Ilk bulusmada hesabi odemek..

Herseyi anladimda bakirelik konusu ne alaka? Her konuda kavga cikarmayin ya.. sacma sapan yerlerede cekmeyin. Sizene kim bakire kim degil. Gidin isinize bakin!

bence bi gariplik yok gayet normal .kişilik erkeklik sadece hesap ödemeyle kaşılaştırılacak bir şey değil.
ama siz sürekli hesap ödeyen birini arıyorsanız ona bi şey diyemem

Doğru arkadaşım. Ben hastanede sonda takarken karşılaşmıştım böyle biriyle. "Affedersiniz bayım, sanırım siz betasınız?" dedim, o da zamanında kadınlara hesap ödettiğini, sonunda da böyle olduğunu anlattı. Üzücüydü.

Cevabınız bir altta verilmiş zaten. Ama şahsi sorulara cevap verecek olursam gayet eksiklik belirtmişsiniz. Erkek kadınsılaşıyor... Bunu ne güzel heyoo kadınsılaşıyor anlamında yazdığınız hepimiz biliyoruz çevirmeyen lütfen. Her ilişki kendine özeldir. Sırf uzaktan gözlem yaparak olayı çözdüğünüzle ilgili yanlış bir fikre kapılmışsınız. Bizzat yaşayan değil de uzaktan gözlemleyen bilecek. Evedd çok mantıklı İlk başlarda hesabı ödememi kabul etmesi onun alfalığını vs etkilemez maaş olayını o yüzden yazdım. Ayrıca hayvanlar aleminde değiliz, sürüyle yaşayıp kendimize bir lider belirlemiyoruz. Her çift bir sürü bu mantığa bakılacak olursa. Bir de evet Ortadoğulu değilsiniz ama kafa aynı. Ne eğitimi aldığınız da bunu değiştirmemiş.

siz cüzdanı çıkarınca öyle demiş. esnaf lokantası gibi burda senin paran geçmez tartışması mı yapsaydı. ne acayipsiniz ya.

Abim ben edeyim abim gözünü bilim

Ya bence gayet normal, benim bildiğim kadın erkek fark etmeksizin davet eden öder genelde hesabı ilk buluşmalarda, karşınızdaki kişi de kahveyi ödemiş daha sonrasında siz tatlıyı ödemek isteyince geri çevirmemiş yani bilemedim ben mi yanlışım ama gayet makul bi hesap bölünmesi olmuş

tabi ki hesabı kadın da öder bunda yanlış bişi yok. evet, hepimiz eşitiz fakat erkekler bunu biraz da kullanıyor gibi. hesabı öderken kenara çekilip ''bunu sen mi vericen'' demesi garip biraz. tamam o ödemeye çalışırken siz diretirsiniz okey. ya aslında insanların duyguları çok karışık bu yüzden sen şimdi buna takılma ilişkinin gidişatına göre kararını ver. belki o da seni denemiştir kim bilir. sonraki aşamalarda davranışlarına bakarsın seni rahatsız edecek bi durum varsa ona göre ilişki ya devam eder ya biter...

Şehir efsanesi sanıyordum gerçekmiş demek. Hak etmiş, hesabı ödeyecekti.

Son düzenleme:
Şimdiden "Ben hesap ödemem taam mıaaaa" yaparsanız ileride nasıl bir evlilik düzeni oluşturmayı planlıyorsunuz? "Biz evlendik, ben hep onun sırtından geçineyim, çünkü o erkek." Sonra neden bana saygı duymuyor, neden benim fikrimi almıyor? Almaz, bu kadar ipleri eline verirseniz ileride hiçbir konuda söz sahibi olamazsınız. İlişki dediğiniz şey "ego tatmini" yapabileceğiniz bir şey değil; senin paran olur sen verirsin, onun parası olur o verir. Ne olacak yani, kaldı ki orada cüzdan çıkarıyorsan ödemek istediğin anlamına gelir zaten. Madem ödemek istemiyorsun cüzdanını da çıkarmayacaksın. Burcu Esmersoy "Yanımda cüzdan taşımıyorum bir erkekle dışarı çıkarken" diyordu, o hesap.

Bir daha bi yerlere gitme bu kişiyle, araya mesafe koy, çok sinir oluyorum bu tiplere. İlk gün sana tatlı ödeten bir ayda paranı sömürür, tecrübeyle sabit. Neden böyle yapıyorsun derse de hesap vermek zorunda değilsin.

katiliyorum madem ödemeye niyetiniz yok cüzdani neden cikariyorsunuz öyle rol yapmalari sevmiyorum ben

ee adamda hata yokki hadi bütün hesabı size kitlese anlarımda kahveleri ödemiş tatlılarıda siz ödemişsiniz gayet normal bir durum.

Olması gereken olmuş.
Hesapları hep tek tarafın ödemesine karşıyım. Hele de ilk buluşmada.

Ayrıca adamın üslubunda da bir sorun göremedim. Alt tarafı cüzdanınızı çıkarınca " sen mi ödeyeceksin" demiş. Sanırsın "aga yedin içtin, at şuraya 20 lira" demiş adam.

He

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…