İlk buluşma sonrası?

Neden hemen herşeyi kısa bir sürede tüketmek istiyor insanlar anlamıyorum. İlk buluşmada fiziksel temas kurmak istemek bana aşırı geliyor. Ayrıca utangaç bir yapınızın olması da kusur değil...

Ben bir naber demeli miyim yoksa sessizce beklemeli miyim ?

Ya bilemiyorum ama bana çok samimi gelmedi bu vatandaş. O kadar çıkarcı herif gördüm ki. Hatta biraz buna benzer bir konum var. Yani senin utangaç olduğunu gördüğü an o eli bele falan atmiyacakti, niye atıyor? Tepkini ölçüyor işte. Sürekli bir yakınlaşma çabası, sürekli cekingensin utangacsin demeler.. ne bekliyordu acaba hemen dudağa mi yapismani tobe tobe ya arkadaşlara şu noktada katılıyorum tabi ki hoşlanmıştır senden. Erkek gözüne hoş görünmeyene kolay kolay yaklaşmaz. Ama amaç ne bunu zaman gösterir. O yüzden takipte kal.

Peki sence sessiz mi kalmalıyım ?

Yoksa bir naber desem mi? bu konulardan o kadar anlamıyorum ki ne yapsam bilemiyorum

Peki sence sessiz mi kalmalıyım ?

Yoksa bir naber desem mi? bu konulardan o kadar anlamıyorum ki ne yapsam bilemiyorum
Ahaha ben anlıyorum da ne, beni de kadar ipsiz sapsız sapik varsa buluyor. Aklında kalmaması açısından bir naber yazabilirsin bence. Sonrasında oturup izle derim

Evet cogunlukla kadinlar tarafindan ilk bulusmada erkek kdina fazla yanasiyorsa eini tutuyor opmek istiyor vs vs ciddi dusunmuyir niyeti farkli gibi seyler düşünülüyor acikcasi bende oyle dusunenlerdenim ama bu her zaman boyle degil. Arada istisnalarda olabiliyor.
On yargili olmamak lazim o yuzden. İnsan duygulari cok yogunlastiginda da kendine hakim olamaya bilit. Ozellikle erkekler bu konularda kadinlara gore daha zayif ve aceleciler. Ama bu onlara hemen sapik dangasini yapistirmamiza neden olmamali. Bundan sonrasindaki seyler bence gidisati belirleyecek.
Ben esimle ilk bulusmada el ele tutusup opustum ve o gunde evlenmeye karar verdik
Cok iyi anlaşıyoruz hic bir sikintimiz yok. Evliligimiz mukemmel gidiyor.
O yuzden bence kotu dusunme ama temkinli olmayı da elden birakma. Bence beklemek yerine sende mesaj atabilirsin. Ne kybedeceksin ki. Bence hayt duygularimizi ertelemek icin cok kisa.

Birde ek olarak 5 yil kadar fransada yasamis belki orada yasarken biraz daha rahat bir hayati varsa onuda yansitmis olabilir mi ?

Ben sizinle niyetinin ciddi olmadığını düşünüyorum. İlk buluşmada belden sarılmak? Baktı ki temaslarına karşılık yok, bıraktı sizi. Umarım ben yanılıyorumdur gönlünüzce olsun her şey....

Birde ek olarak 5 yil kadar fransada yasamis belki orada yasarken biraz daha rahat bir hayati varsa onuda yansitmis olabilir mi ?
Olabilir neden olmasin. Avrupa kültürü biraz daha farkli tabiki. Onlar hissettiklerini diledikleri gibi ozgurce yaşıyorlar.
Bu birazda hissiyat meselesi kadinlar bunu anlar. Kendine durust ol duygularini bir kac dakikaligina bir kenara birak ve o ani dusun sana olan tavırlarını. Sana sevgiyle hoslantiyla mi yaklasti yoksa daha cok cinse bir elektiriklenme, cekim vs ile mi. Bence cevabi kesinlikle bulabilirsin.
Bazen herseyi erkeklerden beklememek gerek. Bir nasilsin ne yapiyorsun bugun hava vok guzel kuslar otusuyor bile diyebilirsiniz sonra bakin bakalim ne yapiyor.
Beklemek duygulari bazen öldürür o yuzden sicagi sicagina yasamak gerek. En kotu ne olacak ki maksimum arkadas ayagina yatar sen bnei yanlis anladin gibisinden. Eeee ne kaybettin. Biraz uzuldun mu. Uzul tecrube edindin bundan sonrasi icin nasil olsa diger herseu gibi onuda unutursun. Birseyleri yapmayip keske demektense icinden geldigi gibi yasa. Tek dikkat edecegin konu birseyler basladiktan sonra isimsiz birakmamak. İste o zaman bir sorun var demektir.

Evlilik öncesi sekse taraftar bi insanım. Hatta aşırı çekim olur ilk buluşmada öpüşülür değişilir onlara da karşı değilim ama sizinkinin hali bana itici geldi. Karşılıklı bi elektriklenme yok böyle sessiz masaya geçmeler filan. Resmen deneme yapmış ne kadar ileri gidilir diye. Çok hoşlandıysan gene buluşacaksan bari gündüz ve kalabalık yerlerde buluş. Seninle tensel temas olamayacak yerler etkinlikler seç ki ten TEMA'sı olmadan senle vakit geçirmeyi seviyor mu onu anla

Önyargılı olmak istemiyorum ama ben bu adamdan hiç hoşlanmadım
Tabiki beğenilesi, aşık olunası bir insansınızdır buna şüphem yok fakat utangaç tavırlarınızdan deneyimsiz olduğunuzu farkedip sizi yoklamış gibi geldi.
İlk buluşmayı bırakın ilişkinin ilk zamanları bile tanıma aşamasıdır. İnsan kaybetme korkusuyla atacağı adımı kırk kere düşünür atar, olabildiğince temkinli olur. İlişki oturduktan sonra bu tarz şeylere ben de karşı değilim tabiki

Bence mesaj atmayın kendini biraz sorgulasın. Siz zaten keyif aldığınızı ifade etmişsiniz. Eğer yazarsanız bundan sonrası için de bu tarz yakınlaşmalarına müsade etmiş olursunuz. Ama o yazarsa süreci kontrol etme fırsatınız olur.

Sizin gibi düşünen üyelerde var inşallah öyle çıkmaz Gerçi şuan iletişimde değiliz belkide beğenmedi istemiyor beni

Erkek istiyorsa arar sorar, pesinden kosar, oyle olmali yani..
Erkegin ilgisi kesilince, "acaba ben şöyle dedim diye mi", "ben mesafe koydum diye mi uzaklasti, istemedigimi mi dusundu" diye kendinize yok yere eziyet etmeyin.. İsteyen adam siz mesafe de koysaniz, naza da cekseniz pesinizden kosar/kosmali.. Sonucta kesin bi dille reddedilme, mesafe, tersleme vs yok..

Son düzenleme:

Haklısınız, istemiyor belki benide hoşlanmadı

Sizin gibi düşünen üyelerde var inşallah öyle çıkmaz Gerçi şuan iletişimde değiliz belkide beğenmedi istemiyor beni

Bir erkek beğenmediği bir kadına yaklaşmaz canım
Neden başkası değil de siz
Mutlaka yazacaktır. En azından ne oldu yahu şimdi buna diyip nabız yoklamak için bile yazar
Sadece dürtüsel yaklaşmamayı öğrenmesi lazım

Dikkat edin siz bu cocuga ,daha ilk bukusmada fazla samimi ,
Amaci cok boyle ciddi gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…