- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Peki sizce beklemeli miyim veya ben yazsam sorun olur mu bi nevi nabız ölçmek1 saat mi?daha eve varmamistir o. esimle ilk bulustugumuzda eve geldim ve hic aklima gelmemisti msj atmasi gerektigi ama atti.sizde bekleyin daha 1 saat olmus.size tavsiye iliskinizi tek basiniza yasayin işin icine arkadaslar girdi mi sonu hayirli olmuyor.
Ya acaba ben mi yazsam diyorum en azından nabız ölçmek için ona göre gidişat belirlenir diye düşünüyorumBence kafanızı dağitacak bir sey yapın, film filan izleyin. O arkadaslara iliskinizi detaylı anlatmayın.
Erkeklerden beklemek adettendir. Ben olsam beklerim. Bizi de bilgilendir inşallah yazarYa acaba ben mi yazsam diyorum en azından nabız ölçmek için ona göre gidişat belirlenir diye düşünüyorum
Ne yazabilirim sizce çoktan varmıştır eve o olmaz başka ne yazabilirimiki ihtimal var .1 - aklına takılan bi sorun var , dış görünüş olduğunu düşünmüyorum . biliyordur zaten 2- özgüveni yok sizden beklemiş olabilir . beğenmedimi beni gibib .
bencede bu saat oldu yazılmalı , vardınmı bahanesiyle nabız yoklanmalı
ben sizizn yerinizde olsam bi bahaen bulup yazarım . cvb göre rotamı çizerim
konuşmalarınızdan ortak tanıdk birirnden ,Ne yazabilirim sizce çoktan varmıştır eve o olmaz başka ne yazabilirim
1 saat o kadar uzun bir süre değilBir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
arkadaşınız nasıl bu kadar emin konuşmuş acaba ?Ya ne bileyim işte arkadaşım seni beğenmiş olsa bu saate kadar çoktan mesaj atardi merak edip eve gittin mi diye yazmamış bile çok bir şey bekleme sen bundan gibi şeyler deyince ben de bir şeylerin ters gittiğini düşündüm. Halbuki buluştuğumuzda her şey iyiydi.
Böyle bişey yok. Kim çıkarmış bunuYa ben etraftan duyduğum seyler yüzünden böyle düşünüyorum eve gidince erkek hemen yazar yazmıyorsa sorun vardır derler ya
+1Bir saat içinde mesaj atmaması cidden sorun mu???
Ve bir saattir yazmadı diye üşenmedin konu mu açtın??
Şaşırdım okuyunca, buradan bakinca kendine dert arıyorsun gibi geldi .
Ne desin, 'gorusmeyeli nasilsin' mi?
Çok yazmak istiyorsan 'eve geldim' yaz , ya da 'vardin mi?'
Ne konuşacaksıniz ki
Napıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedikonuşmalarınızdan ortak tanıdk birirnden ,
şunu konuşmuştukta sormayı unuttum gibib merakeetim
Böyle üstüne düş,bir sonraki konunu tahmin etmek hiç zor değilNapıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi
Bir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?