ilk cinsel deneyimden sonraki piskolojik korku

Tabi ki de namus ufurukten teyyare, 5000 yil once yasayan atalarimiz, karilari baskasindan cocuk yapip onlara yutturamasinlar diye bu kavrami uydurmus. Evrimin 1. amaci uremekse, 2. amaci da kendinden olmayan cocuga bakmamak.

Ulan ne cekmisiz be, hareme kapatilmak, eve kapatilmak, baski, dayak, zulum, fuhus, cariyelik .....hepsi erkekler cocuk onlarin mi %100 bilemiyor diye, bunca tarihsel cileye degdi mi be ? Tukureyim sizin erkekliginize de, kuracaginiz aileye de, namusunuza da.

Ne yazık ki ben de.

Bi kadının başka bi kadını "cinsel obje" olarak, "bi et parçası, bi eşya" olarak görmesine tahammül edemiyorum.

"Onu kimse almaz." mış.

Doğrusu "O kadın, kendisine alınacak bi eşya olarak bakan adamı istemeyecek kadar gururludur." olacak ama gel de bunu anlat işte.

Sadece evlenme amacıyla hareket eden, biri beni alsın diye uğraşan bi kadının mutlu olma şansı o kadar düşük ki.

"Evlenilecek herhangi bi adam" aramayı bırakıp, sürekli hesaplar peşinde koşmak yerine hesapsız kitapsız "hayatı için doğru adamı" arayan insan evlense de mutlu olur evlenmese de.

Arkadaşlarınızın durumunda da bu olmuş.

Kanser olan arkadaşınıza çok üzüldüm. Kadının değerinin vücudunda olmadığını anlaması için vücudundan bi parça kaybetmesi gerekmeseymiş keşke.

Ama belki anlamıştır, kadınlığın "göğüste, hymen de vs." saklı olmadığını böyle iğrenç bi adamla karşılaşıp böyle acı bi durum yaşayınca anlamıştır.

Cevap vermezsen gercekten terkedecek seni..ama basit gordugu icin degil ilgi gormedigi icin...
Bu arada erkek arkadasinin krakterini bilmiyorum ama aramiz soguk belki daha iyi olur diye onunla birlikte olman hos olmamis benim fikrimce...iyi yapmamissin...

Son zamanlarda aramiz çok iyi degildi. Sanki benden sogumus gibiydi. Belki iliskimizeheyecan gekir, belki bana daha fazla baglanir belki beni arzular diye düsündüm aslinda.

Benim takildigim yer burasi oldu
Cinsel iliski yasamani geciyorum senin tercihin senin hayatin fakat cinsel iliskiyi yasamandaki amac erkek kacmasin modunda ve adam soguduysa zaten daha ne adami tutmaya calisiyosnki onu anlamadimm adam eninde sonunda gider zaten gidecekse
Arti ben gitcek gibi olan adama asil vermem zaten guvenipte

bence değmedi. ama bazı kadınlar için bu diğerinden üstün olmak için bi fırsattı. hiç bi özelliği yoksa da namuslu,bakire olması seçilebilmesine yetebilirdi. ses etmedi,etmiyor. bunu rekabet aracı olarak kullanmayı seviyor.

Ah canım erkek milleti sevişmeyle kendine bağlanır sanıyorsan yanılıyorsun..aldatılan yada terkedilen kadınlar sence eşleriyle hiç sevişmiyomuydu dersin...bence hayır erkekler doyumsuzdur sen versende doymaz...olan olmuş artık ilişkinizde ne olur bilemem zaman gösterir sadece zaman...

İnsanlar evlenecekleri insanı bekliyorlar diye bazı heyecanları ilk onla yaşamak istiyor diye bir et parçası ya da bir mal olmazlar .

Hala ' kızım senden istediğini aldı, ahan da işte senle evlenmeyecek' diyen arkadaşlar var mı ya
Yani neden evlenmek odaklı yaşıyoruz ben anlamıyorum.
Konu sahibi sende yaşadıklarının arkasında dur. Bekaretin gitti diye dünyanın sonu değil. Sevgilin seni herhangi bi sebepten de terkedebilir, ama sen hep olayı benden istediğini aldı'ya bağlayacaksın. Belki de sen onu terkedeceksin kimbilir.
Ki 5 aylık bi ilişkiden bahsediyoruz, daha çok yeni. Madem bekaretin çok önemliydi, onu heyecan malzemesi olarak kullanmasaydın keşke...

Erkekler ne kadar igrencse, kadinlar tarihte 2 kati davranmis bence. Aynen dediginiz gibi , namusu bir erkek uydursa da, bu kavramin ustune atlayip, erkeklerin gozune girmek icin kullananlar kadinlar olmus. Bu mudur yani, bir herifi ayartmak, evlenmek icin kadinlar her turlu igrenclige evet mi demis ?

İnsanların hiçbir konuda birbirine saygısı yok ki cinsellikte olsun..Herkes kendi doğrusu neyse karşı tarafa onu kabul ettirmeye çalışıyor..Her insanın yaşam tarzı,doğruları,yanlışları aynı olmak zorunda değil..Ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım mesela..Ama bu benim düşüncem..Bana göre doğru olan budur diye,karşı tarafı kınama,küçük görme yada ayıplama gibi bir hakkım olamaz benim..İnsanlar birbirlerini yargılamayı bırakıp,birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermeyi öğrense,doğrularımızın,yanlışlarımızın,sevaplarımız yada günahlarımızın hesabını,birbirimize değil yalnızca Allah'a vereceğimizi öğrense bu sorunlar ortadan kalkacaktır zaten..Az önce bir konu vardı..Okuduğum yorumlar karşısında şok geçirdim..Evlenmeden erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan bir kız,erkek arkadaşının evlilik konusunu pek gündeme getirmediğinden bahsetmiş,kıza gelen yorumlar; senden alacağını almış niye evlensin ki,senle birlikte yaşıyor zaten evlenipte ne yapsın...Bunlarıda yazan yine hemcinslerimiz..Ya ne ayıp şeyler..Biraz saygı duymayı ve sadece kendi doğrularımızla başkalarını yargılamamayı öğrenmeliyiz artık toplum olarak...

Bazı insanların yorumlarını okudukça, konuşmalarını dinledikçe tam da böyle düşünüyorum.

Kazanması çok kolay bi alan çünkü. Doğuştan herkese default gelen bi özellik var ortada, elde etmek için ekstra bi şey yapmaya gerek yok.

İnsanların birbirini tercih etmesindeki en ufak duygusal özellik bile bi çaba, emek, birikim gerektiriyo çünkü.

Yani hem bilgi hem de duygu düzeyinde donanımlı olmak zor meziyet ama bakire olmak öyle değil.

Burada kast ettiğim bakire olmayı tercih eden insanlar değil. Kişinin inancından, kalbinden, aklından gelen bi görüşü vardır ve bakire kalmayı seçmiştir. Buna saygı duyulur.

Benim kastettiğim bunu diğer insanlar karşısında bi üstünlük elde etmek için sürekli ön plana çıkaran, kendisine bi yer edinmek adına bu durumu kullanan insanlar.

o devirlerde kadının ekonomide söz hakkı olmayınca ve salt fiziksel güç önemli olunca mal yerine konuyor. kadın o devirlerde himayeye muhtaç. haliyle erkek sözünden çıkma şansı pek yok. ama ya şimdi? hala bu rekabet alanına ihtiyaç duyması. evet ahlaksızlık. hala aslında gerçek düşmanı görmezden gelmesi hepimize zarar veriyor ve bu söylemlere inatla karşı olmak gerekiyor.

Hey allahım o meme kanseri olan kadın belkide zinanın haram olması nedeniyle öyle demiş olabilir mi ben inanan bir kadın olarak evlilik öncesi cinselliğe günah olduğundan karşıyım ha yapan yapsın ama bunu normalleştirmeye çalışmanız Allah'ın rızasına uygun yaşamak isteyenlere acıyarak zavallılarımış gibi konuşmanız hiç doğru değil bende meme kanseriyim büyük konuşmadım hiç bir zaman ama siz de büyük konuşmayın

hatta bunun için yaşar ve bu çizgiden azcık şaşan, o bildiği tüm doğrularını yıkan biri çıkarsa erkekten önce o akbaba gibi parçalar. bu sistem böyle devam eder.

Hazır yeri gelmişken, ne anlatırsam anlatayım, parçalama yerine konuşan tüm yakın hemcinsim arkadaşlarıma buradan selam gönderiyorum, konu sahibinin yerinde olsam ilk onu hayatımdan çıkarırdım.

kendin isteyerek beraber olduysan sorun yok,ama sanırım güvenmediğin biriyle beraber olmuşsun.inşallah evlenmek için yapmamışsındır

kesinlikle kimi güzelliğiyle,kimi parasıyla,kimi namuslu oluşuyla. vs. seçilebilir olmak istiyor. aslında bu kadar basit. evrim böyle işliyor. ilkel yanımız eğitimle az törpülense de asla yokolmuyor.

Ya siz ne tatli bi insansiniz, bende bunu yazmadan edemiycem

Buradaki bazi içindeki nefreti burada insanlarin konularinda dökerek, kıran,üzen bunca insanin aksine yorumlariniz gayet sevecen, saygili, ölçülü

Artik asklar boyle
Adamla yataga girmezsen azicikta olsa ( kk tabiriyle surtunme) senden sevgilimi olur tavirlari ve aninda sutlaniyosn
Tabiki gercek sevenler asiklar var mi var ama cok az maalesef
Bu iliskileri bu hale getirenlerde yine kadinlar alin iste sekil A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…