Ilk çocuğunu düşünenler...

eski iş yerimde bir bayan vardı.Her gördüğünde bebek soruyordu.En sonunda bizim çocuğumuz olmuyor dedim kurtuldum.Çevremdekilerde çok üstüme gelirse aynı yöntemi kullanmayı düşünüyorum

ben yaklaşık 4 yıldır düşünmüyorum deyip geçiştirdim ama artık okadar bunaltılar ki beni ne annelerin oraya gidiyorum ne de başka bir şey sinir oluyorum bebek ne den yok diye soranlara :S

ben yaklaşık 4 yıldır düşünmüyorum deyip geçiştirdim ama artık okadar bunaltılar ki beni ne annelerin oraya gidiyorum ne de başka bir şey sinir oluyorum bebek ne den yok diye soranlara :S

insanlar nasılda üzerine vazife gibi görüyor bebek sormayı..Benim kayınpederde öyle.Eşim doğunca senmi bakacan diyor susuyor

insanlar nasılda üzerine vazife gibi görüyor bebek sormayı..Benim kayınpederde öyle.Eşim doğunca senmi bakacan diyor susuyor

güzel cvb veriyormuş :))) ben 2008 de evlendim mayısta 4 bitti 5 yılıma girdim cocuk düşünmüyordum ama yaklaşık 3 4 aydır eşimle düşünüyoruz ama malesef her ay aynı ümitle bekliyorum ama nasip kader geçen hafta dr gittik test istediler eşim ve benden yaptırdık ve sonuçları cıkınca meraktan internetten bakalım dedik burda cvb ları buldum sonra üye oldum daha dün üye oldum burda herşeyi rahatca konuşa biliyorsun ( sıkıntılarını, sevinçlerini ) mutlu oldum ama yanlız değilim :)))

eski iş yerimde bir bayan vardı.Her gördüğünde bebek soruyordu.En sonunda bizim çocuğumuz olmuyor dedim kurtuldum.Çevremdekilerde çok üstüme gelirse aynı yöntemi kullanmayı düşünüyorum

Neden öyle bir şey dedin ki istemiyoruz şimdilik evliliğimizin tadını çıkartmaya doyamadık daha deseydın bana değilde eşime evli arkadasları cok soruyor ne zaman yıgenımız gelıyor diye

Neden öyle bir şey dedin ki istemiyoruz şimdilik evliliğimizin tadını çıkartmaya doyamadık daha deseydın bana değilde eşime evli arkadasları cok soruyor ne zaman yıgenımız gelıyor diye

Çünkü kadın anlamıyordu.Daha düşünmüyoruz bebek diyosun.Bir sürü vaaz veriyor.Sıkıldım artık

Bizde 2 yıl sonrasında düşünmeye karar verdik.Ama bazı kendini bilmezler bunaltıyor hani bebek diye..Balık aldık geçenlerde biri diyorki 2 ylda yapa yapa balıkmı yaptınız.Milletin ağzı torba değilki büzesin...

4-5 yıldır üyeyim KK'ya..Çok güzel paylaşımlar oluyor burda.Arkadaşlıklar birde..Dışarıda görüşen çok arkadaş var.Bende öyle.Burda tanışıp arkadaş olduğum insanlar var

Erkekler böyle konularda espri yapmamaları gerektiğini bilmiyorlar canım.Nasıl can yaktıklarınıda anlamıyorlar.Ayrıca kendi çocuğuma vereceğim isimide kimseye soramam..

Ve az önce msj attım bana dün söyledim ya neden tekrarlattırıyorsun dedi ciddi ciddi cocugumun ismini koyamıcam

Ve az önce msj attım bana dün söyledim ya neden tekrarlattırıyorsun dedi ciddi ciddi cocugumun ismini koyamıcam

Ozaman canım sende büyüklerin yanında laf arasnda bebeğinin ismini kendin koymak istediğini söyle..Bunu birkaç kez yap..Laftan anlayan tiplerse zamanı gelince yok biz karışmayız derler

Ozaman canım sende büyüklerin yanında laf arasnda bebeğinin ismini kendin koymak istediğini söyle..Bunu birkaç kez yap..Laftan anlayan tiplerse zamanı gelince yok biz karışmayız derler

Ya eşimin ailesinde hep kayınvalidem karışmış isim olayına ve en son komsuların yanında x de xx de beni kırmadı koydu soyledıgım isimleri sıra xxx kızımda dedi laf soktu resmen komsuların yanında bana olmamıs cocuga isim düşünüyor benım ailem asla öyle bir şey yapmadı bugune kadar ama şimdi onlar oyle derlerse benımkılerde bizde boyle olmasını ıstıyoruz derler bozulurlar. Ayrıca çocuğumun ismini neden ben koymuyorum

Haklsın canım.En büyük suç eşinde..

sen sormalarından şikayetcisin bende acınası gözlerle bakılıyorya ozaman boğasım geliyor ama biz gercekten istemedik 4 sene işte istemeye başladığımızdada olmuyor ya acabalarım oluyor bizimde köpeğimiz var eşime köpek babası diyor arkadaşları aslında oğlum var benim 3 buçuk yaşında tyson :))) üzülme konuşsun dursunlar

Onu dedim doğurma dedi şakasına dedi diye düşünüyorum umarım şakadır

Eşinde inat yapyor sanırım.ah şu erkekler ne kadar kalp kırdıklarının farkında değilller

Kuzenim kızının ismini yaren istedi.Ama eşi vefat eden annesinin ismini koymak istedi ve koydu.Kuzenim çocuğa uzun süre ismiyle hitap etmedi.Kız acıktı.Kız ağladı gibi

üzülme belli olsun son sözü sen söylersin sonuçta sen taşıyorsun 9 ay karnında inş öyle olur :)
inşallah öyle olur inatçıdır benimki

Evet hemde ne inatçı bugüne kadar asla böyle bir şey demezdi ama ilk defa söyledi inanamadım . hmmmmm üzüldüm umarım ben öyle olmam ama ben kesin isteidğim isimle hitap ederim gıcık oluyorum herkese

Aileyle eşler arasında dengeyi kuramayınca eşler böyle üzücü durumlar çıkıyor.İnşallah anlar hatasını

konuş tekrar seni anlar ama öyle laf arasında değil gerçekten gebe kaldığında böyle böyle de ben bunları düşünüyorum de bizde mesela kız adını ben koyucam erkek de eşim diye erkeğin ismini isterse babasının ismini koysun karışmam kıza ben koyucam çünkü oda bana karışmaz sizde böyle konuşun en azından bir fikir üzülme ama ne olur

Son düzenleme:
Aileyle eşler arasında dengeyi kuramayınca eşler böyle üzücü durumlar çıkıyor.İnşallah anlar hatasını

Aslında asla böyle bir şey yapmazdı dengeyi kuran isteklerimi yerine getiren birisi her zaman ilk defa böyle yaptı beni çok üzdü bu düşüncesi ve hala iki tarafda isterse ben kendi istediğimi koyarım diye msj atmış ve ben çok üzüldüm.

İster istemez üzüldüm edavut cok kırıldımz aten ben erkek olursa ben kız olursa sen koy diyorum ama şimdi durum böyle oldu ve beni çok üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…