İlk buluşmada ne kadar ileri gidilmeli

Nereye gittiginize bagli ..
ilk bulusmada onunu goremedigim gibi ,freni olmayan arabaya da binmem.
Maazallah sarampole yuvarlaniriz..

Ben onun yaşındayken işler daha kolaydı. Yine kendimden küçüklerle çıkıyordum ama bu kadar titiz değildim, canım ne isterse kendim yapıyordum karşı tarafı beklemeden.

23 yaşınızdayken kendinizden ne kadar küçüklerle çıkıyordunuz mesela?
Kadının küçük olması gibi bir takıntım yoktur,
Ama hem 10 yaş fazla,
hem 23 yaş erkeği ergen sayılır bana göre,
hemde siz bir değişiksiniz..

Günü birlik ilişki yasamak istiyorum vs deseniz anlarım da; evlilik düşünmediğim biri ile beni heyecanlandıracak şeyler peşindeyim,
İlk buluşmada ne kadar ileri gitmeli falan çok toy 33 yaşa göre..

Ki bence bu konuları 33 yaşındaki değil de 23 yaşındaki partneri açıyor gibi.

Yav sen içinden geçeni bize bi de hele.
Hayret birseysin git saril opus desek tamam diyecek kıvamdasin zaten.
Kafanda herşeyi ciizmissin belli bize neyi soruyon onu anlamadım.
Ha birde hiç 30 yaş kadını değilsin kusura bakma,bu yaşa gelip ne yapıp yapmayacagini öğrenemediysen dahada öğrenemezsin.
Ya yasin doğru değil,yada o yasatsin ama malesef kendini hiç gelistirememissin.
Ne demek ne kadar ileri gitmeliyim. ?
Hele çocuğun yaşı oda ayrı bir fiyaskooo
Sustum sustum,sonunda patladim ohhh beee

23 yasinda bi ergeni salin gitsin.analikmi yaocaksiniz yapmayin eylemeyin neyin kafasini yasiyorsunuz.hadi ikinizde olgun yaslarda olsanizda 10 yas olsaa neyysse...ben uine karsiyim ama en azindan saygi duyarim derim.ama cocuk daha 23 yasinda.sizse yasini basini almissinz.sen bosuna oakdar ince eleyip sık dokuma.o cocuk bunlari hesap edecek kadar olgun deildir

Konu sahibesinin 7/8 yildan sonra ilk bulusacagi adamin iyi hazirlanip gelmesi ve ya bulusmaya hic gelmemesi lazim..

Bu eksikligi belirtmen gozunu korkutur du adamin bu kadar ara verdiginden haberi varmiydi ?

Ben de sarılmak istiyorum.

Evet kendimi ilişki bakımından geliştiremedim kusura bakma. Çok okudum kariyer yaptım bekli o kısım Eksşl kaldı. Uzun senelerdir ilikli yaşamadım. Yaşadıklarımızda hepsi bitti bir şekilde. İster İnan ister inanma.

Bunun fazla sayıda ilişki yaşamakla alakası yok. Film demi izlemedin yahu.
Kusura bakma hiç gerçekçi değilsin.
Okuyan insan her konuda bilinçli olur ayrıca.
Neyse gece mi seninle harcayamam. Iyi geceler cumleten

Bunun fazla sayıda ilişki yaşamakla alakası yok. Film demi izlemedin yahu.
Kusura bakma hiç gerçekçi değilsin.
Okuyan insan her konuda bilinçli olur ayrıca.
Neyse gece mi seninle harcayamam. Iyi geceler cumleten

Gerçekçi olmadığım için sürekli konu açıyorum değil mi? Diğerlerini de okursan hepsi birbiri ile bağla. 1 haftadur gündemimde bu konu var. Evet yıllar sonra ilk defa heyecanlanıyorum ve onu kaybetmek istemiyorum. Beni beğensin istiyorum ve ona dokunmak istiyorum. Cinselşiltl ne alakası var. Ben kuyruğumu sallasam beni yatağa atarlar.

ntılı.

Son düzenleme:
Gerçekçi olmadığım için sürekli konu açıyorum değil mi? Diğerlerini de okursan hepsi birbiri ile bağlantılı.
Merak etme okuyoruz konularini mecburen denk geldim yani. Severek takip ediyoruz diyemiycem.
Burda günlerce sıkıntıdan olsa gerek bizimle kafa bulan çok oldu.

Ya bu konu sizin hayat tarziniza bagli. Bazisi evlenmeden hayirci, bazisi one night stand ten iliski cikariyor.
Ben ilk buluşmada evine gitmistim direkt valla. Cok ileri gitmistik ama 4 senedir taniyordum zaten, yakin arkadasimdi canima tak etmisti
Simdi direkt yataga atin desem hee tamam mi diyeceksiniz? Demem de zaten. Baskasi olsa ilk buluşmada evine gitmezdim ben de. Hisler ve düşünceler sonunda artik 33 yasinda bir cikarim yaparsiniz herhalde.
Ha eger öpüşüp koklastiktan sonra cocuk ben istemiyorum vazgectim derse kendinizi kullanildim triplerine sokacaksaniz hic yanasmayin. Oturup kahve icip sohbet edin.

Ben de eski erkek arkadaşımın evine gidiyordum, sma oturup film falsn izlioyrduk arada yaramazlık fakat 6.ayında falandı ilişkimizin.

23 yasindaki çocukla ne isin var Allah aşkına. Sonu bastan belli. Hic bir zaman ileri gitme bence

Ben de eski erkek arkadaşımın evine gidiyordum, sma oturup film falsn izlioyrduk arada yaramazlık fakat 6.ayında falandı ilişkimizin.

Evlenmeden once hayirci degilseniz duygularınıza gore hareket edin iste. Kocaman kadin olmuşsunuz. Opusmek istiyorsaniz öpüşün, sevismek istiyorsaniz sevişin. Baktiniz sarmadi sadece kahve icip kalkin.

33 yasindasiniz, okumus ve kendini gelistirmis bie bayansiniz (kendi beyaniniz) , iliskide kriterleri olan bir bayansiniz ama karsi cinsle ne kadar yakinlasmak gerektigini bize soruyorsunuz.
23 yasinda bir erkegin 33 yasindaki kadinla iliskisini tartmak nerede?
33 yasinda kendini gelistirmis kadinin boyle bir konu acmasindaki gerceklik nerde?
Bende sarilmak hatta dokunmak istiyorum ama cinsellige hayir derken inandiricilik nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…