Ilk çocuğunu düşünenler...

üzülme herşeyin bir çözümü bulunur peki büyükleriniz karışırmı isim koymaya meraklılar mı .

inşallah bebek olduğunda bu konuşmalardan eser kalmaz.İkinizin ortak kararı olur isim

üzülme herşeyin bir çözümü bulunur peki büyükleriniz karışırmı isim koymaya meraklılar mı .

benim ailemin daha ilk torunu olacak bilmiyorum nasıl bir tavır sergilerler ama sanmıyorum karışsınlar.AMA KAYINVALDİE TARAFIM KARIŞIR ELTİLERİMİN COCUKLARIIN ISIMLERINI KAYINVALIDEM KOYMUŞ

inşallah bebek olduğunda bu konuşmalardan eser kalmaz.ikinizin ortak kararı olur isim

umarım bu konuşmalardan eser kalmaz. çok kırıldım gerçekten .

Son düzenleme:
Kızlar karnım acıktı ne yesem bilmiyorum..

Nette bakayım dedim.Gördüğümü canım istiyor..Uzun süredir bu duyguyu tatmamıştım

merhaba hanımlar nasılsınız?ben ilk defa bu topige geliyorum.konuyu acan arkadasımız hamile maşallah.inşallah bizlerde kalırız bebeklerimize biran önce kavuşuruz.

Kızlar karnım acıktı ne yesem bilmiyorum..

Nette bakayım dedim.Gördüğümü canım istiyor..Uzun süredir bu duyguyu tatmamıştım
HMMMM BAKMA SENDE SAKIN ŞİŞME DAHA İLK AYDAN
merhaba hanımlar nasılsınız?ben ilk defa bu topige geliyorum.konuyu acan arkadasımız hamile maşallah.inşallah bizlerde kalırız bebeklerimize biran önce kavuşuruz.

hOŞGELDİN TATLIM UMARM BİZDE HAMİLE OLURUZ İYİYİM TŞK EDERİM SEN NASILSIN BİRAZ MORAL BOZUKLUGU VAR OKURSAN YAZDIKLARIMI ANLARSIN.

kızlar ben hastahaneye gidiyorum DaisyB üzülme herşey yoluna girer tek sorun isim olsun hayatımızda Boswer sanada afiyet olsun :)) görüşmek üzere yarın :))

Son düzenleme:
kızlar ben hastahaneye gidiyorum daisyb üzülme herşey yoluna girer tek sorun isim olsun hayatımızda boswer sanada afiyet olsun :)) görüşmek üzere yarın :))

görüşürüz tatlım
bu ay çok ihtimal vermiyorum canım.önümüzdeki ay inşallah

inş tatlım amin hayırlısını versin allahım

hOŞGELDİN TATLIM UMARM BİZDE HAMİLE OLURUZ İYİYİM TŞK EDERİM SEN NASILSIN BİRAZ MORAL BOZUKLUGU VAR OKURSAN YAZDIKLARIMI ANLARSIN.

canım benim ya kıyamam sinir oluyorum böyle durumlara var ya deli oluyorum, böyle erkekleri de anlamıyorum yani.onların açısından da bakıyorum onlarda haklı ama daha cok annenin hakkı bence. erkek önerisini sunsun anne begenirse koysun, begenmezse koymasın ne bu baskı anlamıyorum ki.benimde arkadasımın kızı olmustu kocası ölen kardeşinin ismini koymuş ''hülya'' arkadasımda hiç ismiyle hitap etmezdi ismi ne diye sordugumda bile söylemek istememişti.İNŞ. senin istediğin isim olur bu arada ne kadarlık hamişsin ?

inşallah canım........

inş. canım Rabbim kimseyi mahrum etmesin.

işte cevabı cok komik tatlım daha hamile değilim...............

Merhaba kızlar nasılsınız?

Burcu ve boşwer sohbeti koyultmuşsunuz :)
Bu ay karar vermişsiniz sanırım, hadi hakkınızda hayırlısı olsun
Bende dün dr. gittim cinsiyetini öğrenirim dedim bol çikolata yedim, ama daha çok küçükmüş öğrenemeyiz dedi dr.
Bebişim fazla çikolatadan sanırım zıplayıp duruyordu, ilk defa hareket ederken gördüm çok tatlıydı ya
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah (amin)

Ne yapalım buralarda yalnız kaldık.Sizlerde bıraktınız bizi (şaka şaka)

Çin takvimine baktınmı canım cinsiyet için.

evet nergizcim ya daha erken kız nasıl ogrenıceksın cinsiyetini :) sabret azcık

şeker komasına girme :)) yeme çikolata

nasıl bır duygu hareket ettiğini görmek anlatsana

Ne yapalım buralarda yalnız kaldık.Sizlerde bıraktınız bizi (şaka şaka)

Çin takvimine baktınmı canım cinsiyet için.

Bilerek yalnız bırakmadım ben canım :)
Şu an bile evde misafirim var çocuğu ile uyuyorlar da bende zaman bulup yazabiliyorum :)
Çin takviminde erkek ama ben çoooook fazla kız olsun istiyorum :)
Tabi sağlıklı ve hayırlı bi bebiş olsunda ama yinede içimden kız kız diye tekrar etmekten alamıyorum kendimi

Of bende..Bu ay hamile kalırsam (ihtimal düşük) (açkcası pek istemiyorumda) erkek olacak.Ama ben kzım olsun istiyorum.Sende ultrasonda öğrenince söylede bakalm doğrumu çıkıyor

evet nergizcim ya daha erken kız nasıl ogrenıceksın cinsiyetini :) sabret azcık

şeker komasına girme :)) yeme çikolata

nasıl bır duygu hareket ettiğini görmek anlatsana

Ama 11 haftada öğrenenler var benimki olmuş 13 haftalık :)
Sabredemiyorum çok merak ediyorum, 3hafta sonra gel dedi dr. ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Çok farklı ya ben öyle çok heyecanlı değildim ama görünce öyle hop hop hopladığını çok heyecanlandım.
Allahım sizlere de nasip eder inşallah (amin) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…