İlk buluşmadan geriye kalanlar...

Sana tek soliyebilcegim eger bir iliskiniz varsa veya olcaksa eger, olacagi zaman da gece hayati seninle olacaktir. Yani seninle gidip gelirse sorun yok.. ama ben ole ortamlara girmem giremem diosan unut cocugu cnku baglandikca aklin kalacak ve ordaki kizlari gormen lazim giyim kusam makyaj sac o bicim hepsi manken gbi ve de rahat.. sen evde otururken sevfgiline yapisacaklardir iyileride olur kotuleride ve sevgilin ister ii ister kotu oyle bir ortamda bulunacak.. ben katlanacagni hiccccc sanmiorm.. sen giremiceksen o ortamlara direk uzaklas derim ben..

Bunu solememin sebebi de benimde sveglm var netten tanistm ayni seninki gbi eskiden gezmis tozmjs girmedigi ortam yok capkindi ve bikmis durumda.. arada icer arkdsiyla evde veya sahil kenarinda ki benle tanistikran sonra icmior fakat ben bulustufmda bi kere clube gittik sabhaladik beraber eglendik oynadik ictk.. bu konuda bi sknti yok ama bensiz giderse hic katlanamam.. ben yaninda olmaliym ve o ben istemeden kendisi dedi dikkat edecegini bensiz hic gitmeyecegni ve cok mutlu olmustm.. ben yurt disndaym bayram snrasi turkiyedeyim mesela eglencelerimizi ozamana saklioruz evde veya disarda eglencez istedgmiz gbi anlatabildimmi.. ama bensiz yapior olsaydi ckktan bitirmistim ben

___dega___

Kapali olduguna gore dindarsın
Onun gece hayatı olduguna gore alkol de kullanıyordur
Tam hayalindeki adam bu mu gercekten?

Davul bile dengi dengine demisler
Arkadasının dedigi gibi bence de o kisi seni asar

Bir de bence bulmus senin gibi kapalı bi kızı
Kacırmak istemiyordur
Oh bu kız hem temizdir hem de bana hayatı zehir etmez beni rahat bırakır diye dusunuyor olabilir :)

Bu adamın geçmişi seni rahatsız edecektir.Sende de güvensizlik oluşması muhtemel.Sonuçta sen belli ki mütedeyyin bir insansın,o ise epey rahat geçmişi olmuş birisi.Dikkatli adım atmanı öneririm.Tecrübeyle sabittir.

Bu kadar saf olmayın Allah aşkına yaaaa ...

Adam düpedüz seni ayakta uyutuyo güzelim.Senin önünü kesiyo bak beni rahatsız etme arama rahatsız etme gece gece kendinimi kandırıyorsun düzgün biri diyerek.25 yaşında sürekli gece hayatı olan biri kaçın kurası olmuştur seni yerler daha 18 yaşındasın pisliğe bulaşmamanı tavsiye ederim helede bu kişiyle internetten tanışmışsın insan babasına güvenemiyor bu ne rahatklık bu zamanda

Son düzenleme:
Yazan herkesten Allah razi olsun. Bir gun icinde dusuncelerimi o kadar degistirdiniz ki, belki de beni kotu yoldan kurtardiniz, simdi ben size nasil tesekkur etsem bilmiyorum 😊 dun arkadasim geldi sizin dediklerinizi ona da anlattim, bunlar nasil bizim aklimiza gelmedi diye kendi kendimize kizdik hatta.dediginiz gibi ben kapali biriyim, onunla oyle ortamlara giremem de, girmesini istemem de. Dun biz arkadasimla saatlerce konustuk, ve bir fikir geldi aklimiza bunu sizlere de sunmak istiyorum.....
......Bunun dedigi gibi gece hayati olsaydi, biraz unlu biri olmaz miydi? Bana beni taniyanlar coktur dedi. Fakat instagramda, facebookta begenileri benimkinden cok daha az 14 begenisi falan var. Bar'da falan da hic fotografi yok.Benimde abimin cok gece hayati oldu, kizlarla ic iceydi. Ama yeni tanistigi bir kiza hic soylemezdi bunlari. Bir de biz x'le bulustugumuzda bana "simdi ki kizlar hep paraya bakiyor" gibi cumleler kurmustu. Acaba diyorum, acaba beni de diger kizlardan sanip, beni "gece hayatim var" diyerek mi etkilemeye calisti?
....sizce boyle olabilir mi? Sizin dediginiz gibi bulusmasam mi? Yoksa yakin bir yerde bulusup"eger dedigin gibi bir gece hayatin varsa ben devam edemem" gibi cumleler mi kursam? O zaman soyler gercekleri. Egerki derse "evet gece hayatim var" sen sag ben selamet der kalkarim direk ordan. Ama diger sekilde olsa" yalan soyledim, seni boyle etkileyebilecegimi sandim" falan derse de bu sefer bana yalan soylemis olucak ((((
Sizce ne yapmaliyim😔

Her halükarda boş ver.

Canım güzelim senden 13 yaş büyüğüm. Daha bu konuda çok yolun var ilk heyecanlar ilk tanışma farklıdır bu yaşlarda dış görünüşe bağlılık fazladır neredeyse mantık çalışmaz.

Bu kadar gece hayatı olan etrafında kızlar olan birinin 18 yaşında ve zaten kapalı olup hayatına uyum sağlamayacak biriyle böyle umut verisi konuşması zaten ters.

Ayrıca ilk buluşma arkadaş gibi olmalı karşındaki kişi efendi olmalı kendini anlatırken övmemeli ama bu insan sana göre sana herşeyini açık açık anlatmış olabilir ama bu biraz kendini övmedir. Hemen ilk seferde sen farklısın demek, çok kız oldu senden etkilendim demek biraz fazla.

Sen kapalısın onun girdiği ortamlara giremezsin hadi çıktınız seni öyle yerlere götürmek isteyecek arkadaş çevresi görmek isteyecek ama onlara da garip geleceksin. O barlarda takıldıkça merak edeceksin ki haklısın o yerlerde erkekler boş durmaz. Evlensen zaten özgürlüğünden ödün vermeyecek belki de bir arkadaş çevresi var sonuçta ve sen kaldıramazsın. Böyle hemen kendini bu kadar kolay anlatan sen benim için değerlisin diyenden uzak dur. Mantık yok çünkü farklı gelmişsin sadece ama tabi denemek istiyorsan dene belki o kadar uçarı biri değildir ama son derece temkinli, ona değer vermeden, vazgeçilmez biriymiş gibi davranmadan kendini çekerek, arkadaş olarak konuşarak. Mantığının devre dışı olmasına izin verme.

Canım daha 18 yaşındasın hayatının baharında
burda 8 sayfa herkes aynı tarzda yorum yapmış demekki bi bildiği var herkesin
Tabiki bende hepsine katılıyorum
Söylemesi zor ama bence bu çocuk seninlede birkaç hafta gönül eğlendirip bırakacak
Kendisini konuşmalarından ele vermiş zaten
Pişman olacağın şeyler yapıp daha çok üzüleceğine başlamadan üzül çabuk geçer
Bendende nacizane 32 yaşında Bi abla tavsiyesi

Son düzenleme:

Ben 18 yasindayim, simdilik icin evlilik karari falan cok erken. Ama tabii ciddi olur mu orasini bilmiyorum

Ben '' o çocuk seni aşar'' diyemem..
Gece hayatı olan birine biz tahammül edemeyiz..
Dışarıda napıyo ediyo bilemeyiz..
Ben açıkçası güvenemem yani..
Bu biiirrr...

ikincisi ise;
Hiç bi kız ona hayır demediyse vardır bunun altında bişey..
Anladığım kadarıyla bu çocuk kızlarla yakınlaşıyor sen canım dedin diye aslında ona farklı gelmiyosun sadece sana ulaşmaya çalışıyor.
Hemde bu gece dışarı çıksa benim aklıma hep '' hiç bi kız bana hayır demedi'' sözü gelir..
Güvenemem..

Hem şöyle bi konuda var ben 25 yaşındakilere abi diyorum ya benim yaşım 19

Üçüncüsü ise;
Benim tanıdığım o abilerden yola çıkarsam 25 yaş civarı 18liklere çıtır gözüyle bakıyor ava düşürmek diyelim yani..
Aman dikkat et..

Dördüncüsü;
Siz başlasanız senin için rahat edicek mi o gece kulubündeyken veya dışarıdayken ?
Hadi sevgiline güvendin bi şekilde ama şimdiki kızlarda eskisi gibi değil..
Benim erkek arkadaşıma söylediğim bi sözüm var ;
-Erkeklerin napıcağını kestirebilirsin ama kızları anlamak zor napıcakları belli değil. Ben erkeklere bi çok kızdan daha çok güvenirim her konuda.. Kız arkadaşım olucağına adam gibi erkek arkadaşım olsun daha iyi..

Çünkü ben bu örnek verdiğim kız tipleriyle çok karşılaştım..

Beşincisi daha yaşın gerçekten küçük..
Hani çocuk gece hayatına doydu artık senin istediğin gibi biri olur dicemde oda zor..
Veya sen ona ayak uyduramazsın bu kesin yani..
Bi kız olarak..
Sevgilim dışarıda ne oldukları belirsiz insanlarla takılınca benimde aklım kalır..
Birde erkekler dışarıda yanlarında başkaları varken sevgilisini pek takmaz.. Çoğunluğu yani...
Dışarıdayken ayrılalım der sabahında -yaa aşkım moralim bozuktu yanlışlıkla olduuu.. der kandırır..
Zor yani..

Her şeyiyle iyi biri denemez zaten hiç kimse için..
Sen kendini en iyi tanıyabilen kişisin şöyle düşün bazı olaylarda insan kendini bile tanıyamazken bi başkasını ne kadar tanıyabilir..

Ben sevgilimi 1.5 yılda anca çözdüm ki çözemediğim yönleride vardır kesin..

Hem o çocuk tamam sana uyucam desede 2 kere düşün veya daha fazla..

Bununla sadece arkadaş olabilirsin ama sevgili için daha zaman var diye düşünüyorum..

Hakkında hayırlısı olsun canım

çok aptalca konuşmuş..hiçbir ağırlık yok bahsettiğin kişide hayatta bazı şeyleri para yakısıklılık vb. üstünlük olarak görüyor ki hep aynı seylerden bahsetmıs ..bomboş bir muhabbet..ben senın yerınde olsam herkesın talep ettiğini redderdim ki bi ayrıcalığım olsun..o da güzel bir ders alsın her kuşun eti yenmesz.

Konusma tarzi bu sekilde olmasaydi ben derdim ki yas farki sorun olmuyor konus diye ( bende sevgilimle 18 yasinda tanistim aramizda 8 yas var simdi 20 yasindayim ve gece hayati demeyelim ama erkek arkadaslariyla gidip icmisligi vardir bana soyler her zaman )) ama cok bilindik sozler kullanmis ne demek kizlar pesindeymis bilmem ne ?? Ben cok kizardiim ve devam edemezdim sanirim

6 yaş normalde ideal ama bu 6 yaş fark 18-24 yaş olaraksa erkeğin niyetini çok da ciddi bulamıyorum malesef canım.
Sen 18 olduğuna göre lise son-yeni mezun ya da üni 1 falan olmalısın. 24 yaşındaki işini kurmuş bi adama senin yaş grubundaki bi kız gerçekten küçük geliyordur bence. Hem hayat tarzlarınız da uyuşmuyor. Bu adam belli ki çok kızla vakit geçirmiş, kaçın kurası, seni de nasıl etkileyeceğini iyi biliyor. Sence risk almaya değer mi ???

bu insanla bi gelecegin olamaz başlamadan bitir . bizim fikrimizi istiyosan şahsi fikrim şuki karşıma cok yakışıklı insanlar cıktı ve sırf bi gelecegi yok diye elimin tersi ile ittim . senin drumunda buna benzer mesela etkilendim diyosun neyinden etkilendin yakışıklılıgındanmı??? o zaman hata yaparsın.kapalı bi kız oldugunu söylyosun senin fikirlerine uyuşuyormu bu adamın geceleri dışarda olması ,daha şimdiden sııkıntıya gelemeyecegini sana acık acık belli etmesi_? bence cok yanlış bunlar.bunlardan etkilenmiş olamazsın.bence artıları ve eksileri bi kenara yaz öyle karar ver. tabi ben olsam tüm baglantıları koparırdım.

yaş değil kişilik, karakter uyum, ahlak vs. sorunları var. beki bu çocuk bir çok kızla tek gecelik ilişki yaşadı. sen kimseye canım bile dememişsin.. seni kandırmak istiyor gibi gldi.. yani cinsel birliktlik kurup bıracak.. yani her istediğini elde ediyor muş ya seni de elde etmiş olup kendi çapında başarı sağlayacak. yaşın çok küçük boşver erkek arkadaşı..

ileri de kendi yapına uygun ahlak ve yaşantı olarak, birini bulursun.

ben alkollü ortamlarda bulunan biriyle bir kere bile görüşmem oldu ki bilmeden görüştüm 2. kez görüşmedim..

güvenemezsin tabi bu kişiye.. eski ilişkiide o yüzen bitmiş, güvensizlik

Teşekkür ederim inşallah boşa gitmemistir yazdıklarım.

bence sen bahane ariyorsun kardesim... bizde sana burdan, aaa evet ya muhakkak seni etkilemek icin gece hayatim var demistir diye bekliyorsun herhalde...
ama bekleme bence! siz bu yazdiginiza kendiniz inaniyormusunuz peki??? sizin yasam tarziniz zaten ortada örtülüsünüzde ne diye gece hayatim var ile etkilesin ki sizi tam tersini söylemesi gerekirdi söz konusu etkilemk olsaydi...
ayrica sizi de bastan uyarmis eski sevgilisinden SIkilmis beyefendi gece disardayken ariyormus diyee... yaa ALLAH askina kardesim daha neyi görmek istiyorsun ki??? haa ama yok ben yasiyacam onunla arabaya binip gidecem görecem dersen sonra buraya güzel bi konu acarsin kendim ettim kendim buldum diye... daha ne diyelim biz sana...
ve bunuda eklemek istiyorum bizlerden ve arkadasindan ziyade annene de bir fikir sorsan annecim napsam diye???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…