Sapık mı yani diyorsunCanım böyle bir yoklamiş seni .ama onun istediği gibi cıvık olmadığını anlayınca uzaklaştı hadi geçmiş olsun .
Neden hemen herşeyi kısa bir sürede tüketmek istiyor insanlar anlamıyorum. İlk buluşmada fiziksel temas kurmak istemek bana aşırı geliyor. Ayrıca utangaç bir yapınızın olması da kusur değil...
Peki sence sessiz mi kalmalıyım ?Ya bilemiyorum ama bana çok samimi gelmedi bu vatandaş. O kadar çıkarcı herif gördüm ki. Hatta biraz buna benzer bir konum var. Yani senin utangaç olduğunu gördüğü an o eli bele falan atmiyacakti, niye atıyor? Tepkini ölçüyor işte. Sürekli bir yakınlaşma çabası, sürekli cekingensin utangacsin demeler.. ne bekliyordu acaba hemen dudağa mi yapismani tobe tobeya arkadaşlara şu noktada katılıyorum tabi ki hoşlanmıştır senden. Erkek gözüne hoş görünmeyene kolay kolay yaklaşmaz. Ama amaç ne bunu zaman gösterir. O yüzden takipte kal.
Ahaha ben anlıyorum da ne, beni de kadar ipsiz sapsız sapik varsa buluyor. Aklında kalmaması açısından bir naber yazabilirsin bence. Sonrasında oturup izle derimPeki sence sessiz mi kalmalıyım ?
Yoksa bir naber desem mi? bu konulardan o kadar anlamıyorum ki ne yapsam bilemiyorum
Evet cogunlukla kadinlar tarafindan ilk bulusmada erkek kdina fazla yanasiyorsa eini tutuyor opmek istiyor vs vs ciddi dusunmuyir niyeti farkli gibi seyler düşünülüyor acikcasi bende oyle dusunenlerdenim ama bu her zaman boyle degil. Arada istisnalarda olabiliyor.
On yargili olmamak lazim o yuzden. İnsan duygulari cok yogunlastiginda da kendine hakim olamaya bilit. Ozellikle erkekler bu konularda kadinlara gore daha zayif ve aceleciler. Ama bu onlara hemen sapik dangasini yapistirmamiza neden olmamali. Bundan sonrasindaki seyler bence gidisati belirleyecek.
Ben esimle ilk bulusmada el ele tutusup opustum ve o gunde evlenmeye karar verdik
Cok iyi anlaşıyoruz hic bir sikintimiz yok. Evliligimiz mukemmel gidiyor.
O yuzden bence kotu dusunme ama temkinli olmayı da elden birakma. Bence beklemek yerine sende mesaj atabilirsin. Ne kybedeceksin ki. Bence hayt duygularimizi ertelemek icin cok kisa.
Olabilir neden olmasin. Avrupa kültürü biraz daha farkli tabiki. Onlar hissettiklerini diledikleri gibi ozgurce yaşıyorlar.Birde ek olarak 5 yil kadar fransada yasamis belki orada yasarken biraz daha rahat bir hayati varsa onuda yansitmis olabilir mi ?
tamam beklemedeyim benSen yazma bekle o yazacaktir kesin
Hoslandigini dusunuyorum
Önyargılı olmak istemiyorum ama ben bu adamdan hiç hoşlanmadım
Tabiki beğenilesi, aşık olunası bir insansınızdır buna şüphem yok fakat utangaç tavırlarınızdan deneyimsiz olduğunuzu farkedip sizi yoklamış gibi geldi.
İlk buluşmayı bırakın ilişkinin ilk zamanları bile tanıma aşamasıdır. İnsan kaybetme korkusuyla atacağı adımı kırk kere düşünür atar, olabildiğince temkinli olur. İlişki oturduktan sonra bu tarz şeylere ben de karşı değilim tabiki
Bence mesaj atmayın kendini biraz sorgulasın. Siz zaten keyif aldığınızı ifade etmişsiniz. Eğer yazarsanız bundan sonrası için de bu tarz yakınlaşmalarına müsade etmiş olursunuz. Ama o yazarsa süreci kontrol etme fırsatınız olur.
Erkek istiyorsa arar sorar, pesinden kosar, oyle olmali yani..Merhaba kızlar,
Bir önceki konumda bahsettiğim birisi vardı. Aynı iş yerindeyiz ufak ufak konuşmalarımız oluyordu. Ve perşembe günü ilk kez buluştuk biz. Canlı müzik olan açık hava bir yere gittik. Herşey güzel ilerliyordu ama ben biraz utangaç birisi olduğum için biraz gerildim.
Önce bir kaç parça dinledik. Daha sonra müzik olan yerden biraz ileride daha sessiz bir yerde oturup sohbet ettik. Bir ara bana çok derin derin bakmaya başladı nasıl desem hafif bir gülümseme kısık gözler falan.. Bende çok utandım ve bunu dile getirdim tatlı bir şekilde böyle bakınca utandım ben ama diyip kafamı eğdim. Sonra o kafamı kaldırdı aslında dışardan bakınca hiç çekingen birisine benzemiyorsun dedi. Bu bakışlar tekrardan devam etti bende utangaç bir şekilde gülümseyerek ve arada kafamı eğerek karşılık verdim. Hatta bir kere artık bakabilir miyim sana diye sordu. Ben biraz utangaç olduğum için bazı anlaarda çok sessiz kalıp etrafı izledim. Etrafı kesiyorsun diyip güldü. Acaba onu takmadığımı mı düşündü diye düşünüyorum şuan.
Bu muhabbet ve bakışmalar ardından elini belime doğru attı sarıldı, bende bi an daha fazla utandım ve kalksak mı artık geç oldu sanki , gerçi şuan tam saat kaç bilmiyorum ama dedim. Oda 22.30 dedi. Gidene kadar 11 i geçer kalkalım biz dedim.(Sarılmaya falan karşı değilim ama biraz utangecım ve alışma sürem var karşı tarafa o yüzden hemen çekiyorum kendimi kızarıyorum falan) Seninle daha fazla zaman geçirmek isterim ama gitmen gerekiyorsa kalkalım dedi. Kalktık.. Otobüs durağına kadar eşlik etti bana eve gidince haber ver bana dedi.
Eve varınca geldim ben yazdım. Oda bu güzel akşam için teşekkür ederim dedi. Ben teşekkür ederim keyifli bir akşamdı dedim ve bu şekilde sonlandı konuşma.
Cuma günü eğitimde olduğum için işe gidemedim karşılaşmadık yani. O günden sonra hiç konuşmadık ne o yazdı nede ben. İnstagramda hikayelerime falan bakıyor.
Bir arkadaşım senin tepkilerin yüzünden hoşlanmadığını düşünmüş olabilir dedi o yüzden sessiz kalmıştır belki sen yaz dedi. Ama ben birde sizlere danışmak istedim. Sİz ne dersiniz kızlar? Hoşlanmadı mı benden yoksa benim hatalı bir davranışım mı oldu?
Erkek istiyorsa arar sorar, pesinden kosar, oyle olmali yani..
Erkegin ilgisi kesilince, "acaba ben şöyle dedim diye mi", "ben mesafe koydum diye mi uzaklasti, istemedigimi mi dusundu" diye kendinize yok yere eziyet etmeyin.. İsteyen adam siz mesafe de koysaniz, naza da cekseniz pesinizde kosar/kosmali.. Sonucta kesin bi dille reddedilme, mesafe, tersleme vs yok..
Sizin gibi düşünen üyelerde var inşallah öyle çıkmazGerçi şuan iletişimde değiliz belkide beğenmedi istemiyor beni
Orasini bilemiyorum ama siz yazmayin derim kesinlikle.. Hic gerek yok.. Istiyorsa o yazsın.. Kendinizi suclamayin.. Boynuna sarilacak degildiniz, mesafe candir..Haklısınız, istemiyor belki benide hoşlanmadı
Teşekkürler yorum için yine hüsran olacak gibiOrasini bilemiyorum ama siz yazmayin derim kesinlikle.. Hic gerek yok.. Istiyorsa o yazsın.. Kendinizi suclamayin.. Boynuna sarilacak degildiniz, mesafe candir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?