İlk Buluşmada Eve Gelmek İsteyen Erkek

Benim evime gidelim diyeceğim de sen rahat etmezsin dedi ben de benim eve de gitmeyelim dedim ısrar etti ama kabul etmedim şimdi bitirmek istiyorum.
Bir daha böyle hadise ile karşılaşırsan "Ne sacmaliyorsun sen yaa!!! ne demek istiyorsun sen ilk buluşma da eve mi gitmek gerekli "diyip tavrını belli et
Bu erkekler nasıl bi kafa yaşıyorlar beyinleri var ama boşuna var :işsiz:

Hehehe hep aynı laflar güvenmiyorum de sende niye güvenim 5 dk konustugum adama
Lönk diye evime gelmek isteyen adama
Bitirmek en iyisi başlamadan.Yalnız kalmak istiyor yalnız kalınca da ne yapacağı herkese malum.Hep bir iyi niyetim var belki diğer insanlardan utanıyordur diye vs vs ama böyle düşünmediğini çok iyi biliyorum.

Bir daha böyle hadise ile karşılaşırsan "Ne sacmaliyorsun sen yaa!!! ne demek istiyorsun sen ilk buluşma da eve mi gitmek gerekli "diyip tavrını belli et
Bu erkekler nasıl bi kafa yaşıyorlar beyinleri var ama boşuna var :işsiz:
Bir de sürekli klişeleşmiş laflar kullanıyorlar.Biz kadınlar olarak duygusal bakıyoruz onlar da cinsellik yönüyle bakıyorlar.Hayattaki tek gayeleri cinsellik.

Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum. :KK43:
Olabildiğince uzaklaşın efendim.
Ne munasebet!
KOrkmanıza gerek yok o kim ki.
Engelleyin gitsin.

Bitirmek en iyisi başlamadan.Yalnız kalmak istiyor yalnız kalınca da ne yapacağı herkese malum.Hep bir iyi niyetim var belki diğer insanlardan utanıyordur diye vs vs ama böyle düşünmediğini çok iyi biliyorum.
Diğer insanlardan utanacagina sana bu teklifi yaomaya utansın çok kabaca değil mi
Ben olsam güzel bi giydirip basmistim tekmeyi insan neye ugradigina şaşırır buz gibi sogurdum
Bence en en kisa zamanda bitirmelisin

Bir de sürekli klişeleşmiş laflar kullanıyorlar.Biz kadınlar olarak duygusal bakıyoruz onlar da cinsellik yönüyle bakıyorlar.Hayattaki tek gayeleri cinsellik.
Ne cinselliği sana evinde pul kolleksiyonu nu gösterecekti :KK53:

Şaka bir yana erken farketmeniz iyi olmuş uzak durun böyle beynini belden aşağı kullananlardan :kahve:

Sanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.
Bundan sonra görüştüğün kişilere tek yaşadığını söyleme bence

Nick Mesaj uyumu :) Türk kızı olarak hepimiz o kadar iyi niyetliyiz ki bunun kurbanı olabiliyoruz :eek:

Bu erkeklere cesareti vermeyelim. Evde buluşmak da neymiş. Kabul etmeyin

Valla tam Nicki konusunda bunu dicektim :)

Turk kizi Turk kizi ciktigin kişileri mesela
Sosyal medyadan tanıyıp hadi biz bi buluşalım diye mi alıyorsun hayatına

Yoksa uzun bi konuşma mesajlaşma veya sosyal medyasindan arkadaş çevresinden gözlemleyerek mi karar veriyorsun buluşmak icin.

Bu cok onemli bence.

Hoş bu devirde ben sosyal medyanın tam bir avlama ortamı olduğunu düşünüyorum.

Herkes SAHTE.

sen ilk bulusmada eve erkek alacak bi kız değilsin bence. Ama karşına çıkanlar demekki geniş rahat insanlar.

Gerçek dünyada gorup konuşup hoşlandığın kişilere şans vermelisin

Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum. :KK43:
ilk degil yüzüncü buluşmada bile evime gelmesini istemezdim ne işi var .
istemeye gelecekse o başka

Sanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.
Kusura bakmasın o arkadaş
İlk buluşmada eve teklif ediyorsa tabikide güven olmaz kim olsa aynı cevabı verir
Nerden bileceksiniz tanımadan huynu suyunu bilmediğin adamın evinde başınıza ne gibi bi dert gelmeyeceğini

Mesaj attım bitirmek için 22 yıllık ömrümde 2 tane erkekle görüştüm ilki tamamen benim hatamdı ve internetten oldu ama ikincisi okulda tanıştık.Bu arada bazı kadınların erkek ağzıyla yazmaları çok üzücü.Erkeksiniz demiyorum ama erkek egemenliğinin etkisinde kalmışsınız.Öncelikle ben bir kadınım ve kadınım diye erkek milleti rahat davranırken ben kadınım diye susup oturamam.Belki bu yanlış ifade oldu ama kadınlar lütfen erkek egemenliğinin altında kalmayın.Ben bu şahısla buluştum evet hata yaptım ama en az o da benim kadar hatalı.Zaten eziliyoruz hanımlar lütfen bir de biz tecavüz zihniyetiyle konuşmayalım,suçlamayalım birbirimizi.

İlk günden evinize gelmek istemesi bir kere büyük görgüsüzlük. Bana gönül eğlendirecek yer arıyor gibi geldi. Böyle birisiyle görüşmeyin eğer sizinde niyetiniz gönül eğlendirmek, günü yaşamak değil se tabi.

Bence adamı engelle tatlım,bildiğin sapık bu;)evinin nerede olduğunu falan da kesinlikle gösterme..bir sonrakinde de seni kendi evine çağırır,mazallah pul kolleksiyonunu göstermeye:)) sil,engelle,cvp verme asla,,görüşme..

Back
X