- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
Ben onun yaşındayken işler daha kolaydı. Yine kendimden küçüklerle çıkıyordum ama bu kadar titiz değildim, canım ne isterse kendim yapıyordum karşı tarafı beklemeden.
Ben de sarılmak istiyorum.
Yav sen içinden geçeni bize bi de hele.
Hayret birseysin git saril opus desek tamam diyecek kıvamdasin zaten.
Kafanda herşeyi ciizmissin belli bize neyi soruyon onu anlamadım.
Ha birde hiç 30 yaş kadını değilsin kusura bakma,bu yaşa gelip ne yapıp yapmayacagini öğrenemediysen dahada öğrenemezsin.
Ya yasin doğru değil,yada o yasatsin ama malesef kendini hiç gelistirememissin.
Ne demek ne kadar ileri gitmeliyim. ?
Hele çocuğun yaşı oda ayrı bir fiyaskooo
Sustum sustum,sonunda patladim ohhh beee
Bunun fazla sayıda ilişki yaşamakla alakası yok. Film demi izlemedin yahu.Evet kendimi ilişki bakımından geliştiremedim kusura bakma. Çok okudum kariyer yaptım bekli o kısım Eksşl kaldı. Uzun senelerdir ilikli yaşamadım. Yaşadıklarımızda hepsi bitti bir şekilde. İster İnan ister inanma.
Bunun fazla sayıda ilişki yaşamakla alakası yok. Film demi izlemedin yahu.
Kusura bakma hiç gerçekçi değilsin.
Okuyan insan her konuda bilinçli olur ayrıca.
Neyse gece mi seninle harcayamam. Iyi geceler cumleten
Merak etme okuyoruz konularini mecburen denk geldim yani. Severek takip ediyoruz diyemiycem.Gerçekçi olmadığım için sürekli konu açıyorum değil mi? Diğerlerini de okursan hepsi birbiri ile bağlantılı.
Ya bu konu sizin hayat tarziniza bagli. Bazisi evlenmeden hayirci, bazisi one night stand ten iliski cikariyor.
Ben ilk buluşmada evine gitmistim direkt valla. Cok ileri gitmistikama 4 senedir taniyordum zaten, yakin arkadasimdi canima tak etmisti
Simdi direkt yataga atin desem hee tamam mi diyeceksiniz? Demem de zaten. Baskasi olsa ilk buluşmada evine gitmezdim ben de. Hisler ve düşünceler sonunda artik 33 yasinda bir cikarim yaparsiniz herhalde.
Ha eger öpüşüp koklastiktan sonra cocuk ben istemiyorum vazgectim derse kendinizi kullanildim triplerine sokacaksaniz hic yanasmayin. Oturup kahve icip sohbet edin.
Ben de eski erkek arkadaşımın evine gidiyordum, sma oturup film falsn izlioyrduk arada yaramazlık fakat 6.ayında falandı ilişkimizin.
Evlenmeden once hayirci degilseniz duygularınıza gore hareket edin iste. Kocaman kadin olmuşsunuz. Opusmek istiyorsaniz öpüşün, sevismek istiyorsaniz sevişin. Baktiniz sarmadi sadece kahve icip kalkin.
Evlenmeden hayırculardanım ben.
33 yasinda evlenmeden hayircilik ama dokunmak istemek, yaramazlık yapmak. Kafam çok karıştı. İnsanın hayatta bir duruşu olmalı... neyse bunlar hassas konular daha fazla yorum yapmiyim. İnşallah eğlenirsiniz yeterince.Evlenmeden hayırculardanım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?