- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.922
- 408
- Konu Sahibi azulathefire
-
Bu yorumu alnından öperim. Eskiden bir kahve içmek için kırk takla atan açlara bak hele.Erkekleri böyle yapan yine bizleriz aslında. Her şeye hemen ulaşabiliyorlar çaba sarf etmeden elinin altında bulabiliyorlar maalesef ve bu yüzden erkeklerin totosunu kaldıran hemcinslerime çok kızıyorum....
Ay cok heyecanlıÇocuk bana mesaj attı. Dedi teşekkür ederim tekrar seni görmek için sabırsızlanıyorum ben de benim için de öyle iletişimde kalalım buluşalım dedim sonra o da elbette iyi geceler dedi iyi geceler dedim. ama 5 gün geçti hiç yazmadı etmedi. sizce beni beğenmemiş olabilir mi? eğer beğenmediyse neden yazdı? eğer beğendiyse neden en azından bi nasılsın bile yazmadı?
Böyle bir ülkede, bir erkeğin böyle bir lüksü olduğuna inanmıyorum ben.bu forumda güzelim kadınlar şekilden şekile giriyor biri yazsın, ilgilensin diye.o kadar da uzun boylu değil yani.kırk yılda bir birini bulabilseler bayram ediyorlar.şuursuzun teki işte.herşey yokluk ya da varlıkla ilgili değil ki.şuursuz, dengesiz insan diye birşey var.Sakın yazma,
Belli ki multi yapıyor bisürü kişiyle buluşuyor sana sıra gelmedi daha, beğendiğini söyleyerek aklını karıştırmış. Madem beğendi neden aramıyor diye beklenti oluşturmuş.
Yazarsan ay kızlar bana hasta hangisiyle buluşacağıma şaşırdım yaa diye hava atacak eşe dosta.
Eee yapamıyorlar ki işte.Ay cok heyecanlıtadını Cıkar tadınuıı
Takılıp kalma birine
Evlenene kadar tam gaz devam
Onla flört bununla flört
Genclıgınızı yasayın
Hayaller senin dediğin gibi hayatlarına gelmeyen mesajlar... zorlama flörtün de tadı olmuyor ki.anca kendini kandırmaca.Ay cok heyecanlıtadını Cıkar tadınuıı
Takılıp kalma birine
Evlenene kadar tam gaz devam
Onla flört bununla flört
Genclıgınızı yasayın
Neye ulaşıyorlar Allah aşkına.şuursuzca tanımadığın kadınlara yaz, çiz dur.hadi bir de buluştun. Ne oluyor sanki.birbirini görüp etkenmediğin için ilişki çok yüzeysel ve etkisiz kalıyor.yani bir halta da yaramıyor.bir kere buluşuyorsun bitti gitti.Erkekleri böyle yapan yine bizleriz aslında. Her şeye hemen ulaşabiliyorlar çaba sarf etmeden elinin altında bulabiliyorlar maalesef ve bu yüzden erkeklerin totosunu kaldıran hemcinslerime çok kızıyorum....
Klasik erkekler şaşırtsın birideÇocuk bana mesaj attı. Dedi teşekkür ederim tekrar seni görmek için sabırsızlanıyorum ben de benim için de öyle iletişimde kalalım buluşalım dedim sonra o da elbette iyi geceler dedi iyi geceler dedim. ama 5 gün geçti hiç yazmadı etmedi. sizce beni beğenmemiş olabilir mi? eğer beğenmediyse neden yazdı? eğer beğendiyse neden en azından bi nasılsın bile yazmadı?
Şimdi ki erkekler gerçekten prenses olmuş. Bazen erkek arkadaşıma da söylüyorum benden daha nazlı davranıyorsun diye
Zorlama olmucak canım zatenEee yapamıyorlar ki işte.
Hayaller senin dediğin gibi hayatlarına gelmeyen mesajlar... zorlama flörtün de tadı olmuyor ki.anca kendini kandırmaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?