İlk buluşmada ne kadar ileri gidilmeli

unuttuğumuz bişey var, yada ben öyle bişey yaşadığım için mi bilmiyorum

o oturup konuşmak telefondan konuşmaktan çok farklı bi olay. o elektriği alamama ihtimalin/ ihtimali de var.
sonra tırıs tırıs dönebilirsin eve. beklentiyi yüksek tutma.

yaş konusunda bi 32lik olarak arkandayım bacım. korkun bizden delikanlı anaları

bence yemek yenip sohbet edilebilir sadece ilk buluşmada..
öpmek, elini tutmak filan için çok erken..
çok hevesli gibi görünmeyin..
ağır olun, biraz çabalasın..

Muhabbete bagli.. simdiden ileriye gittiyseniz konusmalarda o zaman el tutmak vsbasit bile gelebilir belki.. bu adami 2 sene beklediysen gene ilk bulusmada ne yapsaniz yeridir derimde... elektrik alamazsan ya da cok ufak birseyden soguyabilirsin..en guzeli biseyler yeyip icmek sonrasi gelirse gelir zaten..

Buarada yas farki cok ki cocuk kucuk ve bdnce cocuk gercekten..

Mor ve ötesi - küçük sevgilim, bu şarkı şimdiden size gelsin o zaman

Görüştüğünüz kişi neler düşünerek geliyodur yanınıza kim bilir? 23 yaşındaki erkek belki hayata bakış olarak olgun değilse de cinsel konularda her şeyden haberdardır , burda çocuk çocuk denmiş de çocuk filan değil.Açıkçası sizinle buluşmaya çok da masum düşüncelerle geliceğini sanmıyorum.O da bazı hayaller kurmuştur emin olun.

Sorunuza gelince ne kadar ileri gidilmeli ? Sonrasında kendinizi kötü hissetmicek kadar ileri gitmelisiniz.Artık o da size kalmış. Bol şans.

Valla ilk buluşmada kahvaltı ettik üsküdar sahil boyu yürüdük o kadar. İleri gitmek bilemedim ortam çok romantikken bile yanlış anlarsın diye tutmadım demişti. Sen karşı tarafa bırak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…