• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşmada ekilmek mi?

hasta olsa bile mesaj göndermesi gerekiyordu sana, sonuçta bir kaç tuşa basacak, tarla çapalamayacak ya

sıkar tabi, kim olsa darılır
bak gördünmü bu erkekler böyle
ilişkiye bile 1-0 mağlup başlıyolar :57:

Son düzenleme:
çok canımı sıktı:14::14:

bizim bi topiğimiz var istersen oraya gelde yazılanları oku keyfin yerine gelsin :):)biz grup olarak ekilmeyi bile beceremedik sen yine aşama kaydetmişsin bizim odunlar sadece bakıyor başka bişey yaptıkları yok 1 ileri 2 geri..... hep böyleyiz

adam akıllı bir açıklama yapmazsa görüşmeyi keseceğim onunla:5::25::14::14:

bencede, çünkü geçerli bi sebebi yoksa sana olan saygısını yavaş yavaş yitirmeye başlar
nasılsa her zaman hazırda dur bekliyo dicek
fırsat verme

bizim bi topiğimiz var istersen oraya gelde yazılanları oku keyfin yerine gelsin :):)biz grup olarak ekilmeyi bile beceremedik sen yine aşama kaydetmişsin bizim odunlar sadece bakıyor başka bişey yaptıkları yok 1 ileri 2 geri..... hep böyleyiz

linki paylaş hemen abone olayım canım:40:

merhaba :3: ilk buluşmamda bende beklemiştim baya bir süre sonra asla bir daha buluşmam dedim ne bu böyle dedimde dedim :8: şimdi eylülde evleniyoruz bende nikahta onu bekletmeyi düşünüyorum ( bu arada buluşucağımız yeri bulamamış o zmanda) neden gelmemiş yaz bizede :74:

merhaba :3: ilk buluşmamda bende beklemiştim baya bir süre sonra asla bir daha buluşmam dedim ne bu böyle dedimde dedim :8: şimdi eylülde evleniyoruz bende nikahta onu bekletmeyi düşünüyorum ( bu arada buluşucağımız yeri bulamamış o zmanda) neden gelmemiş yaz bizede :74:

ayy ne güzeel, Allah bir ömür mutluluğunuzu daim kılar inşallah:66::nazar:

bekle, sadece bekle
çıkar kokusu ortaya:68:

Back
X