Sizce ne yapmalıyım , nasıl davranmalıyım?Issız adam modasına uymuş beyzade
Haklisiniz. Ben utangac oldugunu dusunmuyorum zaten. Ama anlamds veremedim. O yüzden sizlerin yorumlarina ihtiyacim varHissiyat olarak pek güven vermedi bu çocuk açıkçası bana. İlgilenen ve gerçekten hoşlanan bi erkek bu kadar uzun yazmadan duramaz hele ki ilk buluşmada sarılmaya cesaret eden biri mesaj atmaya hayli hayli eder yani. Bence azıcık çapkınlık var. Dikkat etmeni öneririm. Bazı şeyler mantık işi, olması gereken şeyler hep aynıdır, şimdi desen ki "o da çok utangaç" ama bence hiç değil, e o zaman neden mesaj atmadı seni görene kadar? Dediğim gibi dikkatli olmakta fayda var
Abov eleman çakalMerhaba kızlar,
Bir önceki konumda bahsettiğim birisi vardı. Aynı iş yerindeyiz ufak ufak konuşmalarımız oluyordu. Ve perşembe günü ilk kez buluştuk biz. Canlı müzik olan açık hava bir yere gittik. Herşey güzel ilerliyordu ama ben biraz utangaç birisi olduğum için biraz gerildim.
Önce bir kaç parça dinledik. Daha sonra müzik olan yerden biraz ileride daha sessiz bir yerde oturup sohbet ettik. Bir ara bana çok derin derin bakmaya başladı nasıl desem hafif bir gülümseme kısık gözler falan.. Bende çok utandım ve bunu dile getirdim tatlı bir şekilde böyle bakınca utandım ben ama diyip kafamı eğdim. Sonra o kafamı kaldırdı aslında dışardan bakınca hiç çekingen birisine benzemiyorsun dedi. Bu bakışlar tekrardan devam etti bende utangaç bir şekilde gülümseyerek ve arada kafamı eğerek karşılık verdim. Hatta bir kere artık bakabilir miyim sana diye sordu. Ben biraz utangaç olduğum için bazı anlaarda çok sessiz kalıp etrafı izledim. Etrafı kesiyorsun diyip güldü. Acaba onu takmadığımı mı düşündü diye düşünüyorum şuan.
Bu muhabbet ve bakışmalar ardından elini belime doğru attı sarıldı, bende bi an daha fazla utandım ve kalksak mı artık geç oldu sanki , gerçi şuan tam saat kaç bilmiyorum ama dedim. Oda 22.30 dedi. Gidene kadar 11 i geçer kalkalım biz dedim.(Sarılmaya falan karşı değilim ama biraz utangecım ve alışma sürem var karşı tarafa o yüzden hemen çekiyorum kendimi kızarıyorum falan) Seninle daha fazla zaman geçirmek isterim ama gitmen gerekiyorsa kalkalım dedi. Kalktık.. Otobüs durağına kadar eşlik etti bana eve gidince haber ver bana dedi.
Eve varınca geldim ben yazdım. Oda bu güzel akşam için teşekkür ederim dedi. Ben teşekkür ederim keyifli bir akşamdı dedim ve bu şekilde sonlandı konuşma.
Cuma günü eğitimde olduğum için işe gidemedim karşılaşmadık yani. O günden sonra hiç konuşmadık ne o yazdı nede ben. İnstagramda hikayelerime falan bakıyor.
Bir arkadaşım senin tepkilerin yüzünden hoşlanmadığını düşünmüş olabilir dedi o yüzden sessiz kalmıştır belki sen yaz dedi. Ama ben birde sizlere danışmak istedim. Sİz ne dersiniz kızlar? Hoşlanmadı mı benden yoksa benim hatalı bir davranışım mı oldu?
Güncelleme : Kızlar bu hafta is yerinde ilk kez karsilastigimizda naber diye yazfi bana. Masalarimiz uzak biraz. Cok cok kısa konustuk ama.
Karsilastikca selamlasiyorduk. Arada bakismalar falan ama ben bakmamaya cok dikkat ettim. Perşembe aksami diger birkac ofis arkadasimizla dışarı çıktık. Ben bir video attim instagrama sarki soyledigimiz, ona hitaben mesaj atti bana supermis ama bizim gittigimiz konser daha guzeldi dedi. Bence tekrarlayalim bulusmamizi dedi. Olabilir dedim. Net cevap seviyorum ben dedi. Ne desem bilemedim ama dedim. Bunu hayir olarak aldim iyi eglenceler selam soyle herkese dedi.
Bunun pesinden ben olumsuz algilanacak bir cevap vermedim sanki dedim. Konusma tekrardan olumluya döndü seni gormek onemli dedi. Sasirdim suan dedim. O zaman bu cumleyi yoksay dedi. Yo kaciramam bunu dedim. Tekrardan gorusme istegim tek taraflı değil o zaman dedi. Sabah gordum mesaji gulup gunaydin dedim sonra bide naber diye kinustuk konusma bitti.
Kizlar siz ne düşünüyorsunuz ? Birazcik kiskanmis olabilir mi sizce ? Dışardan bir gozle nasil gozukuyor merak ediyorum. Aramizda dogru duzgun bi iletisim yok. Ama bi kere gorustuk acele etmeden beklemelimiyim. Birde kotu bir niyeti var midir acaba?
Bence çocuk tamamen olsa da olur olmasa da kafasında. Ya da sadece kendine takılabileceği gezip tozabileceği kız arıyor. Sizin "ne desem bilemedim" mesajınızdan sonra anında "bunu hayır olarak algılıyorum iyi eğlenceler" demesi de bi tuhaf... En ufak bi çekingen tavır onu soğutuyor belli ki. Bilemedim bana pek tekin gelmedi
Haklisiniz galibaBir hoşlanma görmedim çocuk tarafında, kırmaktan bağları koparıp atmaktan çekinmiyor.
Abov eleman çakal
O kadar süre yazmayıp sonra da ilk "naz" yaptığınızda -ki aslında naz bile sayılmaz, olabilir demişsiniz- pki ii elencelrrr moduna girmesi bana çok itici geldi. Sanki takılacak birini aramış sadece. Üstüne atlayacak haliniz yoktu ya, siz gayet düzgün cevap vermişsiniz.
Bence tamamen içinizden geldiği gibi davranın. Eğer ki çok hoşlandıysanız biraz daha mesajlaşıp belki görüşmeye (bu sefer gündüz, daha kalabalık bir yerde filan) bir şans daha verebilirsiniz.
Göz kısarak bakmalar da bence kendince bi etkileme çabası olmuş. Bana bu tarz hareketler komik gelir mesela. Bana ilk buluşmamızda eşim öyle baksaydı kahkaha atar kalkardım yanından herhalde. Oysa tam tersi, sanki paha biçilemez bir sanat eserine bakar gibi hayranlıkla bakmıştı buluşmamız boyunca.
Bir de o anlık hislerle sarılması normal bence, ilk buluşmada sarılmama vs taktiklerini de gereksiz görüyorum. Siz ne hissettiniz, önemli olan o.
Baska bi guncellemen var mi?
Adam cok fazla nabza gore serbet vermeye calisiyor. Yani o da tripli cekingen birine benziyor. Isiniz zor
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran canım. Sadece saf olma, çok istekli gibi görünme. Ben sadece anlattığın kadarıyla çocugun çok da ciddi olmadıgını anladım. Buluşsanız görüşseniz bile hemen bağlanmana izin verme, biraz onu izle.Hmmm o zaman bir daha davet ederse gitmeyeyim. Siz nasil davranmami onerirsiniz?
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran canım. Sadece saf olma, çok istekli gibi görünme. Ben sadece anlattığın kadarıyla çocugun çok da ciddi olmadıgını anladım. Buluşsanız görüşseniz bile hemen bağlanmana izin verme, biraz onu izle.
Canım sen hayatına bak yani gez eğlen, tatiline git, haftasonu bir yerlere git, hayatını yaşa ve hikayede paylaş bunları. O sana mesaj ile dönecektir, kısa samimi cevap ver ve sakın acele etme, adam vur kaç yapıyor kendince, senin hoşlandığının farkında.Ne yapsam sence kestirip atmam daha mi dogru ?
Canım sen hayatına bak yani gez eğlen, tatiline git, haftasonu bir yerlere git, hayatını yaşa ve hikayede paylaş bunları. O sana mesaj ile dönecektir, kısa samimi cevap ver ve sakın acele etme, adam vur kaç yapıyor kendince, senin hoşlandığının farkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?