ilk buluşmada ekilmek mi?

eksisozluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
108
0
46
Gaziantep
bugün buluşacaktık. daha önce hiç sevgilim olmadığını biliyor. buluşmak için çok ısrar etti, kabul ettim. bugün müsait olduğumda haber verecektim ona haber verdim ama hala cevap yok:19:, acaba cuma namazına mı gitti? ama yine de bir haber vermesi gerekmez miydi? ne yapmalıyım şu aşamada?:44: 2 saat oldu mesaj atalı.....:47:

diğer günleri bilemem ama bugün asla ve asla çıkma dışarı.
seni her istediğinde ekemiyceni anlasın. önemli bir işi varsa bile haber verebilirdi.(sağlık problemi dışında)

2 saat olmuşsa namaza gitmemiştir hem gitmiş olsa bile sana cevap yazacak vakti olurdu
bir daha yazma , beklemede dur

Son düzenleme:
Daha özenli olması gerekirdi tabi, ama şu Cuma saati bir geçsin bekle bakalım, geçerli bir açıklaması vardır...

2 saat olmuşsa namaza gitmemiştir hem gitmiş olsa bile sana cevap yazacak vakti olurdu
bir daha yazma , bekkeleme dur

seni her istediğinde ekemiyceni anlasın. önemli bir işi varsa bile haber verebilirdi.(sağlık problemi dışında)

hakılısınız. sinir oldum bak şimdi.:95::95: fazla mı iyi niyetliyim ne?:37:

Bugün neden asla dışarı çıkmasın?
Hımm tamam anladım...

Son düzenleme:
bence ölüm kalım meselesi yoksa, hiç bir geçerli sebebi yok
alt tarafı bir mesaj yazacaktı, olumlu veya olumsuz :20:

sana geri dönerse sebebini söyler zaten hastaydım falan derse ona uy ve dediği saatte buluş yok eğer saçma sapan bi sebep söylerse,onu sen bilirsin zaten,2 saat önce uygundum şuan maalesef işim çıktı ben sana haber veririrm tekrar o zaman görüşürüz de:9: 2 saatte cuma namazı olmaz:20:

sana geri dönerse sebebini söyler zaten hastaydım falan derse ona uy ve dediği saatte buluş yok eğer saçma sapan bi sebep söylerse,onu sen bilirsin zaten,2 saat önce uygundum şuan maalesef işim çıktı ben sana haber veririrm tekrar o zaman görüşürüz de:9: 2 saatte cuma namazı olmaz:20:

hasta olmak bir gerekçe değil. dün turp gibiydi konuştuğumuzda. adet sancısından öldüğüm halde buluşmam demedim ona.:20::95:

Back
X