İlk buluşma sonrası?

Ben sessiz kalmaya devam mı edeyim ?

Kesinlikle beklemede kalın
Yaptığınız şeyi geri çeviremezsiniz
Yapmadığınız şeyden de pişman olmazsınız

Arkadaşım tam o sarılacakken kalkalım dedim diye hoşlanmadığını düşünmüş olabilir o yüzden bi hamle yap diyor. Bunun için ne diyorsunuz?

seni yem olarak kullanamayacagıni anlamıs

Ya bence bu durum erkekten erkeğe göre değişir biz eşimle ilk buluşmamızda sarıldik ne biliyim gayet samimi ve ictendik... bilmiyorum ama bazen insan doğasından mıdır nedir doğru kişi olduğunu bedeniniz bile farkedebiliyor. Karşı taraf sizin biraz mesafeli davrandiginizdan olumsuz bir tutumda olduğunuzu düşünebilir. Bence her şey yarınki tavırlarından sonra belli olacak gibi...

bence yazma zaten eve dönünce sen yazmışsın ona şimdi adım atma sırası onda

Ayy okudukça ilk eşimle konuşmalarını aklıma geldi bı anlikta olsa mutlu oldum şimdi Bana bı tebessüm etmeyen adam yıllar önce gözlerini gözlerimden ayirmiyordu keşke yine öyle ilgili olsa

Dikkatli olun derim, ilk buluşma için hareketleri çok samimi geldi bana sizinkilerde gayet normal hoşlanmadığınız değil utangaçlığınızdan yaptığınız çok belli bence, aramasını bekleyin

Beline sarilmaktan bu kadar kötü anlam cikaramadim ben.
Siz daha iyi taniyosunuz kisiyi ama bence ilgisi var ve sizden de ilgi goruyor ki bu noktadasiniz.

Elini beline atması bakışları falan benim çok hoşuma gitmedi, o an ki duygu yoğunluğuyla olabilir ama bilemiyorum, genellikle karşılıklı hissedilir bu çünkü...
Kötü ihtimalle sizi istediği gibi biri mi falan diye yokladı ve olmadı..
İyi ihtimalle sizi ürkütmemeye çalışıyor (o zaman utangaç olduğunuzu anlayınca aslında elini belinize atmamalıydı aslında bence) ve belki de ikinci adımı size bırakmıştır bu yüzden.. Arkadaşınızın dediği gibi de olabilir...
Kesin yargıya varamadım ama biraz fazla geldi bana ilk hamleleri konunuzu okuduğumda.

Ilk bulusmadan sonra ilk mesaji erkek atmaliymıs canım ben demiyorum iliski uzmanlari diyo .
Bencede utanman cekinmen normal hemen kollarina mi atacakdin kendini.
Bir erkek ilk bulismadan sonra hoslanmissa yazarmis zaten hic kasma sen. Mesajlasmisinizda o gun şimdi top onda yazma sen. Bekle canım.

Bu anlattıklarında bir itici davranışın yok . Gayet normal davranmışsın. İlk günden ne eli tutup sarılmalar nedir ayrıca Bence bekle , arama bir süre tepkisine göre davranırsın .

tepkiniz normal
adamın da kafası karışık olabilir
hemen seni sıkmak bıktırmak istemiyor olabilir

Ilk buluşmada bu kadar ileriye giden adam çoktan yazardı, sizi çekici bulup, hoşlanıyordur; ama sizinle ciddi bir ilişki düşünmedeği için uğraşmak istemiyor olabilir, bana maksadı başka gibi geldi ve muhabbetiniz de adamı sıkmış olabilir, bu yüzden daha az muhattap olarak, amacını gerçekleştirmek istiyordur. Sizin kendisinden hoşlandığından emin bence ve kendi ayağınızla ona gitmenizi bekliyor, nasılsa kendi gelecektir bana diye düşünüyordur.

ilk buluşmada öyle uzaklara boş boş bakmayacaksın.
sohbet edeceksin bol bol.
Karşılıklı, manasız da olsa kıkır kıkır güleceksin, ya da dünyanın en ilginç şeyini anlatıyormuş gibi merakla dinleyeceksin.

Senin ürkekliğin işine gelmemiş de olabilir, belki o a kendini biraz ağırdan satmak istiyordur.
bekle ve gör! yazma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…