Biriyle seks yapman da bir şey yok ama bunu bağlamak için yapmanda sorun var.Bu adama o kadar bağlıysan o başka şeyler için de 'kullanır' seni.Hala acaba benle evlenmez mi diye düşünüyorsun,hala seni kabul edermi diye düşünüyorsun,yanlış yaptığın şey bu.Sana soğuk olduğunu hissediyorsan ayrıl gitsin,memlekette adam kalmadı sanki.
oldu ozaman herkesin namusu elden gitsin? yanlış örnek olmayın lütfen..
Cok dogru yazmissiniz.
Konu sahibesi guzelim, cinselligin olayla hicbir alakasi yok, ayrilacagniz varsa ayrilirsiniz , yoksa ayrilmazsiniz.
Benim ilk deneyimimi yasadigim adam bana korkutuk asikti. Sonra su anda bulundugum ulkede doktora firsati geldi bana , ben de biraktim adami. Zaten bir sonumuz yoktu benim acimdan, ama cok yalvardi, cok agladi gitmeyeyim diye. Yani degersizlesme, adam istedigini aldi ; teorisine aykiri davrandi, zira seviyordu beni. Mesele sevmek ya da sevmemek anlayacagin. Sevdigin biriyle birlikte olmak kadar guzeli, ozeli yok.
Kullandirdin birakti giti diyenler, size cidden aciyorum, siz hayatinizda hic sevilmemissiniz, seven adam hic gormemissiniz galiba. Ya da sizinle mesru cinsellik, yemek bulasik yaptirmak icin evlenmis adamlarla evlenmissiniz, igrenc. Evlilik = mesru cnsellik degil, evlilik paylasmak, beraber yasamak, beraber yaslanmak, buyumek, beraber olmek demek.
Su topikler beni hayrete dusuruyor. Adam istedigini aldi, kullandi, bilmem ne.....birakin bu kendinize mal gozuyle bakan kafayi Allah askina. Oyle yaziyorsunuz ki canim kardesleri, kafanizin, adamlarin hayatina kattiklarinizin, gecirdiginiz mutlu anlarin, verdiginiz mutlulugun, kisiliginizin hicbir onemi yok, siz sadece et parcasisiniz, adamlar da hayvan, sizin etinizin pesinde. Erkekleri hayvan , kendinizi raftaki mal yerine koymayi birakin.
Çok teşekkür ederim. İnanın çok mutlu oldum. Zaten bu aralar pek duygusalım gözlerim doldu hiç tanımayan birinden bunları duymak. Çook teşekkür ederim Sevgilerimi yolluyorum size kocaman kocamaan sizde en güzel sizi en mutlu edecek değerleri hakediyorsunuz.
taktiniz kızlık zarina ya hu bi sakin olun biz hangi ülkede yaşıyoruz yapmayin Allah askina bu dediklerinizi artkk almanlar fransızlar konusmuyordur.. elbette dikkat etmeliyiz oncwlikle kendimiz için yapmalıyız çünkü ilerde hicbisyin tadı kalmaz aceleye gerek yok diyorum..Namusu ne olarak görüyorsunuz çok merak ediyorum. Namus dediğiniz şey kızlık zarı mıdır hanımefendi ?
Şu sitede beni yanıltmayan kişilerden birisi de sensin. :) Sizler iyi ki varsınız.
taktiniz kızlık zarina ya hu bi sakin olun biz hangi ülkede yaşıyoruz yapmayin Allah askina bu dediklerinizi artkk almanlar fransızlar konusmuyordur.. elbette dikkat etmeliyiz oncwlikle kendimiz için yapmalıyız çünkü ilerde hicbisyin tadı kalmaz aceleye gerek yok diyorum..
Şu iki yorumun altına imzamı atarım.
Cinsel ilişkinin kiminle ne zaman yaşanacağının, sonucunda ilişkinin nereye varacağının kesin bi kuralı yoktur. Her ilişkini dinamiği birbirinden farklıdır.
Bi eğlence mekanında tanışıp one night stand olarak başlayan ilişkinin evlilikle bittiğini de biliyorum.
6 yıl boyunca masum öpücüklerden ileri gidememiş ilişkinin herkes nişan-düğün beklerken pat diye bittiğini de.
Ayrıca ilişkiye girmek işteş bi durumdur, kullanan ve kullanılan değil, paylaşımda bulunan iki kişi söz konusudur.
Kullanıldığınızı söyleyen kişi sizi insan yerine koymuyor demektir. Zira "kullanmak" eşyalar/mallar için kullanılan bi fiil olup insanları kapsamaz.
Sizin hatanız ilk ilişkinizi aşkla, arzuyla doluyken, sevildiğinizi doya doya hissederken yaşamak yerine korkularla, hesaplarla, karşınızdaki adamı kaybetmemek uğruna onun isteklerine boyun eğerek yaşamanız olmuş.
Keşke yapmasaydınız böyle, hem korkunuz dinmemiş hem üstüne yenilerini eklemişsiniz.
Ama kendinizle barışın ve yaşadıklarınızı kabul edin derim ben. Bu kişiyle olmanız bi hataysa bunu ilerideki günler gösterecek zaten. Siz de hatanızdan ders alır daha güçlü bi kadın olarak hayatınıza devam edersiniz.
namus kavramı yok zaten orda canimm:) neyse ben ülkemi ve insanlarını seviyorum konu sahibine Allah yrdim etsin..Kendimiz için yapmamız gerektiğini, böyle bir şeyin birini bağlamak için yapılmaması gerektiğini ben bir kaç mesaj önce yazdım zaten. Ama cinsellik bir erkeğe,evleneceğimiz erkeğe hediye olarak sunacağımız bir şey de değildir. Namus hiç değildir. Almanlar Fransızlar tabi ki konuşmazlar çünkü orada cinsellikten namus olarak bahsedilmez. Mesele kızlık zarı meselesi değil bunun namusla eşdeğer görülmesi meselesi.
namus kavramı yok zaten orda canimm:) neyse ben ülkemi ve insanlarını seviyorum konu sahibine Allah yrdim etsin..
Amma olur habekaret konusu açılmayan geceler bir eksiklik hissediyorum ya . Size de oluyor mu ?
Bence şu an o kendini kullanılıp atılmuş hissediyordur, cevap vermeyen sensin
namus kavramı yok zaten orda canimm:) neyse ben ülkemi ve insanlarını seviyorum konu sahibine Allah yrdim etsin..
Nasil yok hanimefendi ? Ben Almanya'da yasiyorum, sunu net soyleyebilirim ki, evli erkege/kadina bakmayi gecin, sevgilisi olana yan bakayi bile insanlar dusunmuyor, etik degil ahlakli degil diyorlar. Aldatma orani cok, cok, cok dusuk, Alman erkekleriyle ilgili soyleyecegim sey su ki, cok sadiklar, gozu basi oynayani goremesiniz. Kundakta bebegi olan adama yapisan kadin, istemeyen kadina asilin taciz, tecavuz eden erkek goremezsiniz.Ahlak var, namus var.
Size gore zar ahlaksa, namussa yok tabi.Bana gore namus durustluk, temizlik, alnin ak olmasi, yarin obur gun Hakk'in huzuruna ben kimseye zarar vermedim diyerek cikabilmek. Bakin etrafiniza, Avrupa'da ahlak yok ama Turkiye'demi var? Evli erkekler internette takiliyor, ote berideki kadinlarla flort ediyor , goz kirpiyor; kadinlar arkadaslarinin sevgililerine goz koyuyor, elti eltiye ftira atiyor, kv yuva yikiyor...her sey mumkun, BDVye acilan hicbir konuya sasirmiyorum artik. Bu mu namus ? Dedikoduculuk, iftiracilik, haram mal yeme, tecavuz , taciz ayyukta bunun neresi namus? Zari olan ama beyni hastalikli olan kadinlar ne olacak peki, dedikodunun her turunu yapan, milletin hayatini sakiz atmeyi marifet sayan? Onlar mi namuslu?
Namus kavrami yok dediginiz Avrupa'da insanlar insanlara saygili yasiyorlar, insandan insana saygi, devletten insana saygi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?