E tamam o zaman sorun nerdeHaklisiniz ama ne biliyim oyle para yer gibide duramazdim
ayyy ben yapamam ki sen daha iyi bilirsin diyen çıt kırıldım kadınlarla aldatiyorlar bu tipleri.. Siz oyle yapin ozaman hanimefendi! Yaptiginiz yorum ne kadar cirkin farkinda misiniz? Verdiginiz örnekler deBoşver boşa yorma kendini... Bırak ödesinler.. Sonra gelip konu açarlar maas kartım onda evin bütün sorumluluğu bende vs..valla erkek olsam ben de alırım öyle eş. Sonra da ayyy ben yapamam ki sen daha iyi bilirsin diyen çıt kırıldım kadınlarla aldatiyorlar bu tipleri... Neden? Çünkü erkek güçlü hissetmek istiyor bi yerden sonra..yalandan da olsa.
Herkesin dogrusu,yanlisi kisiye gore degisir.Mahalle baskisi diye bir kavram var dogru ama buna boyun egmek diye bisey yok.Yani ona bakilirsa "erkek aldatir elinin kiridir bir kereden hic bisey olmaz" kafasi da var o zaman onlar da hakli.Tabulari yikmadan herkesin yaptigini,dusundugunu kabullenip kisiliklerimizi degistirelim ozaman..Malesef yanlış düşünüyorsun. Ben yine aynı tezi savunuyorum. Evet parazit dediğin icin diyorum hergün biriyle orda hurda para harcayan. Hatta günümüzde zengin erkekleri gözüne kestirip kolaydan ev araba sahibi olan kadınlar var malesef. Ama bir kadın ekonomik yönden tabiki ayakta durmalı kesinlikle bir adamın ona getirmesini beklememeli ama siz burda maddi düşünüyorsunuz ben Sadcee ilişkiler yönünden bakıyorum nezaket kibarlık özveri adamın kuruşu olmaz cebinde seni görmek istiyorum de köse kaldırımda buluşursun. Ama bilirsin ki olursa parası senin icin harcar. Yani böyle erkeklere ben ödeyeyim ben yapayım diyince adamlar genelde evlenip herşeyi bizden bekler oluyorlar. Ben nelerini gördüm yaşantımda. Yani benim icin sana değer vermesi. Ama ilk görüşmede de lütfen öküzlük yapmasin.ilk intiba denilen birşey var. Kime sorarsanız sorun çevremizde kabul edil.is bir kural var. Bu yazılı değil toplum veya mahalle baskısı da diyebilirisniz. Ama bence olması gereken beyefendinin gayet kibar hesabı ödemesi hatta ödediği fiyatı kadina sezdirmemesi bile
Burda ilk romantik aksam yemegini kim öder tartismasi yapilmiyor ki?Normal erkek arkadaşlarımla yiyip içtiğimde (özellikle evlilerse o parada eşinin çocuğunun da hakkı var diye düşünerek) ısmarlamalarına asla razı olmayan, en kötü diğer yemeği ısmarlayan biri olarak romantik bir ilk buluşmada bana hesabı kitleyen bir adamın suratına bir daha asla bakmazdım. Ne münasebet yahu bir sürü kadın kahramanlığı sözleri yazılmış bir de, sapla samanı karıştırmayınız arkadaşlar yiyicilikle hiç alakası yok bunun.
Hanımefendi siz konunuzun birinde çalışmak zorundayim yazmışsınız ve çocugunuza bakıcı bulma zorunlulugunuzdan bahsetmişsiniz.. İnsan psikolojisinde mecbur kaldığı durumları güzellemek diye de bir şey var. Yani güçlü kadın olmaya mecbur kaldiysaniz(yalnız başına en azından siz çocuğunuzu büyütene kadar eve bakamayacak bir eşiniz varsa) (kadının hayatinda bir erkek olmadığı zaman da dimdik durabilmesi mesleği olmasi konusunda netim) vay efendim niye erkek ödeyecek kadın da ödemeli düşüncesini savunmanıza normallestirmenize şaşırmıyorum.
1. Konu başlığını okudunuz mu?Burda ilk romantik aksam yemegini kim öder tartismasi yapilmiyor ki?
Tabiki bu durumda olmasi gereken bellidir.Ama konu uzerinden baslayarak farkli yerlere deginildikce baska seyler de cikiyor :)
Ne mutlu "kadinim"diyene.. :)
1.Konu basligi haric diger yorumlari okudunuz mu?1. Konu başlığını okudunuz mu?
2. Benim yazdıklarımla ne mutlu kadınım diyene marşının alakası ne?
Boşver boşa yorma kendini... Bırak ödesinler.. Sonra gelip konu açarlar maas kartım onda evin bütün sorumluluğu bende vs..valla erkek olsam ben de alırım öyle eş. Sonra da ayyy ben yapamam ki sen daha iyi bilirsin diyen çıt kırıldım kadınlarla aldatiyorlar bu tipleri... Neden? Çünkü erkek güçlü hissetmek istiyor bi yerden sonra..yalandan da olsa.
. Okurken bile tahammül edemedim, birdaha görüşme onunla şakın mesaj at ona lütfen sen erkekmisin diye lütfen agzına geleni say benim için nasıl ilk buluşmada hesabı sen ödersin ya çabuk ona haddin i bildir
Ayy alfa beta muhabbeti buraya bile gelmiş.Bir bitmedi şu saçmalık.
Ayrıca 15 20 sene öncesinden örnek verenler de aşırı komik.15 20 sene önce kaç tane kadın ''ben iş yapmak zorunda değilim bu ev ikimizin ikimiz de çalışıyoruz birlikte yapmalıyız'' diyebilirdi ? Burada erkeğe para anlamında yüklediğiniz her sorumluluk onların ev içinde kadınlara yüklediği sorumlulukla eş değer.Tabii ''kadın hakları > erkek hakları'' diyorsanız konu farklı.
Bir erkek kendini güçlü hissetsin, egosu hoşlansın diye kendimi mi ezdireceğim yani? Erkeksiz de yapabilirim çok şükür. Erkek olsam ben de böyle düşünen sahte kadınları “almam.” Yazık, bir erkek için girilen şekillere yazık...Boşver boşa yorma kendini... Bırak ödesinler.. Sonra gelip konu açarlar maas kartım onda evin bütün sorumluluğu bende vs..valla erkek olsam ben de alırım öyle eş. Sonra da ayyy ben yapamam ki sen daha iyi bilirsin diyen çıt kırıldım kadınlarla aldatiyorlar bu tipleri... Neden? Çünkü erkek güçlü hissetmek istiyor bi yerden sonra..yalandan da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?