İnsanların hiçbir konuda birbirine saygısı yok ki cinsellikte olsun..Herkes kendi doğrusu neyse karşı tarafa onu kabul ettirmeye çalışıyor..Her insanın yaşam tarzı,doğruları,yanlışları aynı olmak zorunda değil..Ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım mesela..Ama bu benim düşüncem..Bana göre doğru olan budur diye,karşı tarafı kınama,küçük görme yada ayıplama gibi bir hakkım olamaz benim..İnsanlar birbirlerini yargılamayı bırakıp,birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermeyi öğrense,doğrularımızın,yanlışlarımızın,sevaplarımız yada günahlarımızın hesabını,birbirimize değil yalnızca Allah'a vereceğimizi öğrense bu sorunlar ortadan kalkacaktır zaten..Az önce bir konu vardı..Okuduğum yorumlar karşısında şok geçirdim..Evlenmeden erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan bir kız,erkek arkadaşının evlilik konusunu pek gündeme getirmediğinden bahsetmiş,kıza gelen yorumlar; senden alacağını almış niye evlensin ki,senle birlikte yaşıyor zaten evlenipte ne yapsın...Bunlarıda yazan yine hemcinslerimiz..Ya ne ayıp şeyler..Biraz saygı duymayı ve sadece kendi doğrularımızla başkalarını yargılamamayı öğrenmeliyiz artık toplum olarak...