İlk buluşma sonrası?

Her ihtimali göz önünde bulundurarak bekle bakalım yarına kadar, Görünce de akışına bırak rahat olmaya çalış

hoslandiysa yazardi. ilk bulusmada hallenen adam ay o yazsin diye beklemez sanki. senin cekingen biri oldugunu da bildigni dusunursek yazmasi gerekirdi. ya da sen yaz. yazmakla noluyo ki anlamadim
Benimde kafamı o karıştırdı , iletişime geçmedi diye hoşlanmadı diye düşündüm

Her ihtimali göz önünde bulundurarak bekle bakalım yarına kadar, Görünce de akışına bırak rahat olmaya çalış

İş yerinde farklı birimlerde olduğumuz için öyle çok sohbet edecek bir durumumuz olmuyor malesef. Hoşlanmadı mı acaba

Bencede hoşlanmış. O senin daha girişken olduğunu düşünmüş. Biraz daha utangaç bulmuş seni. Kötü bişey değil bu... olması gereken aslında. O şimdi kendini biraz geriçekmiştir. Hoşlandıysa mutlaka konuşmak isteyecektir. Seni bişey yapma bence. İsteyen uğraşsın. Yoksa cepte sanıyorlar

Evet utangaç görünmüyordun hiç iş yerinde dedi. Benim herkesle aram çok iyi genelde çok güleryüzlü gülüp eğlenen birisiyim. Biraz farklı bir imaj çizdim sanırım onda.. Ama ikili ilişkilerde utangacım ne yapayım

hehehe :) peki ondan hoşlanmadığımı falan düşünmüş olabilir mi

Yavaş gitsin.ilk buluşma ne öyle eli bele dolanalar vs .senin tavrını çözüp ona göre davranması lazım.aceleye gerek yok..bence doğru davranmışsın.ayrıca utanman vs ondan hoşlandığını gösterir..adamın niyeti farklıysa bilemem ..

O hoşlanmış mıdır sence ? İletişim yok şuan aramızda çünkü

Neden hemen herşeyi kısa bir sürede tüketmek istiyor insanlar anlamıyorum. İlk buluşmada fiziksel temas kurmak istemek bana aşırı geliyor. Ayrıca utangaç bir yapınızın olması da kusur değil...

Hoşlanmış ama sen utangaç olunca kendini geri çekmiş olabilir ilk buluşmada beline dolanmalar falan o da hızlı yürümüş yani

Canım böyle bir yoklamiş seni .ama onun istediği gibi cıvık olmadığını anlayınca uzaklaştı hadi geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…