- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.121
Kızlar adet belirtilerim başlamış durum da ouf ouf oufffffffffffffffffffffff
adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzer diye okumuştum bir yerlerde
O da doğru da kasıklarım çok ağrıyor szılıyor resmen
Benim birkaç gün önce öyleydi.Şimdi gaz sancısı ve şişlik var
anlayamadım neyse kısmet bekleyeceğiz artık 10 gün :44:
şimdi haftasonu hızlı geçer sonra kalır 8 gün..oruç vs. Derken biter on gün
allh hayırlısını versin canım benim hepimiz için evet geçecek bir şekilde işte kasıgım seğiriyor anlayamıyorum :18:
Geçsin şu on günnnnnnnnn sabırsızlanıyorum ama söz verdim asla test yapmayacağım
umarım verir canım o hayırlı müjdeli haberi hepimiz bekliyoruz umarım hepimize verir
Göğüs hassasiyetim yok ama gaz sancısı şişlik felaket var bende..Birde bacaklarımın ağrısı (adet döneminde olur genelde)
dün dr. gittim hasta oldum sabah gene kan verdim gene test istedi dr ayy çok ümitsiz oldum artık her ne kadar eşime mutlu gözüksemde mutsuzum işte mutsuz(((
Kızlar adet belirtilerim başlamış durum da ouf ouf oufffffffffffffffffffffff
Bende kesinlikle reglim geçmeden yapmam test
evet regl gecmeden test yapmak yasak ben sabırsızdım yapmıstım regl olsam o kadar üzülmezdim ve tek cizgi beni cok üzdü.amin inşallah hayırlısı ise veririz müjdeleri
senin önem bitti hala ne bu belirtiler. Yoksaaa
canım üzülme.zamanı gelmemiş henüz. Eşin enden hamilesin gibi davranıyor ki? Bunlar ufak ama insanın psikolojisini bozan şeyler. Bırakın normal davranın birbirinize. çocuk olunca bile abartmayın. Bebeğini kucağına alamadan kaybeden bir sürü kadın var malesef. Allah yaşatmasın ama başımıza ne geleceğini de bilemeyiz değil mi?
daha adetine çok var. Belirtiler bu kadar erken başlamaz gülüm.
regl geçmeden test yapmak yassak
ben artık düşünme me kararı aldım benden size tavsiye sizde düşünmeyin zamanı gelince olucak hepimiz bunun farkındayız ben ilk denememde internetten okuduğum bütün belirtiler bende vardı ozaman gebe kalsaydım şimdi 3 aylık hamileydim hayırlısı değilmiş az önce arkadaşım aradı sesini duyunca ağlamaya başladım psikolojim bozulucak diye korkuyorum :s
sacmalama lütfen ağlama ya olucak emin ol
Acemiperi
Halsizlik,gaz sancsı,sık sık idrara çıkma sözkonusu bende..Bu ay küçük bir ihtimal diye görüyorum.Olmaz herhalde diyorum ama.Yinede insann içinde bir umut.Çelişkili bir dönemdeyim.
Eşimde bende ilk denemiz olduğundan bilmiyoruz bu ay tutmazsa sıkıntısını..Bu ay ağzımızın payını alalım.Önümüzdeki ay heveslenmemeye bakarız artık
ben artık düşünme me kararı aldım benden size tavsiye sizde düşünmeyin zamanı gelince olucak hepimiz bunun farkındayız ben ilk denememde internetten okuduğum bütün belirtiler bende vardı ozaman gebe kalsaydım şimdi 3 aylık hamileydim hayırlısı değilmiş az önce arkadaşım aradı sesini duyunca ağlamaya başladım psikolojim bozulucak diye korkuyorum :S
inş mutlu haberler alırsın bize de haber verirsin :)
düşünmemek elde değilde oyalanmaya çalışmak lazım.Benimde bu ay ilk denemem belirtimidir bilmemde değişik hallerdeyim.Nasip diyorum.Olmazsa üzülürüm ama çok değil.Şimdi olmazsa daha sonra olacaktır.Allahın takdiridir zaman.
bende ilk de dediğim gibi bütün belirtiler aynıydı hatta ben yakın cevreme bile söyledimama hayal kırıklığı neyse ama üzülmek istemiyorum artık nasip diyorum artık inş sende güzel haberler alırız çok içten söylüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?