İlk buluşma sonrası?

Hissiyat olarak pek güven vermedi bu çocuk açıkçası bana. İlgilenen ve gerçekten hoşlanan bi erkek bu kadar uzun yazmadan duramaz hele ki ilk buluşmada sarılmaya cesaret eden biri mesaj atmaya hayli hayli eder yani. Bence azıcık çapkınlık var. Dikkat etmeni öneririm. Bazı şeyler mantık işi, olması gereken şeyler hep aynıdır, şimdi desen ki "o da çok utangaç" ama bence hiç değil, e o zaman neden mesaj atmadı seni görene kadar? Dediğim gibi dikkatli olmakta fayda var

Haklisiniz. Ben utangac oldugunu dusunmuyorum zaten. Ama anlamds veremedim. O yüzden sizlerin yorumlarina ihtiyacim var

Abov eleman çakal

Bence çocuk tamamen olsa da olur olmasa da kafasında. Ya da sadece kendine takılabileceği gezip tozabileceği kız arıyor. Sizin "ne desem bilemedim" mesajınızdan sonra anında "bunu hayır olarak algılıyorum iyi eğlenceler" demesi de bi tuhaf... En ufak bi çekingen tavır onu soğutuyor belli ki. Bilemedim bana pek tekin gelmedi

Bir hoşlanma görmedim çocuk tarafında, kırmaktan bağları koparıp atmaktan çekinmiyor.

Hmmm o zaman bir daha davet ederse gitmeyeyim. Siz nasil davranmami onerirsiniz?

O kadar süre yazmayıp sonra da ilk "naz" yaptığınızda -ki aslında naz bile sayılmaz, olabilir demişsiniz- pki ii elencelrrr moduna girmesi bana çok itici geldi. Sanki takılacak birini aramış sadece. Üstüne atlayacak haliniz yoktu ya, siz gayet düzgün cevap vermişsiniz.

Bence tamamen içinizden geldiği gibi davranın. Eğer ki çok hoşlandıysanız biraz daha mesajlaşıp belki görüşmeye (bu sefer gündüz, daha kalabalık bir yerde filan) bir şans daha verebilirsiniz.

Göz kısarak bakmalar da bence kendince bi etkileme çabası olmuş. Bana bu tarz hareketler komik gelir mesela. Bana ilk buluşmamızda eşim öyle baksaydı kahkaha atar kalkardım yanından herhalde. Oysa tam tersi, sanki paha biçilemez bir sanat eserine bakar gibi hayranlıkla bakmıştı buluşmamız boyunca.

Bir de o anlık hislerle sarılması normal bence, ilk buluşmada sarılmama vs taktiklerini de gereksiz görüyorum. Siz ne hissettiniz, önemli olan o.

Ben hoşlandım ama ben cok saf birisiyim galiba. Herkese iyi niyetle yaklaşıyorum kimseyi kirmamak icin hep yumusak davraniyorum.

O yuzden cok korkuyorum niyetini anlayamam diye. Genelde hep uzulen taraf ben oluyorum. Duygularimla oynar diye korkuyorum.

Sizlerin yorumlari cok onemli benim icin o yuzden farkli acilardan bakip degerlendirmem icin.

Baska bi guncellemen var mi?

Adam cok fazla nabza gore serbet vermeye calisiyor. Yani o da tripli cekingen birine benziyor. Isiniz zor

Baska bi guncellemen var mi?

Adam cok fazla nabza gore serbet vermeye calisiyor. Yani o da tripli cekingen birine benziyor. Isiniz zor

Cekingen degil bence. Ama tripli ve egoist olabilir. Hatta cok egolu olabilir.

Sizce nasil davranmalıyim ona karşı?
Gorusmek istiyor , ofisteyken bakiyor kesiyor ama iletisim yok aramizda

Hmmm o zaman bir daha davet ederse gitmeyeyim. Siz nasil davranmami onerirsiniz?
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran canım. Sadece saf olma, çok istekli gibi görünme. Ben sadece anlattığın kadarıyla çocugun çok da ciddi olmadıgını anladım. Buluşsanız görüşseniz bile hemen bağlanmana izin verme, biraz onu izle.

Cok istekli gorunmedigimi dusunuyorum. Umarim becerebiliyorumdur. Yani o yazmazsa bende yazmiyorum. Kisa cevap verirse bende sallamiyorum onu vs.

Dimi ciddi olsa daha cok iletisim halinda olurdu bakalim zaman gosterecek artik. Yorum icin teşekkür ederim

Ne yapsam sence kestirip atmam daha mi dogru ?
Canım sen hayatına bak yani gez eğlen, tatiline git, haftasonu bir yerlere git, hayatını yaşa ve hikayede paylaş bunları. O sana mesaj ile dönecektir, kısa samimi cevap ver ve sakın acele etme, adam vur kaç yapıyor kendince, senin hoşlandığının farkında.

Sağol canım yorum icin. Bol bol geziyorum arkadaslarimla paylasimda yapiyorum. Hepsinede bakiyor genelde kisa sure icerisinde. Sen taktik yaptigini dusunuyorsun yani oyle mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…