğitimde olduğum için işe gidemedim karşılaşmadık yani. O günden sonra hiç konuşmadık ne o yazdı nede ben. İnstagramda hikayelerime falan bakıyor.

Bir arkadaşım senin tepkilerin yüzünden hoşlanmadığını düşünmüş olabilir dedi o yüzden sessiz kalmıştır belki sen yaz dedi. Ama ben birde sizlere danışmak istedim. Sİz ne dersiniz kızlar? Hoşlanmadı mı benden yoksa benim hatalı bir davranışım mı oldu?

Güncelleme : Kızlar bu hafta is yerinde ilk kez karsilastigimizda naber diye yazfi bana. Masalarimiz uzak biraz. Cok cok kısa konustuk ama.
Karsilastikca selamlasiyorduk. Arada bakismalar falan ama ben bakmamaya cok dikkat ettim. Perşembe aksami diger birkac ofis arkadasimizla dışarı çıktık. Ben bir video attim instagrama sarki soyledigimiz, ona hitaben mesaj atti bana supermis ama bizim gittigimiz konser daha guzeldi dedi. Bence tekrarlayalim bulusmamizi dedi. Olabilir dedim. Net cevap seviyorum ben dedi. Ne desem bilemedim ama dedim. Bunu hayir olarak aldim iyi eglenceler selam soyle herkese dedi.

Bunun pesinden ben olumsuz algilanacak bir cevap vermedim sanki dedim. Konusma tekrardan olumluya döndü seni gormek onemli dedi. Sasirdim suan dedim. O zaman bu cumleyi yoksay dedi. Yo kaciramam bunu dedim. Tekrardan gorusme istegim tek taraflı değil o zaman dedi. Sabah gordum mesaji gulup gunaydin dedim sonra bide naber diye kinustuk konusma bitti.

Kizlar siz ne düşünüyorsunuz ? Birazcik kiskanmis olabilir mi sizce ? Dışardan bir gozle nasil gozukuyor merak ediyorum. Aramizda dogru duzgun bi iletisim yok. Ama bi kere gorustuk acele etmeden beklemelimiyim. Birde kotu bir niyeti var midir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin tepkin normal, ilk buluşmada sarılma vb.olmak zorunda değil. Aynı iş yerinden insanlar genellikle mesafeli ilişki yaşar ve kısa sürede söz takar çünkü sebebi aynı iş yerinde olmak. Benim fikrim çok hoşlanmadıysan bunu deneme, iş ortamında yüz yüze bakmak zor olur işler iyi gitmezse.

Ben çok hoşlandım aslında ama o hoşlanmadı mı acaba onu anlayamadım

hoslandiysa yazardi. ilk bulusmada hallenen adam ay o yazsin diye beklemez sanki. senin cekingen biri oldugunu da bildigni dusunursek yazmasi gerekirdi. ya da sen yaz. yazmakla noluyo ki anlamadim

Bence o da hoşlanmış.
Doğal olduğunuz gibi davranmışsınız bence ilişkilerin samimiyetinde bu yatıyor. :) İnşallah mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…