Senin tepkin normal, ilk buluşmada sarılma vb.olmak zorunda değil. Aynı iş yerinden insanlar genellikle mesafeli ilişki yaşar ve kısa sürede söz takar çünkü sebebi aynı iş yerinde olmak. Benim fikrim çok hoşlanmadıysan bunu deneme, iş ortamında yüz yüze bakmak zor olur işler iyi gitmezse.
Peki hoşlanmış mıdır sence? Çünkü hiç konuşmadık sonrasındaBence iyi yapmışsın. O zaten hoşlandıysa daha da üstüne düşecektir
Hoşlanmıştır eğer normal efendi bi insansa. İlk sen yazma onu bekle mutlaka meraklı gibi görünmePeki hoşlanmış mıdır sence? Çünkü hiç konuşmadık sonrasında
O zaman ben sessiz kalmaya devam edeyimÇocuk anasının gözü biraz galibaNeyse şimdi hiç oralı olmuyor ve bir sonraki hamleyi bekliyoruz. Hoşlandıysa gelir gene.
Bence hoşlanmış panpaaaa
Tamamdir o zaman ben ondan bir adim bekleyecegimHoşlanmıştır eğer normal efendi bi insansa. İlk sen yazma onu bekle mutlaka meraklı gibi görünme
Bence yazma sen bekle. Heyecanından yazmıyordur hikayelerine falan bakıyorsa sen de onunkilere bak. Hoşlandığı çok belli :)
Ah en bi sevdiğim..
Bana hoşlanmış gibi geldi, dur bi yarın olsun iş yerinde bir karşılaşın bakalım o zaman neler olur.
Takipteyim haberdar et bizi
Ya ilk bulusmada sarilmak falan abarti degil mi? Simdi bana geri kafa diyenler olur belki ama
Ya ilk bulusmada sarilmak falan abarti degil mi? Simdi bana geri kafa diyenler olur belki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?