ilk cinsel deneyimden sonraki piskolojik korku

Yahu, cinsellik de çocuk da ilişkilerin kurtulmasını engellemez artık bunu çözün.
Yaşayacaksanız, istediğiniz için yaşamalı ve pişman olmamalısınız.

Bence de , adam olmuyorsa soguk davraniyorsa, cins davraniyorsa ........s..tiri cekerim o zaman, ne cekeyim ben bu adami, memlekette adam mi yok?

1) Evlenmek için sevişilmez. Seksin başında böyle bir kontrat imzalamazsınız.

2) Cinselliğin değer vermekle alakası olduğunu sanmıyorum. Çünkü iki türde de bir sürü örnek var. Eğer evliliğin ilk gecesi yaşanan seks kadını değerli kılıyor olsaydı bunca boşanma (kendiminki dahil) gerçekleşmezdi. Bunca şiddet gören, aldatılan kadın olmazdı.

3) Terk ederse, ya olursa, ya biterse korkusuyla yaşanmaz. Çünkü terk ederse de bu daha önceki maddelerde yazdığımdan dolayı senin değer görmeyeceğin, tekrar biriyle olmayacağın ya da senin deyiminle kabul edilmeyeceğin anlamına geliyor.

4) Kabul etmek demek bir insanın avantajını az gördüğü bir duruma razı gelmesi ise senin tek artın bekaret mi? Ya da sen bir avantaj-dezavantaj mekanizması mısın? Sen karşındakini bu mekanizmayla değerlendirsen artıda bulacak mısın? Bir erkeğin bir kadınla birlikte olmak için daha fazla şeye dikkat edeceğini düşünüyorum. Oturup kalkması, saygılı olması, dürüst olması vs. bu liste uzatılabilir.

5) Yine de tuhaf hissetmen normaldir. İlk defa böyle bir şey yaşadıktan sonra biraz tuhaf, mutlu, hüzünlü vb. karışık duygular hissetmeyen kadın yoktur herhalde...

Büyük ihtimalle erkek bu durumu tekrar tekrar istemeye devam edecek. tabi sende gençliğinin baharında bunu ona sunacaksın.

Şu sitede beni yanıltmayan kişilerden birisi de sensin. :) Sizler iyi ki varsınız.

ooww rica ederim...duygusallık hangimizde yok ki..dert bile gerekmiyor duygusallık için..hisli olmak kafi..
düşünceleriniz çok hoşuma gitti size benzer düşünenler de var burda ınsan dıyor ki ohh be o kadar da cahil yok..

şimdi böyle düşünenleri onaylayınca şöyle düşünenler de var eminim '' ya bak bak nasıl geniş düşünüyorlar kız elden gitmiş' diyen çok eminim..
burda onayladıgım sey 'evet seks çok güzeldir harıkadır canımız ısterse yaparız' değil..gercekten duygu gerektiren birşey..
tabi ki özel kişilerle yaşanmalı..yasadıgın kısı değmeli..değmıyorsa da defolup gitmeli..
ama kadın hep kirli bılınmemeli..

bu konular uzar gider yukarıda da bır arkadaş demiş korkularla yasaman yanlış olmuş diye..sorun o..
halbukı sevgi varsa ne erkek sorgular ne kadın ustunde durmaz bile yaşanır geçer..
evlencez mı bana nolucak sorusu gundeme gelmez..

bu kızın belli ki cevresi böyle..erkek arkadası da farklı zıhnıyette olmasa ya da modern ve duygulu bırı olsa ve bu ılıskının gercek askla yapılan bırsey olduguna ınansa buraya yazmazdı bunları..
bende sıze sevgilerimi yolluyorum kocaman...:)

Namusu ne olarak görüyorsunuz çok merak ediyorum. Namus dediğiniz şey kızlık zarı mıdır hanımefendi ?
taktiniz kızlık zarina ya hu bi sakin olun biz hangi ülkede yaşıyoruz yapmayin Allah askina bu dediklerinizi artkk almanlar fransızlar konusmuyordur.. elbette dikkat etmeliyiz oncwlikle kendimiz için yapmalıyız çünkü ilerde hicbisyin tadı kalmaz aceleye gerek yok diyorum..

Şu sitede beni yanıltmayan kişilerden birisi de sensin. :) Sizler iyi ki varsınız.

Poine beni sevmen normal, cunku soyle bir dusundum de, bende insanlari ceken bir sey var Hayatima giren 2 erkekten 2sinin de asik oldugu ilk ve tek kisi bendim, o yaslarina kadar.

Biri 35 yasinda bir herifti, hic asik olmamis. Ben asik olmadan olucem diye korkardim, sonra Cherry sen geldin derdi.

Digeri 26, o yasina kadar kimseden hoslanmamis bile, sadece fiziksel takilmis. Hoslandigi ilk kisi bendim.

Alla alla

Kendimiz için yapmamız gerektiğini, böyle bir şeyin birini bağlamak için yapılmaması gerektiğini ben bir kaç mesaj önce yazdım zaten. Ama cinsellik bir erkeğe,evleneceğimiz erkeğe hediye olarak sunacağımız bir şey de değildir. Namus hiç değildir. Almanlar Fransızlar tabi ki konuşmazlar çünkü orada cinsellikten namus olarak bahsedilmez. Mesele kızlık zarı meselesi değil bunun namusla eşdeğer görülmesi meselesi.

Biz 3 kişilik bir gruptuk. Birisi cinsel ilişki yaşamıştı ve diğer diğeri sürekli onu eleştiriyordu (arkasından) evlenemez kimse almaz falan gibi. Evlendiğinde bakire olmayan arkadaşım çok mutlu. Eşi üstüne titriyor ve dilerim Allah onun gibi insanları hep mutlu eder. Eşi 6 yıl oldu bir kere bile sorgulamadı, geçmişini yüzüne vurmadı, vursa zaten asla arkadaşım boyun eğmez çok onurludur.

Diğeri boşandı terk edildi eşi olacak adi herif meme kanseri olduğu için ben memesiz kadını napim dedi boşandı (ne acı değil mi, arkadaşının arkasından kullanıldı diyen bir kadının imtihanı ) kim kullanılmış oldu bu durumda?

Ben en çok kadınların bunu söylemesine üzülüyorum.

namus kavramı yok zaten orda canimm:) neyse ben ülkemi ve insanlarını seviyorum konu sahibine Allah yrdim etsin..

namus kavramı yok zaten orda canimm:) neyse ben ülkemi ve insanlarını seviyorum konu sahibine Allah yrdim etsin..

İşte bu da bence namusu neye göre değerlendirdiğinizle alakalı. Bence oradaki insanlar 'insanı insan' olarak görerek namusun ne olduğunu bize anlatıyorlar. Ben de ülkemi ve ülkemin namuslu insanlarını seviyorum. Ama benim namus anlayışım sizinkinden biraz farklı :) İyi geceler.

Bezdim bu konulardan ya. Artık bu tip konulara konu dışı bir şeyler yazacağım ...

Nasil yok hanimefendi ? Ben Almanya'da yasiyorum, sunu net soyleyebilirim ki, evli erkege/kadina bakmayi gecin, sevgilisi olana yan bakayi bile insanlar dusunmuyor, etik degil ahlakli degil diyorlar. Aldatma orani cok, cok, cok dusuk, Alman erkekleriyle ilgili soyleyecegim sey su ki, cok sadiklar, gozu basi oynayani goremesiniz. Kundakta bebegi olan adama yapisan kadin, istemeyen kadina asilin taciz, tecavuz eden erkek goremezsiniz.Ahlak var, namus var.

Size gore zar ahlaksa, namussa yok tabi.Bana gore namus durustluk, temizlik, alnin ak olmasi, yarin obur gun Hakk'in huzuruna ben kimseye zarar vermedim diyerek cikabilmek. Bakin etrafiniza, Avrupa'da ahlak yok ama Turkiye'demi var? Evli erkekler internette takiliyor, ote berideki kadinlarla flort ediyor , goz kirpiyor; kadinlar arkadaslarinin sevgililerine goz koyuyor, elti eltiye ftira atiyor, kv yuva yikiyor...her sey mumkun, BDVye acilan hicbir konuya sasirmiyorum artik. Bu mu namus ? Dedikoduculuk, iftiracilik, haram mal yeme, tecavuz , taciz ayyukta bunun neresi namus? Zari olan ama beyni hastalikli olan kadinlar ne olacak peki, dedikodunun her turunu yapan, milletin hayatini sakiz etmeyi marifet sayan? Onlar mi namuslu? Namus kafadadir, baska birine zarar veren insan namuslu olamaz.

Ben de ulkemizi ve insanlarimizi seviyorum, ama bu Turk olmayan kalan herkesin tu kaka, namussuz, gavur oldugu anlamina gelmez. Insanlarimizin sicak olmasini seviyorum mesela, ama begenmedigim yerlerimiz de var, ataerkil zihniyet gibi, agiz ishalinin yaygin olmasi gibi. Ben seviyorum diye milletimiz 4/4luk mukemmel diyemem, hicbir millet mukemmel degil, olamaz. Mukemmel olmamamiz sevmeme engele olamaz tabi.

Siz tanimadiginiz insanlar hakkinda namus yok gibi bir ithamda nasil bulunuyorsunuz ? O insanlar hakkinda ne biliyorsunuz, kaciyla arkadassiniz, kaciyla oturup muhabbet ettiniz, kacinin kalbini gordunuz ? Bu yaptiginiz duzgun bir davranis mi? Adlarini bile bilmediginiz milyonlarca insana namussuz damgasini 1 cumlede yapistiriverdiniz.

Namus kavrami yok dediginiz Avrupa'da insanlar insanlara saygili yasiyorlar, insandan insana saygi, devletten insana saygi var.

Son düzenleme:
ne yaptığın beni hiç alakadar etmezde cinsellikle onu kendine bağlaman kadar saçma bişy olamaz.onca insan boşanıyor be cnm senin aklın nerde.ilişkiyi aşk sevgi sadakat saygı kurtarır bunlar olmaynca istediğini yap istediğini elde edemezsin

bende size katiliyorum..adamlar evlerinde huzuru buldularsa kesinlikle baskasina goz ucuyla dahi bakmiyorlar..

namus osuruktan bi kavram. eğer doğruluk,dürüstlük vs. ise bu kavramların zaten karşılığı var.

namus eril zihniyet tarafından kadının bacak arası için uydurulur,hatta kadının bu namusu bile erkekten sorulur! kadınlar da bunu çok güzel yutar ve içselleştirir.hatta bunun için yaşar ve bu çizgiden azcık şaşan,o bildiği tüm doğrularını yıkan biri çıkarsa erkekten önce o akbaba gibi parçalar. bu sistem böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…