Ilk çocuğunu düşünenler...

Benim kocacığım da ilk 15 günlük denemede olmayınca keçiboynuzu yemeye, belime yastık koymaya, nette araştırma yapmaya başladı. Beni de gerdi biraz.
Ama geçen ay adet olunca iki damla yaş düştü gözümden. Ne yapacağını ne diyeceğini şaşırdı. Ondan beri rahat takılıyor. Beni rahatlatmaya çalışıyor

Benim ki de alıştı yastık koymaya ben demeden yastığı getiriyor aslında o da üzülüyor ama benim üzülmeme daha çok üzüldüğü için biliyorum saglıklıyız yaparız diyor haklı ama işte gözlerime hakim olamıyorum üzülüyorum

Günaydınlarr

Bugün biraz daha iyiyim ben dün kü sinirimden sonra daha rahatım. Sİnirden ağlamıştım dün iş yerinde gerizekalı biri olunca böyle oluyor malesef .

Günaydınlarr

Bugün biraz daha iyiyim ben dün kü sinirimden sonra daha rahatım. Sİnirden ağlamıştım dün iş yerinde gerizekalı biri olunca böyle oluyor malesef .

İş yerindeki gerizekalıları çok takmıyacaksın canım.Sonra saçma sapan insanlar yüzünden ağlıyorsun

11 gün var reglimize dimi

Hayırlısı neyse o olsun modunda olmak istiyorum.

Evet tatlım 11 gün var bakalım umarım istediğimz sonuçlara ulaşırız da öyle hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum içimde hiç bir his yok neden bilmiyorum ayrıca biz hala çalışmalara devam ediyoruz

Evet tatlım 11 gün var bakalım umarım istediğimz sonuçlara ulaşırız da öyle hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum içimde hiç bir his yok neden bilmiyorum ayrıca biz hala çalışmalara devam ediyoruz

Ben okadar halsizimki çalışma yapacak halim yok..Dün akşam yatağıma gözlerim kapalı gittim.Bir güzel uyudum.Eşimde hemen hevesleniyor.Sen böyle erken yatmazdın.Birkaç gündür neyin var..Yoksa hamilelik belirtisimi

Ben her zaman öyle olduğum için benimki anlamaz sanmıyorum , bakalım zaten bir şey anlasada beni heveslendirmemek için söylemez aşkım benim üzülmeme dayanamıyor

Sanki regl olcakmısım gibi bir ağrı var artık eminim yani olmadığına Allahın takdiri bu ayda olmadı diye bakıyorum hiç heveslenmiyorum

bizim ilk denememiz ya ondan..Bu ay tutmazsa..Önümüzdeki aylar sizin gibi oluruz

Heveslenme daha iyi süpriz olur

Evet canım bizim gibi olursunuz heveslenmiyorum zaten dün akşam hevesim kırıldı . Olursa adını ne koyarız dedim aklımda isimler olduğunu biliyor büyüklerimize sorucaz dedi . 9 ay karnımda taşıyıp acısına tatlısına ben dayanıpda neden büyüklerimize ismini soralım deli etti beni doğurmam o zaman diyorum şakasına doğurma diyor deli ediyor beni

Sanki regl olcakmısım gibi bir ağrı var artık eminim yani olmadığına Allahın takdiri bu ayda olmadı diye bakıyorum hiç heveslenmiyorum

günaydın selam nasılsınız bende olmam gerek hasta ama olmadım hiç bir belirtide yok 3 dr randevum var. ama geçen hafta dr ultrason baktı bir şey yok dedi hemen anlaşılırmı ki ultrason da

günaydın selam nasılsınız bende olmam gerek hasta ama olmadım hiç bir belirtide yok 3 dr randevum var. ama geçen hafta dr ultrason baktı bir şey yok dedi hemen anlaşılırmı ki ultrason da

Bilemiyorum tatlım benim de ilk defa olacağı için bilgisizim bu konu da ama sanırım kese görünüpte bebek göremedikleri olabiliyormuş

İyiyiz bu arada sen nasılsın ?

iyi valla birazda heyecanlı aslında beklemek kötü aslında kendi kendime düşünüyordum 3 aydır aslında 4 ayıma girdim cocuk isteyişimizde ama test sonuclarım cıkınca araştırma sırasında bu siteyi buldum tek olmadığımı anladım :) gün geliyor konuşamadığın konular oluyor arkadaşlarınla olsun ailenle olsun artık dün anneme sorun bende sorunluyum dedim sinirden ama içimde ümit var :)

Erkekler böyle konularda espri yapmamaları gerektiğini bilmiyorlar canım.Nasıl can yaktıklarınıda anlamıyorlar.Ayrıca kendi çocuğuma vereceğim isimide kimseye soramam..

eski iş yerimde bir bayan vardı.Her gördüğünde bebek soruyordu.En sonunda bizim çocuğumuz olmuyor dedim kurtuldum.Çevremdekilerde çok üstüme gelirse aynı yöntemi kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…