İlk buluşmadan sonra?

azulathefire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
4
5
1
Çocuk bana mesaj attı. Dedi teşekkür ederim tekrar seni görmek için sabırsızlanıyorum ben de benim için de öyle iletişimde kalalım buluşalım dedim sonra o da elbette iyi geceler dedi iyi geceler dedim. ama 5 gün geçti hiç yazmadı etmedi. sizce beni beğenmemiş olabilir mi? eğer beğenmediyse neden yazdı? eğer beğendiyse neden en azından bi nasılsın bile yazmadı?

Son düzenleme:
Bence kibarlık olsun diye yazmış olabilir ama önyargılı da olmamak lazım acaba sen bir sorsan mı

Aslında buluşma sonrası ilk mesajın anlamı gayet nettir ama.. bi garip artık ilişkilere de akıl sır ermiyor. Adım atmayın kalın daha da beklemede orası net

Ayyy bu erkekler bi garip. Sakın sakın yazmayın. Yazınca da geç yazın unutmuş gibi yapın. Allah aşkına yetti artık bu grilik ve bu erkeklerin saçmalıkları.
Şimdi ki erkekler gerçekten prenses olmuş. Bazen erkek arkadaşıma da söylüyorum benden daha nazlı davranıyorsun diye

Azula the fire yazısını azulat hefire diye okudum yorgunluktan diyorum nasıl bir nickname bu. Neyse adam resmen çöp, isteyen erkek ertesi gün yeniden buluşmak istiyor. Bu amcam takılmış aklı sıra işte

Kız... neden hiç yazmıyorsun mu diyim

Sakın yazma,

Belli ki multi yapıyor bisürü kişiyle buluşuyor sana sıra gelmedi daha, beğendiğini söyleyerek aklını karıştırmış. Madem beğendi neden aramıyor diye beklenti oluşturmuş.

Yazarsan ay kızlar bana hasta hangisiyle buluşacağıma şaşırdım yaa diye hava atacak eşe dosta.

Buluşmanız nasıl geçti? Keyifli miydi? Güzel vakit geçirip eğlendiniz mi? Buluşma sonrası o yazdığı için belki de ikinci adımı sizden bekliyordur.

Şimdi dışarı çıkıp bir aktivite yapmak para,adım atmak para,hele ki ilk dönemler iyi yerlere götürmek ister,bu soğukta simit kemirecek değilsiniz belki parası yoktur maaş vs bekliyordur(en saf düşüncelerim) en leş düşüncem ise bir kaç kişiyi daha değerlendiriyordur favori flörtünden red yerse sana yoğunlaşır

Şimdi ki erkekler gerçekten prenses olmuş. Bazen erkek arkadaşıma da söylüyorum benden daha nazlı davranıyorsun diye
Aynen öyle eskiden erkek çaba ederdi. Şimdi direkt küsüyorlar. Ben de yeni ayrıldım. Bekarlık sultanlık yemin ederim

Fazla saf olmuş ilk düşünce . Insan parasi yok diye 5 gün yazmamazlik yapmaz bence ya. Insanlar buluşmadiği zamanlarda telefondan iletişim kurarlar zaten. Adam selam yazdi diye konu sahibi hazirlanip yola cikacak degil.
Ben yedeklere atildigini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Aynen öyle eskiden erkek çaba ederdi. Şimdi direkt küsüyorlar. Ben de yeni ayrıldım. Bekarlık sultanlık yemin ederim
Erkekleri böyle yapan yine bizleriz aslında. Her şeye hemen ulaşabiliyorlar çaba sarf etmeden elinin altında bulabiliyorlar maalesef ve bu yüzden erkeklerin totosunu kaldıran hemcinslerime çok kızıyorum....

Hiç üstüne düşme. Gerçekten istese yazardı.

Simdiki erkekler hep oyle hem cok güzel bir buluşmaydi diyorlar hem devamini getirmiyorlar
Size yazarken aklima 3 kisi geldi mesela
Yani tanisma okey sonrasi yok
Erkeklerde bu taktik mi desem aliskanlik mi neyse işte oyle... size iyi diyerek yesil isik yakmis bosta kalinca yazabilirim diye acik kapi birakmis kendince
Olmadi diye düşünüp önünüzdeki maclara bakin

Nezaketen yazmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…