Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlar bende sizler gibi batı sayarkenn malesef hastalandım umarım sizler bu ay hayalinize kavuşursunuz Ağustos'a kaldı umudum (( ya gercekten insan beyni ilginç kızlar adet oncesi bütün belirtiler vardı maşallah tam umutlanmaya baslamiskennn adet oldum KAHRETSİN

Canm öyle isyan etme.Düşünsene belki hamile olsaydın ya düşük olacaktı yada bebeğinde bir sorun.Herşeyin hayırlsı canım üzülme..Buymuş hayırlı olan

canım üzülme bu ay daha sıkı çalış isyan da etme Rabbimin bildiği vardır.herseyin hayırlısını isteyelim öncelikle.geç olsun güç olmasın demişler. bizim için hem geç olmasın hem güç olmasın inş. en kısa zamanda kavusuruz bebişlerimize

adetim baya gecikti. bu hafta içi test yaptırmaya gideceğiz eşimle. nolur dua edin. ilk bebişimiz olacak..

amin canım inşallah dilerim en kısa zamanda kavuşuruz

hayır canım ya isyan etmiyorum ama her ay kırmızıları görünce moralim bozuluyor

Bakalım biz ne görücez kızlar bat 7 son 23 ünde anlayacağız bizde nolduğunu artık . İnşallah bizede nasip eder yarabbim . Moralini bozma desemde bozucaksın.

Bu arada kızlar ben ishal olmam gerekirken kabız olmuşum biliyorum çok güleceksiniz ne alaka diyeceksiniz ama bu benim için güzel bir haberrr ishal benim adetimin habercisi ya yanımda test var ama yapmıcağıma dair size kendime söz verdim ayın 23 ünü bekleyeceğim o yüzden bir hafta nasıl geçicek şimdi pehhh

kabızmı

Sakın test yapma

kabızmı

Sakın test yapma

güleceğini biliyordum hıhh

Canım evet kabız olmusum ya üzülsemmı sevınsemmı anlamaıdm

Testlerim elime ulaştı ve ben sabırsızlanıyorum ama yapmıcam sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayın 23 ünde yapıcam ama dimi :)

Testler çalışıyormu bir kontrol etseydim şimdi hıhh

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr

Bu ne sıcaktır ya.Gece uyku uyuyamadım.Gece sürekli duş aldım biraz rahatlamak için.Birde bacağım ağrıdı..Kabus bir gece bitti şükür

Test çalışıyormu diye 23de değil 24'ünde bakarsn canım :))

dün buraya adetim çok gecikti diye yazmıştım. bugün sağlıkcağına gittik. idrar testine göre hamileyim:)))) kan testine gerek yok dediler. gittim bi tane idarar testi aldım. 4 tl. hemşire idarrı yapmamı söyledi. gittim yaptım getirdim. damlalıkla içinden biraz aldı ve cihaza koydu. ben elimdeki bardağı tuvalete atana kadar çift çizgi oluşmuş. kan testine gerek yok dediler. eşim dışarda beni bekliyordu. onu görünce başladım ağlamaya. şaşırdı korktu ... hamileymişim dedim... garip bir mutluluktu. 9. ayda anca oldu. kızlar ben 2 ay soğan kürü yaptım. sanırım çok faydası oldu. doktor bana yumurtalıkların çalışmıyor, tembel demişti. mutlaka soğan kürünü deneyin..allah herkese nasip etsin..

Çok sevindim canım.Gözün aydın.

Tebrik ederim imdesire çok sevindim senin adına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…