ilk buluşmada ekilmek mi?

tanımadan bilemezsin ki
ya ben napim? ben tamamen ümidimi kaybettim, çünkü evlendim
senin bir umudun var ama

evlilik nasıl olsa bir piyango bileti gibi.
ikramiyenin çıkıp çıkmayacağını bilemezsin ki :1:

Ben olsam bu buluşmaya gitmezdim yarına ertelerdim ekşi...sonuçta elinde davul zurna onu beklemiyorsun ne olursa olsun gecikeceğini söylemenin mutlaka bir yolu olmalıydı..ve sende çalışıyorsun her saatin birbirine uymaz ki seni bu kadar zor ikna etmişken..bilmiyorum artık..dönüşte gelişmeleri yaz merak ettim..

işi çıkmış olabilir.. yanı bu bi ihtimal..
ama insan haber verir.. yani deger budur..

kırıldıgını belli et.. bugun zaten geçti:) hani msj atarsa gitme bugun dicektim..

duruma göre karar verirsin.. kndini affetirir belki bllimi olur.. o umursamıyos sende umursama derim:S

kızlar buluşma çok heyecanlıydı,:52: anlattı her şeyi çok koşuşturma yaşamış, kardeşi rahatsızlanmış onu doktora götürmüş bu yüzden işte de sorun çıkmış.:50::50: o koşuşturma telaşta mesaj atamadım dedi, üzgündü bu yüzden.:67: o yüzden çok kızamadım açıkçası hak verdim ona. zaten biliyorsunuz hemen çıkmadım forumdan da, bekletmiş oldum onu bayağı.:77::77: bakalım artık hayırlısı olsun.:97:

ee neler yaptın onlarıda söylee :)

Son düzenleme:
çok fazla bir şey yapamadık, bakıştık konuştuk, beni güldürmeye falan çalıştı, birbirimizi tanımaya yönelik sohbetler ettik, işte öyle..:69::69:

Son düzenleme:
Back
X