- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.101
ama 11 haftada öğrenenler var benimki olmuş 13 haftalık :)
sabredemiyorum çok merak ediyorum, 3hafta sonra gel dedi dr. Ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
çok farklı ya ben öyle çok heyecanlı değildim ama görünce öyle hop hop hopladığını çok heyecanlandım.
Allahım sizlere de nasip eder inşallah (amin) :)
Of bende..Bu ay hamile kalırsam (ihtimal düşük) (açkcası pek istemiyorumda) erkek olacak.Ama ben kzım olsun istiyorum.Sende ultrasonda öğrenince söylede bakalm doğrumu çıkıyor
3hafta sonra inşallah buradan sizlere duyuru yaparım hele kızsa
amin canım yaaa anlattıkca heycanımdan geberiyorum burada haberin var mı sende bu kadar heycanlanıyorsam kendimi düşünemiyorum
Kesin duyur bakk hem yeni aldıgın cicileride resmini koy
sen bunları yaşarken kesin ağlarsın zaten canım duygularına hakim olamazsın :)
benden çooooook daha heyecanlı olacağını tahmin edebiliyorum
Günaydın kızlar...
Nasılsınız?
Burcu eşinle konuştunmu?
hayırdı güzelimgünaydın kızlar ben bugün çok mutsuzum
Günaydın
Ne heyecanlı ne duygusal hatunlarsınız ya maşallah.
Yumurtlama dönemim bitmek üzere. Göğüs hassasiyeti yeni başladı. Gaz sancısı ve şişlik devam. Bakalım bu ay bana müjdeli haberler verecek mi?
Ben de eşim de kızımız olsun istiyoruz ama hakkımızda hayırlısı
Günaydın canım evet konuştum hallettik yanlış anladın sen diyor neyse hallettiğimize sevindim olmayan çocuğada don biçtik bu arada
Kasıklarım felaket ağrıyor ne yapcam bilmiyorum adetimize daha var sanırım stresten düzensizleşicek adetim anlamadım neden :44:
dün dr. gittim hasta oldum sabah gene kan verdim gene test istedi dr ayy çok ümitsiz oldum artık her ne kadar eşime mutlu gözüksemde mutsuzum işte mutsuz(((
Halletmenize sevindim canım
10 gün kaldı adetimize hayırlısı bakalım.Akşam eşim diyor bak çok alıştırma kendini sonra üzülecen.Valla dedim ben alıştırmıyorumda sürekli hamilemisin diyen sensin.Napim çok istiyorum diyor
Günaydın
Ne heyecanlı ne duygusal hatunlarsınız ya maşallah.
Yumurtlama dönemim bitmek üzere. Göğüs hassasiyeti yeni başladı. Gaz sancısı ve şişlik devam. Bakalım bu ay bana müjdeli haberler verecek mi?
Ben de eşim de kızımız olsun istiyoruz ama hakkımızda hayırlısı
hayırdı güzelim
(
umarım verir canım o hayırlı müjdeli haberi hepimiz bekliyoruz umarım hepimize verir
dün dr. gittim hasta oldum sabah gene kan verdim gene test istedi dr ayy çok ümitsiz oldum artık her ne kadar eşime mutlu gözüksemde mutsuzum işte mutsuz(((
Teşekkür ederimn tatlım , ben kendimi hiç alıştırmıyorum Allahdan calısıyorum yoksa evde 10 gun bekleyene kadar kafayı yemiştim şimdiye
Bende bu ay zor diyorum ama insanın içinde umutta oluyor.Birde eşim hamile gibi davranınca
Umutsuzluğa kapılma canım..İnşallah en kısa zamanda alcaksın güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?