Ilk buluşmadan sonra iletisime gecmedi

1 saat mi?daha eve varmamistir o. esimle ilk bulustugumuzda eve geldim ve hic aklima gelmemisti msj atmasi gerektigi ama atti.sizde bekleyin daha 1 saat olmus.size tavsiye iliskinizi tek basiniza yasayin işin icine arkadaslar girdi mi sonu hayirli olmuyor.

Peki sizce beklemeli miyim veya ben yazsam sorun olur mu bi nevi nabız ölçmek

iki ihtimal var .1 - aklına takılan bi sorun var , dış görünüş olduğunu düşünmüyorum . biliyordur zaten 2- özgüveni yok sizden beklemiş olabilir . beğenmedimi beni gibib .

bencede bu saat oldu yazılmalı , vardınmı bahanesiyle nabız yoklanmalı

ben sizizn yerinizde olsam bi bahaen bulup yazarım . cvb göre rotamı çizerim

Ne yazabilirim sizce çoktan varmıştır eve o olmaz başka ne yazabilirim

1 saat o kadar uzun bir süre değil
Sizde mesaj atmayın , su akar yolunu bulur merak etmeyin.

arkadaşınız nasıl bu kadar emin konuşmuş acaba ?
bildiği birşey varsa söylemeli

Akrabaların tanıştırdığı kişilerle tanışmaya gidince gayet nazik davranırdım ama hemen sonra iletişimi keserdim beğenmediğim için yani

Daha yeni buluşmuşsunuz.. böyle durumlarda hemen yazan yada ilk yazan siz olmayın yazarsa da hemen cvp vermeyin el altında imajı çizmeyin ve bu kadr da kafaya takmayın..

+1

Bir sakin olun.

konuşmalarınızdan ortak tanıdk birirnden ,
şunu konuşmuştukta sormayı unuttum gibib merakeetim
Napıyosun yazdim cevap verdi sen yazmayınca ben yazayım dedim aklımdaydın unutmadim dedi neden yazmadın öyleyse dedim misafir vardı dedi biraz bahane gibi gelince konuşmayı keser gibi yapıp hm tamam dedim devamını getirecek mi gibisinden. Bugün için memnun kaldığını söyledi teşekkür etti tekrarını isterim dedi

Böyle üstüne düş,bir sonraki konunu tahmin etmek hiç zor değil

Daha bir saat olmus güzelim cocuk daha solukoanmamistir bile. Bekle ama aramazsada sakin sen arayip yazma. Eger ilgisini cektiysen illaki yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…