Ilk çocuğunu düşünenler...

Adet belirtisi değildir şimdiden. Belki psikolojik olarak olmuştur. Ama umudunu sıcak tut.

Bunların bir çoğu psikolojik olabilir. İnsan hamile kalacağım umuduyla yaşayabiliyormuş.
Benim çevremde ilk denemede hamile kalan çoktu. Bariz bir sebep olmadığı için ben de ilk ay hemen hamile kalırım sandım.
Ama sen BAT ı umutla bekle. Diğer topicte bir arkadaş da böyleydi. Hamişmiş meğer

Ağlamak yok. Stres girerse bedenine bebek gider

Ben gaz sancısının yada karın ağrımın nedenini buldum.Klima bana direk üflüyor.Ayağımda bez ayakkab var.Kanımca ayaklar üşüyor benim

işte cevabı cok komik tatlım daha hamile değilim...............

valla okuyunca baya güldüm beni hamişsin de cok erken cinsiyeti belli değil zannetmiştim.yani bu durum ortada fol yok yumurta yok ama siz şimdiden isim tartışması gerci öyle dedim ama bende nerdeyse hergün bi isim muhabbeti yapıyorum eşim sıkıldı artık önce bi hamile kal sonra cinsiyeti belli olsun sonra isim buluruz diyor ama bende diyorum ki ben o zaman aceleye getirmek istemiyorum sonra belki pişman olucam aceleyle bişey koyu onun için şimdiden bulucam diyorum ama tabi neyin ne olacağı belli değil bir kız bir erkek ismi hazırlıyorum mesela ama belki ikiz olup ikiside kız yada ikiside erkek olucak Allahın takdiri ama yine de güzel ve heyecanlı oluyor benim için.bu arada kızım olursa zeynep koymayı düşünüyorum oğlum olursa henüz karar veremedim ama erkeğe yakısır asil ve sert olsun istiyorum.

tsemavi biz dereyi görmeden sıvadık paçaları

hehehe aynen öyle olmus ama güzel heyecanlar bunlar değil mi.evlenirken eşya alırken yada ev tutarken filan baya yogun olurdu yorulurum ederdim herkes bu günlerini cok ararsın derlerdi aynen öyleymiş şimdide hamileliğe hazırlık hamilelik filan tatlı heyecanlar tadını cıkarmak lazım.Rabbim herkese hepimize tüm isteyenlere nasip etsin inş.

ayy canım maşallah yaa.öncelikle tebrik ederim Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucagına almayı nasip etsin yawrunu.
sen böyle anlatınca senin yerinde hayal ettim de nasıl duygudur aceba.içinde bi canlı ve hareketli oyyy Allahım bağışlasın inş. herkese nasip etsin o duyguyu yaşamayı.bir de bişey sormak istiyorum.ev için ultrason aletleri yok mu aceba olsa da alsak bebişlerimizi bütün gün izlesek ne güzel olur.

evet kendimi biliyorum kesin ağlarım kesinn bi hele olayım da

ay kuzum sen nasıl duygusalsın öyle.ben hamile oldugumu öğrensem nasıl tepki veririm hiç bilmiyorum ama heralde aptallaşır mal mal bakardım :) ne sevinir ne aglardım.saatler sonra jeton düşerdi :)

günaydın kızlar ben bugün çok mutsuzum

hayırdır canım hamile değilsin diyeyse hiç üzülme rabbim hepimize birgün nasip edeek bunu biliyorum.geç olsun güç olmasın demişler.Allahtan hayırlısı

Kızlar adet belirtilerim başlamış durum da ouf ouf oufffffffffffffffffffffff

adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyormuş.bir de ben psikolojik olarak adetimi 9 gün geciktirdim ilk denememizdi.bakıyotum allahım bütün belirtiler oluyor bende.adetim de gecikti hemde 9 gün.içimden diyorum kesin hamileyim kesinnn.biliyordum zaten ilk denemede olacagımı filan sonra kesinleştirmek için test alıp yaptım hemde gecenin yarısı nöbetçi eczane araya araya bir olmustuk neyse yaptım gece negatif o an baya yıkılmıstım.sonra sabah kalktım bir baktım adet olmusum ne sinir olmustum.beyin acayip bişey ne düşünürsen ona odaklanıyor.var mı böyle psiklojik olarak kendini etkileyen ??

Evet tatlım baya bir duygusalım su yazdıklarını bile okurken gözyaşlarımı tutmamak için zor tuttum kendimi neden bilmiyorum , hallettik sorunu şimdilik ileriyi görücez diyelim.

Benim sevmediğim şey ne biliyr musun emri vakiler anlayacagın biliyorum bu isim muhabbetinde ileride sorun olacagını neden dersen benım kaynanam sımdıden söyledi o yuzden ama ben koydurmam o ayrı konu sorunu hallettık allahdan

umarım her sey istediğimiz gibi olurda bu ay hamile olurz hepimiz

Kaynanam bana öyle bir emrivaki yapmak istese "herkes kendi çocuğuna kendi isim koysun" derim. Ben zaten eşimi alıştırıyorum isim konusunda. Erkek ismi belli, kız ismi de belli gibi . Bence şimdiden tartışıp gerilme. He de geç, o zaman gelince de bildiğini okursun.

Bence eşler beraber karar vermeli çocuk ismine.

haklısın benım kı birden öyle diyince sinirlerim zıpladı birde kayınvalıdem ıkı eltımın cocuklaırnada isim koymus yanı benımkıde kabul edıyor sımdıden o yuzden fol yok yumurta yok delirdim biraz şu an iyiyim ama geçti sinirim hallettik

Günaydın kızlar...

Bir acıkmışım bir acıkmışım uyuyamadım...

Günaydın tatlım bende saat 1di annemler gittiginde tam daldım ayağımın altını sivri sinek ısırmış pislik beni uyutmadı kasıyamıyorumda gıdıklanıyorum gecenin 2 sinde kocamı delirttim birşeyler yap diye

Ah bu sinekler

Bende kalkıp evi temizlemem lazm üşeniyorum.Eşim ağlen işten çıkacak..Yazlığa gidecez..Evi temizleyince rahat oluyor

Ah bu sinekler

Bende kalkıp evi temizlemem lazm üşeniyorum.Eşim ağlen işten çıkacak..Yazlığa gidecez..Evi temizleyince rahat oluyor

Evde temizlik yapmam lazım ben anneannemlere geçicem hafta sonu hem bugün ben calısıyorum malesef

Yarın akşam eve gelip temizlik yapacağım .

Evde temizlik yapmam lazım ben anneannemlere geçicem hafta sonu hem bugün ben calısıyorum malesef

Yarın akşam eve gelip temizlik yapacağım .

Ctesi çalışmayı sevmiyorum.Şimdiki iş yerime baştan demiştim ben çalışmam ctesi diye..Birgün temizlik yapıp birgün geziyorum rahat rahat

Ctesi çalışmayı sevmiyorum.Şimdiki iş yerime baştan demiştim ben çalışmam ctesi diye..Birgün temizlik yapıp birgün geziyorum rahat rahat

Bende istemiyorum cumartesi çalışmak ama napalım mecburen öyle oluyor. Kpss girip kazansam da memur olsam cumartesi iş olmasa sonra aksam 5 de çıksam ne güzel olurdu.

bence de ya kayınvalideler kayınpederler ne diye karısır anlamam ki cok istiyorduysan o ismi kendi cocuguna verseydin.bir de şeye cok gıcık oluyorum.erkekler sürekli kendi analarının baalarının ismini koyarlar ya off ya ne anlarlar ki yada ben mi saçma düşünüyorum.ya ölenlerinden birinin adını koyarlar ya baba analarının adını aman amann.he bu arada sen oğluşun olursa ne koyucan belli demişsin o yüzden soruyorum

Günaydın kızlar...

Bir acıkmışım bir acıkmışım uyuyamadım...

günaydın ben de cok acıktım ya.ne güzel bu gün çalışmıyosun galiba.

Allah iyiliğini versin emii.cok güldüm ha o sinek de nasıl denk getirip de ayagının altını bulmuş

inş. Hamişsindir o yğzden bulanıyordur

valla pislik sinek ya benim bu yandan şansım yok arı gelir ayağımın altını sokar sinek gelir ayagımın altını ısırır garip yani eşime diyorum ki sineklerin dişisi ısırırmıs seni neden ısırmıyor bu sinekler diyorum gülüyor

Umarım ondandır da sanmıyorum benim midem sorunlu biraz gastrit oldugu iiçin her an bulanabilir
Içimden hiç hamileymişim gibi gelmiyor ne bilim eğer bu ay da olmazsam ovulasyok testi almayı düşünüyorum.

haha senin ayagında bir hikmet var demekki. bencede ovulasyon testi al onla bir takip et bakalım ne zaman yumurtlama günün.

bende bu ay aldım ama düzenli yapmadım eger adet olursam bu ay adet bittikten 1-2 gün sonra başlıycam adet olasıya kadar

yapıcam.çünkü bende adet düzensizliği var sanırım.bu ay doktora gittim şok oldum.idrar yollarımda enfeksiyon var diye gitmiştim

gerci gittiğimde enfeksşiyon filan kalmadı ama alttan muayene etti ufak kistler varmış br de yumurtan var dedi.oysaki ben gecen ayın

15 inde adet oldum 29-03 yumurtlama günlerim diye biliyordum ve o günlerde de güzel çalışma yaptık.neyse netten otomatik

hesaplayıcılar var ya onlarda yumurtlama hesaplattırdım döngüm 33 günmüş. 04-09 tarihleri arasında yumurtlama cıktı. ayın 11 inde

doktora gittim yumurtan var dedi.29-03 yumurtlamıs olsam 8 gün yumurta yaşayamacagına göre benim hesabım yanlış,normalde 12-

24 saat yaşarmış 9 un da da yumurtlamamışım.benim yumurtlama günüm ne gün onu bilmiyorum.şimdiye kadar boşuna çalışmışız

demekki.bir de ayıptır söylemesi ovu günlerimde çalışıyoruz ya ondan sonra 1 hafta kadar hiç yapmıyoruz bu ay da öyle oldu tam 7

gün hiç elleşmedik.yumurtan var dedi yaptık ama bilmiyorum tutarmı yada çatlarmı doktor da demedi ki şu gün ilişki olsun şu gün

çatlar diye bende heyecandan unuttum sormayı.korkuyorum bende olmazsa diye.ovu testi yaptıgımda bir gün hafif çizgi koyulaştı

ama ovu testinde kontrol çizgisi kadar yada ondan daha koyu olması lazım ya pozitif olması için benim hiç pozitif olamıstı

yumurtlamıyormuyum aceba diye dorkuyordum ama şükür ki yumurtlama oluyor ama karısık günlerde galiba.

neyse cok uzun yazdım okudugun için sağol ağzına sağlık.

Ben nasıl öğrenicem onu yani demek istediğim doktora gitmeden ovulasyon testini yapsam ne derece dogru cıkar , bir de benim anlamadıgım sey kac kere yapmamıs gerekıyor ki bı testi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…