Kim davet etmiş ise o ödemeli. Tatlı yiyelim diyen kimdi?Babam cimri bi erkek annemin yillarca ne cektigini goruyorum o yuzden oyle birini istemiyorum..
ya hahahabhahahahahhaDemek ki sana pek de bayılmamış
İmzaYani şaka gibi,bir de erkeklere kızıyoruz burada ev işi vs. yapmıyorlar diye.Kadınların da kafa yapısı çok farklı değil.Hala hesap erkek işidir deyip çekiliyor birçoğu.Bir benzerini de işte erkekler evlenince yapıyorlar ''ev işi kadın işidir'' diyerek.Kimse ağlamasın o zaman bunun için.
İşte konu sahibi de babam cimri annem çok şey çekti bu davranış cimrilikten mi diye soruyor. Bence adam hesaplı ve biraz da hesapciStarbucks zaten pahali. Niye cüzdani gösteriyorsunuz ki? Bence en itici davranis bu. Bastan samimiyetsizlik. Ödemek istemiyorsaniz o cüzdani göstermeyecektiniz.
Ben olsam o cüzdani göstermelik degil, cidden ödemek icin cikarirdim zaten. Kahveleri o ödemis zaten. Sadece 1 tabak tatli siparis edilmis. Onu ödemek veya ödememek niye gurur kaynagi yada cimrilik belirtisi olsun?
Not: Bu site pahali nisan bohcasi olan, altinlari olan kadinlar ile dolu. Ancak evlilikleri yine iyi gitmiyor. Önemli olan harcanan para degildir, karakterdir.
Vuuvv sıkı takip sıkı cevap yeğenim bu durumlarda hadi buyur diye ekliyor. Bu cümlenin sonuna yakışırdı. :))Niye, siz sözlünüzün elektrik faturasını ödediniz diye travesti mi oldunuz? Hayır.
Eee, Hangi 'kadınlıkmış' bu?
Ya katılıyorum kadına gönül rahatlığıyla harcayan erkek kalmadı cömert insan kalmadı.Gayet esit olmus. Kadın ve erkek esitteş zaten. Eskisi gibi kadınlara para yediren erkek yok artık.
İşte konu sahibi de babam cimri annem çok şey çekti bu davranış cimrilikten mi diye soruyor. Bence adam hesaplı ve biraz da hesapci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?