- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.081
Aslında asla böyle bir şey yapmazdı dengeyi kuran isteklerimi yerine getiren birisi her zaman ilk defa böyle yaptı beni çok üzdü bu düşüncesi ve hala iki tarafda isterse ben kendi istediğimi koyarım diye msj atmış ve ben çok üzüldüm.
İster istemez üzüldüm edavut cok kırıldımz aten ben erkek olursa ben kız olursa sen koy diyorum ama şimdi durum böyle oldu ve beni çok üzdü
Aslında asla böyle bir şey yapmazdı dengeyi kuran isteklerimi yerine getiren birisi her zaman ilk defa böyle yaptı beni çok üzdü bu düşüncesi ve hala iki tarafda isterse ben kendi istediğimi koyarım diye msj atmış ve ben çok üzüldüm.
İster istemez üzüldüm edavut cok kırıldımz aten ben erkek olursa ben kız olursa sen koy diyorum ama şimdi durum böyle oldu ve beni çok üzdü
üzülme herşeyin bir çözümü bulunur peki büyükleriniz karışırmı isim koymaya meraklılar mı .
inşallah bebek olduğunda bu konuşmalardan eser kalmaz.ikinizin ortak kararı olur isim
HMMMM BAKMA SENDE SAKIN ŞİŞME DAHA İLK AYDANKızlar karnım acıktı ne yesem bilmiyorum..
Nette bakayım dedim.Gördüğümü canım istiyor..Uzun süredir bu duyguyu tatmamıştım
merhaba hanımlar nasılsınız?ben ilk defa bu topige geliyorum.konuyu acan arkadasımız hamile maşallah.inşallah bizlerde kalırız bebeklerimize biran önce kavuşuruz.
merhaba hanımlar nasılsınız?ben ilk defa bu topige geliyorum.konuyu acan arkadasımız hamile maşallah.inşallah bizlerde kalırız bebeklerimize biran önce kavuşuruz.
HMMMM BAKMA SENDE SAKIN ŞİŞME DAHA İLK AYDAN
hOŞGELDİN TATLIM UMARM BİZDE HAMİLE OLURUZ İYİYİM TŞK EDERİM SEN NASILSIN BİRAZ MORAL BOZUKLUGU VAR OKURSAN YAZDIKLARIMI ANLARSIN.
kızlar ben hastahaneye gidiyorum daisyb üzülme herşey yoluna girer tek sorun isim olsun hayatımızda boswer sanada afiyet olsun :)) görüşmek üzere yarın :))
bu ay çok ihtimal vermiyorum canım.önümüzdeki ay inşallah
hOŞGELDİN TATLIM UMARM BİZDE HAMİLE OLURUZ İYİYİM TŞK EDERİM SEN NASILSIN BİRAZ MORAL BOZUKLUGU VAR OKURSAN YAZDIKLARIMI ANLARSIN.
inşallah canım........
canım benim ya kıyamam sinir oluyorum böyle durumlara var ya deli oluyorum, böyle erkekleri de anlamıyorum yani.onların açısından da bakıyorum onlarda haklı ama daha cok annenin hakkı bence. Erkek önerisini sunsun anne begenirse koysun, begenmezse koymasın ne bu baskı anlamıyorum ki.benimde arkadasımın kızı olmustu kocası ölen kardeşinin ismini koymuş ''hülya'' arkadasımda hiç ismiyle hitap etmezdi ismi ne diye sordugumda bile söylemek istememişti.inş. Senin istediğin isim olur bu arada ne kadarlık hamişsin ?
Inş. Canım rabbim kimseyi mahrum etmesin.
tsemavi biz dereyi görmeden sıvadık paçaları
Merhaba kızlar nasılsınız?
Burcu ve boşwer sohbeti koyultmuşsunuz :)
Bu ay karar vermişsiniz sanırım, hadi hakkınızda hayırlısı olsun
Bende dün dr. gittim cinsiyetini öğrenirim dedim bol çikolata yedim, ama daha çok küçükmüş öğrenemeyiz dedi dr.
Bebişim fazla çikolatadan sanırım zıplayıp duruyordu, ilk defa hareket ederken gördüm çok tatlıydı ya
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah (amin)
merhaba kızlar nasılsınız?
Burcu ve boşwer sohbeti koyultmuşsunuz :)
bu ay karar vermişsiniz sanırım, hadi hakkınızda hayırlısı olsun
Bende dün dr. Gittim cinsiyetini öğrenirim dedim bol çikolata yedim, ama daha çok küçükmüş öğrenemeyiz dedi dr.
Bebişim fazla çikolatadan sanırım zıplayıp duruyordu, ilk defa hareket ederken gördüm çok tatlıydı ya
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah (amin)
Ne yapalım buralarda yalnız kaldık.Sizlerde bıraktınız bizi (şaka şaka)
Çin takvimine baktınmı canım cinsiyet için.
Bilerek yalnız bırakmadım ben canım :)
Şu an bile evde misafirim var çocuğu ile uyuyorlar da bende zaman bulup yazabiliyorum :)
Çin takviminde erkek ama ben çoooook fazla kız olsun istiyorum :)
Tabi sağlıklı ve hayırlı bi bebiş olsunda ama yinede içimden kız kız diye tekrar etmekten alamıyorum kendimi
evet nergizcim ya daha erken kız nasıl ogrenıceksın cinsiyetini :) sabret azcık
şeker komasına girme :)) yeme çikolata
nasıl bır duygu hareket ettiğini görmek anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?