Ilk bulusmada hesabi odemek..

Cüzdanı çıkarmamalıydın bir, evet onun ödemesi gerekirdi iki. Daha net anlamak için bir daha buluş :))) Yine senin ödemene ses etmeyecek bence.

Starbucks zaten pahali. Niye cüzdani gösteriyorsunuz ki? Bence en itici davranis bu. Bastan samimiyetsizlik. Ödemek istemiyorsaniz o cüzdani göstermeyecektiniz.

Ben olsam o cüzdani göstermelik degil, cidden ödemek icin cikarirdim zaten. Kahveleri o ödemis zaten. Sadece 1 tabak tatli siparis edilmis. Onu ödemek veya ödememek niye gurur kaynagi yada cimrilik belirtisi olsun?

Not: Bu site pahali nisan bohcasi olan, altinlari olan kadinlar ile dolu. Ancak evlilikleri yine iyi gitmiyor. Önemli olan harcanan para degildir, karakterdir.

Sizinde odemeniz gayet normal bence sadece o sozu soylemeseymis daha sık olurmus.ayrica cimrilikle ne alakasi var iliskiye baslamadan herseyi odemesi ne kadar mantikli.kaldi ki iliski sirasinda da odenmeli bence illaki herseyi erkek yapacak mantigi yanlis

İmza
csi

Yahu kocanız değil babanız değil niye şimdiden yediğinizi içtiğinizi ödemekle mükellef olsun elin adamı? Flört döneminde hesabı ödeyip ödememesi değil; ne kadar sadık, ne kadar dürüst, nasıl bir karakter vb. ölçülüp tartılmalı diye düşünüyorum.

İşte konu sahibi de babam cimri annem çok şey çekti bu davranış cimrilikten mi diye soruyor. Bence adam hesaplı ve biraz da hesapci

Aslında iyide olmuş adamı tanımış oldunuz, artık daha ileri derecede aşık olma yoluna kapamış size, antipatik adam

İşte konu sahibi de babam cimri annem çok şey çekti bu davranış cimrilikten mi diye soruyor. Bence adam hesaplı ve biraz da hesapci

Daha ilk bulusma, böyle birsey söylemek icin cok erken. Esim ile ilk bulustugumuzda sadece icecek icmistik. Yemek siparis etmemisti. Evet icecekleri o ödemisti ve burda bunu yazsaydim herkes cimri derdi sanirim. Ki tam tersi, hic hic cimri degil.

Sonucta bir sevgililik bile ortada yok. Ilk bulusma, biri kahve, digeri tatli ödemis. Ha konusmasi itici olmus olabilir. O'da anin heycani ile felan olmus olabilir. Ben hesap ödeme konusunda bir falso göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…