Ilk çocuğunu düşünenler...

amin canım yaaa anlattıkca heycanımdan geberiyorum burada haberin var mı sende bu kadar heycanlanıyorsam kendimi düşünemiyorum

Günaydın kızlar...

Nasılsınız?

Burcu eşinle konuştunmu?

Günaydın canım evet konuştum hallettik yanlış anladın sen diyor neyse hallettiğimize sevindim olmayan çocuğada don biçtik bu arada

Kasıklarım felaket ağrıyor ne yapcam bilmiyorum adetimize daha var sanırım stresten düzensizleşicek adetim anlamadım neden :44:

Günaydın

Ne heyecanlı ne duygusal hatunlarsınız ya maşallah.

Yumurtlama dönemim bitmek üzere. Göğüs hassasiyeti yeni başladı. Gaz sancısı ve şişlik devam. Bakalım bu ay bana müjdeli haberler verecek mi?

Ben de eşim de kızımız olsun istiyoruz ama hakkımızda hayırlısı

günaydın kızlar ben bugün çok mutsuzum
hayırdı güzelim

umarım verir canım o hayırlı müjdeli haberi hepimiz bekliyoruz umarım hepimize verir

Halletmenize sevindim canım

10 gün kaldı adetimize hayırlısı bakalım.Akşam eşim diyor bak çok alıştırma kendini sonra üzülecen.Valla dedim ben alıştırmıyorumda sürekli hamilemisin diyen sensin.Napim çok istiyorum diyor

Teşekkür ederimn tatlım , ben kendimi hiç alıştırmıyorum Allahdan calısıyorum yoksa evde 10 gun bekleyene kadar kafayı yemiştim şimdiye

Göğüs hassasiyetim yok ama gaz sancısı şişlik felaket var bende..Birde bacaklarımın ağrısı (adet döneminde olur genelde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…