İlk buluşmadan geriye kalanlar...

mesafeli ol ..
hemen güvenme ..
hemen bağlanma ..
tanı ve zamana bırak ..
daha yaşın küçük ..
hayatta başarılar ..

Yasin cok kucuk, 24 yasindaki adamin beklentileriyle senin hayallerin birbirini tutmaz. 2. Bulusmada uzak yere arabasiyla gitmek... Saf olmayin lutfen. Daha ilk bulusmada eski kiz arkadaslar vs vs. Nasil bir guven duygunuz olustu hemen. Dunya boyle saf duygular icin fazla kirli bir yer. Dikkatli olun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

18 yaşnda oldugun icin dgerlerndn farklisn dmştr bence de farklisın,daha safsın(temz düşünce anlamında),dha çabuk kanabilr ve dha çabuk kapılabilrsn çünkü dha 18 yaşındasın

Sen 18 adam 25
Sen tesetturlu adam gece hayati olan biri
Sen liseli adam ünlü
Netten tanistiniz bulustunuz, sana kizlar bana bayilir dedi, sen canim???? Yazinca senden etkilendim dedi
Ikinci bulusmada uzak bir yere onun arabisyla gideceksin
Sen de hepsini normal buluyosun
Adam seni kullanip birakir, dikkat et.

Son düzenleme:
Cok kucuksun biliyorum burda sana sayfalarca da yazsak sen kalbini dinleyeceksin..ama burda bu kadar kisi yaniliyor olamaz..lutfen burdaki ablalarini dinle..

Bi de o herife cok sinir oldum 18yasinda cocuga masal anlatmak kolay tabii sana su soylediklerini yasitlarina anlatsa gulerler adama..sunun adini filan bana ozelden versen gidip dovecegim o kadar kizdim...

Burada herkes sana yeterince uyarıda bulunmuş aynı şeyleri tekrar etmek istemem sadece bir abla olarak tavsiyem - ikinci buluşmaya uzaklara hele ki onun arabasıyla gitme!!!!!!!!!!!!! Sakın gitme ablacım, bu adamın ne mal olduğu belirsiz, Allah korusun herşey beklenir.
Ha yaşınız 5 yaş kadar büyük olsaydı ve adam gece hayatından sıkıldığını daha dingin bir hayat istediğini belirtip senden destek isteseydi, belki yardımcı olmaya çalışıp geçmişindeki kötülükleri bırakmasına ve iyiye yönelmesine vesile olabilirdin ama onun da daha aklı başında değil. Hem karnım doysun hem pastam dursun mantığında biri gibi geldi - lütfen bizi dinle ve ne onun arabasına bin ne de uzaklarda buluş

Herkes yaşa takılmış, açıkçası yaş olayı beni pek düşündürmedi, yani yaş farkı abartılacak kadar fazla değil. Yine de anlattıklarına bakarak benim gözüm de pek tutmadı açıkçası..

Arkadasim ayni bu tipten biriyle ayni sizin gibi tanisti. Ve kullandigi laflar falan da ayni. Bu arada arkadasim da kapali. Arkadasim da o aralar onca kiz pesinde ama beni secti havalarinda. Yapma etme dedim dinlemedi. Sonuc: ilk bulusmada tecavuz girisimi ve arkadasimin kolunu isirmis. Acip gosterdi bildigin mosmor olmus.

dost tavsiyesi...kesinnnlikkle uzakk durrr!!!

Hic reddedilmemis ha :) egosu yuksek kendisine karisilmasindan pek haz etmeyen bir bey var karsinda . En mantikli cevap zaten belli . Uzak durmani oneririm .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maddi sebepler, eğitimi ve işi olması yakışıklılığı seni etkilemiş bence. Birşey çıkmaz bu adamdan. Zaten düzgün biri olsa internetten konuşmazdı.Çevresi işi gücü olan biri üstelik. Senin gibi çok kız vardır etrafında hepsini "nezih" mekanlara götürüp arabasıyla gezdiriyordur, ilk ve tek sen değilsin onun gözünde. Elbette etkilendiğini söyleyecek diğerlerinden farklısın diyecek. Dikkatli ol.Gece hayatı diyorsun kızlar diyorsun,evlilikle değil kötü tecrübelerle neticelenecek bir ilişki bu. Sana neden etrafımda çok kız var falan diyor orası da garip...

bu yoruma da katılıyorumayrıca zaten herkes aynı şeyleri yazmış.

Son düzenleme:

Yaşıtları bırakın arkadaştan 1 yaş büyüğüm bana da komik geldi.
Yani taban tabana zıtsınız hala düşüncelisin.
Uzak dur başını ağrıtma hiç.
Kurduğu cümleler falan çok komik güldüm yani.

Ya ben zit olmalarini gectim cocuk resmen agzimi bozmayayim da anlafiniz siz klasik laflar yok pesimden cok kosan var sen farklisin genc kizlar inaniyor sonra uzuluyorlar..siz de daha19 sunuz keske herkes sizin gibi anlasa bu adamlarin niyetini

Kızım kötü emellere alet edilmek üzeresin haberin olsun bak burada bu kadar kişi uzak dur diyor daha çocuksun ne işin var kocaman netten kız tavlayan serseri gece hayatı olan adamla sen farklısın falan klasik yalanlar bunlar sakın sakın saf olma hemen ilişkini kes bir kaç yıl bekle biraz olgunlaş sonra yaşına yakın çevrene hayat görüşlerine ailene ters düşmeyecek birini bulursun

Yazilanlardan farkli olarak bir sonraki bulusmada ters kose yapacagini dusunuyorum... Uzak bir yerde, arabasiyla bulusma fikrinden rahatsiz olacaksiniz o da guveninizi kazanmak icin 'Baska bir kiz olsa bundan rahatsiz olmaz, iste bu yuzden farklisin' diye cift cila atacak daha da baglayacak sizi kendine hatta bu kadari bile fazla gelebilir ama iyi niyetinizi kullanmak ve orada burada ballandira ballandira anlatmak da tatli gelebilir...

Emin olun anlattiginiz profildeki adamlar size Turk filmlerinde ucari oglani yola getiren esas kiz gibi hissettirirken arkadas grubunda sizden 'muzelik kiz, bu biraz ugrastiracak ama benden kacmaz' ve daha da cirkin sekillerde bahsediyorlar ve yine emin olun size yasadiklarini, kizlarla, gece hayatini ve munasebetlerini anlatan hicbir erkek sizin masum duygularla sevildiginizi dusundugunuze inanmiyor, ona gore siz her seyin farkinda ama 'saf ayagina yatiyorsunuz'... Yani yarin cok cesur sozler duyar ya da size birbirinin aynisi oldugunu soyledigi kizlara davrandigi gibi davranir ve o beklentilere girerse siz de tepki gosterirseniz, "Ben sana her seyi anlatmadim mi' derse haksiz olmayacak, oyle ya sizi kandirmamis, kendini basi onunde bir erkek olarak tanitmamis, yasadiklarini anlatmamis mi, her seyin farkinda degil misiniz? Bundan sonra olacaklardan siz sorumlusunuz, o degil, ona gore davranmanizi oneririm...

klişe erkek lafı.. sen farklısın bla bla bla..
sizin gibi kaç kişiye demiştir Allah bilir..
hiç güven verici gelmedi oluru yok bence bu işin

adam 18 yaşındaki bir kıza ne demesi gerektiğini biliyor: "sen çok farklısın."
gerçi burda 25-30 yaşındaki kadınların da bu tuzağa düştüklerini görüyoruz. aşık olacaksan, kendini onun seni tanımladığı gibi tanımlayacaksan, kişiliğini ona endeksleyeceksen, yol yakınken dön.
çünkü bir süre sonra onun üzerinden tanımlayacaksın kendini, ayrılınca da ben hiçbir şeymişim demek ki diyeceksin.

evet, elimin tersiyle iterim.
ben de birinden çok çok hoşlanıyodum bi zaman. benim gözümde mükemmeldi sonra karşılıklı olduğunu öğrendim havalara uçtum resmen. sonra öğrendim ki kızlarla arası çok iyi, gece hayatı var vs. çünkü olmayacağını biliyodum. ya ben kendi yaşam tarzımdan vazgeççektim ya da o. onun vazgeçmeyeceği aşikardı. :) ben de ayrıldım. çook üzüldüm ama yapcak bişi yoktu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…