- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.141
evet regl gecmeden test yapmak yasak ben sabırsızdım yapmıstım regl olsam o kadar üzülmezdim ve tek cizgi beni cok üzdü.
Benim kasıklarım agrıyor bacaklarıma vuruyor bazen belim de agrımaya basladı erkenden belırtı verıyor adetım emınım yok bebek bu ay
Acemiperi
Halsizlik,gaz sancsı,sık sık idrara çıkma sözkonusu bende..Bu ay küçük bir ihtimal diye görüyorum.Olmaz herhalde diyorum ama.Yinede insann içinde bir umut.Çelişkili bir dönemdeyim.
Eşimde bende ilk denemiz olduğundan bilmiyoruz bu ay tutmazsa sıkıntısını..Bu ay ağzımızın payını alalım.Önümüzdeki ay heveslenmemeye bakarız artık
ben artık düşünme me kararı aldım benden size tavsiye sizde düşünmeyin zamanı gelince olucak hepimiz bunun farkındayız ben ilk denememde internetten okuduğum bütün belirtiler bende vardı ozaman gebe kalsaydım şimdi 3 aylık hamileydim hayırlısı değilmiş az önce arkadaşım aradı sesini duyunca ağlamaya başladım psikolojim bozulucak diye korkuyorum :S
işte cevabı cok komik tatlım daha hamile değilim...............
tsemavi biz dereyi görmeden sıvadık paçaları
Merhaba kızlar nasılsınız?
Burcu ve boşwer sohbeti koyultmuşsunuz :)
Bu ay karar vermişsiniz sanırım, hadi hakkınızda hayırlısı olsun
Bende dün dr. gittim cinsiyetini öğrenirim dedim bol çikolata yedim, ama daha çok küçükmüş öğrenemeyiz dedi dr.
Bebişim fazla çikolatadan sanırım zıplayıp duruyordu, ilk defa hareket ederken gördüm çok tatlıydı ya
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah (amin)
evet kendimi biliyorum kesin ağlarım kesinn bi hele olayım da
Günaydın canım evet konuştum hallettik yanlış anladın sen diyor neyse hallettiğimize sevindim olmayan çocuğada don biçtik bu arada
iyi cok şükür aranızda aman sorun olmasın.hep böyle mutlu huzurlu olun inş.
Kasıklarım felaket ağrıyor ne yapcam bilmiyorum adetimize daha var sanırım stresten düzensizleşicek adetim anlamadım neden :44:
günaydın kızlar ben bugün çok mutsuzum
Kızlar adet belirtilerim başlamış durum da ouf ouf oufffffffffffffffffffffff
Evet tatlım baya bir duygusalım su yazdıklarını bile okurken gözyaşlarımı tutmamak için zor tuttum kendimi neden bilmiyorum , hallettik sorunu şimdilik ileriyi görücez diyelim.
Benim sevmediğim şey ne biliyr musun emri vakiler anlayacagın biliyorum bu isim muhabbetinde ileride sorun olacagını neden dersen benım kaynanam sımdıden söyledi o yuzdenama ben koydurmam o ayrı konu sorunu hallettık allahdan
umarım her sey istediğimiz gibi olurda bu ay hamile olurz hepimiz
kaynanam bana öyle bir emrivaki yapmak istese "herkes kendi çocuğuna kendi isim koysun" derim. Ben zaten eşimi alıştırıyorum isim konusunda. Erkek ismi belli, kız ismi de belli gibi. Bence şimdiden tartışıp gerilme. He de geç, o zaman gelince de bildiğini okursun.
Bence eşler beraber karar vermeli çocuk ismine.
Günaydın kızlar...
Bir acıkmışım bir acıkmışım uyuyamadım...
Günaydın tatlım bende saat 1di annemler gittiginde tam daldım ayağımın altını sivri sinek ısırmış pislik beni uyutmadı kasıyamıyorumda gıdıklanıyorumgecenin 2 sinde kocamı delirttim birşeyler yap diye
Ah bu sinekler
Bende kalkıp evi temizlemem lazm üşeniyorum.Eşim ağlen işten çıkacak..Yazlığa gidecez..Evi temizleyince rahat oluyor
Evde temizlik yapmam lazım ben anneannemlere geçicem hafta sonu hem bugün ben calısıyorum malesef
Yarın akşam eve gelip temizlik yapacağım .
Ctesi çalışmayı sevmiyorum.Şimdiki iş yerime baştan demiştim ben çalışmam ctesi diye..Birgün temizlik yapıp birgün geziyorum rahat rahat
Kaynanam bana öyle bir emrivaki yapmak istese "herkes kendi çocuğuna kendi isim koysun" derim. Ben zaten eşimi alıştırıyorum isim konusunda. Erkek ismi belli, kız ismi de belli gibi. Bence şimdiden tartışıp gerilme. He de geç, o zaman gelince de bildiğini okursun.
Bence eşler beraber karar vermeli çocuk ismine.
Günaydın kızlar...
Bir acıkmışım bir acıkmışım uyuyamadım...
Günaydın tatlım bende saat 1di annemler gittiginde tam daldım ayağımın altını sivri sinek ısırmış pislik beni uyutmadı kasıyamıyorumda gıdıklanıyorumgecenin 2 sinde kocamı delirttim birşeyler yap diye
Bu arada miğdem çok kötü bulanıyor kızlar midemi üşüttüm sanırım soguk su içe içe
inş. Hamişsindir o yğzden bulanıyordur
valla pislik sinek ya benim bu yandan şansım yok arı gelir ayağımın altını sokar sinek gelir ayagımın altını ısırır garip yani eşime diyorum ki sineklerin dişisi ısırırmıs seni neden ısırmıyor bu sinekler diyorum gülüyorbence de ya kayınvalideler kayınpederler ne diye karısır anlamam ki cok istiyorduysan o ismi kendi cocuguna verseydin.bir de şeye cok gıcık oluyorum.erkekler sürekli kendi analarının baalarının ismini koyarlar ya off ya ne anlarlar ki yada ben mi saçma düşünüyorum.ya ölenlerinden birinin adını koyarlar ya baba analarının adını aman amann.he bu arada sen oğluşun olursa ne koyucan belli demişsin o yüzden soruyorum
Günaydın ben de cok acıktım ya.ne güzel bu gün çalışmıyosun galiba.
Allah iyiliğini versin emii.cok güldüm ha o sinek de nasıl denk getirip de ayagının altını bulmuş
valla pislik sinek ya benim bu yandan şansım yok arı gelir ayağımın altını sokar sinek gelir ayagımın altını ısırır garip yani eşime diyorum ki sineklerin dişisi ısırırmıs seni neden ısırmıyor bu sinekler diyorum gülüyor
Umarım ondandır da sanmıyorum benim midem sorunlu biraz gastrit oldugu iiçin her an bulanabilir
Içimden hiç hamileymişim gibi gelmiyor ne bilim eğer bu ay da olmazsam ovulasyok testi almayı düşünüyorum.
haha senin ayagında bir hikmet var demekki. bencede ovulasyon testi al onla bir takip et bakalım ne zaman yumurtlama günün.
bende bu ay aldım ama düzenli yapmadım eger adet olursam bu ay adet bittikten 1-2 gün sonra başlıycam adet olasıya kadar
yapıcam.çünkü bende adet düzensizliği var sanırım.bu ay doktora gittim şok oldum.idrar yollarımda enfeksiyon var diye gitmiştim
gerci gittiğimde enfeksşiyon filan kalmadı ama alttan muayene etti ufak kistler varmış br de yumurtan var dedi.oysaki ben gecen ayın
15 inde adet oldum 29-03 yumurtlama günlerim diye biliyordum ve o günlerde de güzel çalışma yaptık.neyse netten otomatik
hesaplayıcılar var ya onlarda yumurtlama hesaplattırdım döngüm 33 günmüş. 04-09 tarihleri arasında yumurtlama cıktı. ayın 11 inde
doktora gittim yumurtan var dedi.29-03 yumurtlamıs olsam 8 gün yumurta yaşayamacagına göre benim hesabım yanlış,normalde 12-
24 saat yaşarmış 9 un da da yumurtlamamışım.benim yumurtlama günüm ne gün onu bilmiyorum.şimdiye kadar boşuna çalışmışız
demekki.bir de ayıptır söylemesi ovu günlerimde çalışıyoruz ya ondan sonra 1 hafta kadar hiç yapmıyoruz bu ay da öyle oldu tam 7
gün hiç elleşmedik.yumurtan var dedi yaptık ama bilmiyorum tutarmı yada çatlarmı doktor da demedi ki şu gün ilişki olsun şu gün
çatlar diye bende heyecandan unuttum sormayı.korkuyorum bende olmazsa diye.ovu testi yaptıgımda bir gün hafif çizgi koyulaştı
ama ovu testinde kontrol çizgisi kadar yada ondan daha koyu olması lazım ya pozitif olması için benim hiç pozitif olamıstı
yumurtlamıyormuyum aceba diye dorkuyordum ama şükür ki yumurtlama oluyor ama karısık günlerde galiba.
neyse cok uzun yazdım okudugun için sağol ağzına sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?