İlk buluşma sonrası?

Cekingen degil bence. Ama tripli ve egoist olabilir. Hatta cok egolu olabilir.

Sizce nasil davranmalıyim ona karşı?
Gorusmek istiyor , ofisteyken bakiyor kesiyor ama iletisim yok aramizda
Bence hic degilse ilk 2-3 gorusmede onun sizin pesinizden kosmasini bekleyin. Daha bu zamanda sizden bi suru adim beklemesin. Ayrica siz ona konusma ve bulusma baslatsaniz (daha cok yeniyken) etrafindakilere sizin uzerinizden hava basmaya baslayabilir. "Kiz pesimden ayrilmiyo. Gideyim bulusayim da sevindireyim" falan gibi.

Erkek ilk basta tum o kacma kovalamada kovalayan olmalidir. Sizi bu kadar ikilemde birakan adama cok fazla yuz vermeyin derim.

Bende oyle yapmaya calisiyorum. Tekrardan gorusme teklifi ondan geldi ama net birsey konusmadik. O netlestirmedigi surece ben hicbirsey demeyeceğim. Yazmiyorumda o yazmadikca.

Tuhafima gidiyor ama bakalim zaman ne gosterecek.

Bence doğru davranmışsın. İlk buluşmada sarılmaya çalışan adama ben bir hössst çekerim. Adım atma normal hayatını yaşa ve o sana adım atarsa karşılığını içinden geldiği gibi ver. Ama niyetinden kuşkulandırdı beni emin olamadım. Zaten kolay kolay güvenemem, çok zor işler bea. Sana dürüst ve güvenilir geliyosa devam et. Hakkında hayırlısı inşallah.

Teşekkür ederim yorum icin.
Ben adim atmiyorum. Beklemedeyim bakalim davet gelecek mi diye.

Amin canim hepimiz icin hayirlisi

Yaşınız kaç merak ettim daha önce herhangi bir ilişkiniz olmadı gibime geldi bayanların dediği gibi ağırdan almanızı tavsiye ederim eğer ciddiyse ilgisini kesmez bele sarılma olayı da samimi gelmedi gözü açık birine benziyor gelişmelerin Devamını bekliyorum :))

Merhaba 26 yasindayim. 4 yildan biraz daha uzun bir iliskim oldu 3 yil kadar once bitti :) daha sonra kimse olmadi. Devami gelirse eger guncelleme yapacagim :)

Çocuk sanki boş zamanlarını seninle degerlendiriyomuş gbi. İlk buluşmada sarılmalar derin derin bakmalar ne managgg..
Hoşlanan ilgilenen bi erkek sürekli yazar diretir. Konsere gelicekmisin.. he iyi sen bilirsin.. gelmezsen gelme. Tripcan modunda. Bunun arkadaşı filan yokmu tanıyan eden iş yerinde. Bence ögren nasıl biri diye. Az bi araştır sosyal hesaplarından..
Pekte dikkate alma derim..

Hakli olabilirsiniz. O daha eski benden is yerinde. O yuzden birilerine sormak ostemoyorum kulagina gider diye.

Yetistirilme tarzi rahat birisi diye düşünüyorum. Birde yurtdışında yasamis bir sure. Tavirlari o yuzden biraz rahat olabilir. Yada sadece zaman gecirmek eglenmek amaci olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…