ilk cinsel deneyimden sonraki piskolojik korku

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım tedaviniz iyi ilerliyodur, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

"Adam istediğini aldı. O kız artık evlenemez. Kimse onu almaz."

Bu lafı eden kadının inancı doğrultusunda zinayı kınadığını mı düşündünüz gerçekten?

Madem zinayı kınıyor, erkeğe yönetilmiş eleştiri nerede burada? Benim hatırladığım Kur'an değişmediyse bunu hem erkek hem kadın için yasaklar. "Erkek istediğini almıştır kadınsa günah işlemiştir" dinin değil, ikiyüzlü ataerkil toplumun bakış açısıdır.

Kaldı ki inanç sizin inancınız, disiplin sizin disiplininiz. Bi yaratıcıya inanmanın İslam dışında binbir yolu var, hepsi de ısrarla kendi yolunun doğru olduğunu iddia ediyo üstelik. Bi de inanmama kısmı mevcut tabi.

Sonra müslüman olanların kendi felsefelerine aykırı davranıp günah işleme özgürlükleri var. (Siyasi bi söylem miydi bu günah işleme özgürlüğü, bak çıkaramadım şu an )

İste bu nedenle KK da dini içerikli yorum yasak. Herkesin hassasiyetleri korunsun diye. O yüzden konuya bu şekilde yaklaşmayın derim ben.

Birimcisi kizlik zari bak ne ise yariyor:

İkincisi sevdigin insanla cok ozel birsey yasamissin bunu kendine iskence etmek yerine mutluluk duygusunu yasa..sevdigin insana dokunabilmekten daha dogal birsey yok..
Husnu kuruntularindan kurtul...

Allah şifa versin, geçmiş olsun. Konuyla alakasız ama yazmak istedim.

Baglansin diye iliskiye girdiniz, ayrilacak diye korkuyorsunuz ? Bir sonraki adiminiz evlensin diye cocuk yapmak olacak sanirim.

5 aylik ilişkiyle mi böyle bir hataya düştün bence düşünmeye devam et sen arkadaşın dogru demiş buyuk bi hata ama olan olmus konusmayarak ayrilmasini engelleyemezsin normal davran bitecekse zaten bitecek

KONUyu arkadaş dün açmış bu mesajı yazmış sadece bir mesajı var forumda, hiç sinirlerimizi bozmaya değmez bu konuyla fake gibi görünüyor. Fake olsa da gerçekte var böyle durumlar. Eleştirmrk için demiyotum, insanın başına herşey gelebilir , bi yandan kadın isteğiyle değersizleştiriyor kendini, bir yanda özgecan gibi masumlar tecavüze kurban gidiyor.. Bu kadınların cinsel obje olarak görmrktrk vazgeçsinler artık...

Ben sevindim ya önceden hatırlıyorum kk'da böyle bir konu açıldığında 2-3 sivri vardık arada böyle kadını savunan. Herkes ayıplardı, gitti namus derdi.

Şimdi tam tersi olmuş. İki üç kişi ayıplayıp, namus gitti demiş. Ama çoğunluk kadını savunuyor.

Galiba akıllanıyor kadınlarımız yavaştan

Ne 'zar'mış arkadaş... Keşke herkes o 'zar'ın ne inceliklerle düşünülüpte yaratıldığını bilse de böyle küçük hesaplara girilmese

Hmmmm gözüm sizi bir yerden ısırıyor, sa, sari, saripen, heh buldummmm saripencereeeeeee hani şu ben metresim konusunu açan, oh beee buldum sonunda

Üyelikler alıp alıp bu tip konular açıp durmayın, gerçekten sorun yaşayan kızlarımızında tepki almasına sebep oluyorsunuz sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…