- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.181
İnşallah sana süpriz yapar ben ishal olmak istemiyorum çümkü benim ishal olmam adetimin ilk belirtisi adetimi hep isal olarak geçiririm o yüzden umarım olmam yaa
BAT 7 dimi ama ben şunu anladım bende belirti falan yok..Haftasonu kendimi dinliyecek vaktim olmadğı için belirti falan olmadı.Demekki psikolojikmiş.İlk denemede olmayacak anladm ben..Moralimde bozuk değil açkcası.Ramazanda hamile kalırım umarım..
Burcu miğdem bulanıyor demişin.Hadi bakalım hayrlısı güzel haberlerini alırz umarım
acemiperi bende bugün zor uyandm.Neyseki öyle çok sıkı değil saatler konusunda işyerim.
Sağlıkla bebeğini dünyaya getirir umarm..
daisy sen nasılsın? Senin daha da az kaldı bakalım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benim ishalle adet belirtim arasında bir bağ yok çok şükür. Zaten 10 gün önceden belirtim olmaz. Birkaç gün önceden belli eder kendini. Hatta bazen olacağım gün birkaç saat önceden belli olur. çok şükür düzenli olduğum için bir gün ancak şaşar.
İNŞ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRİR CANIM.
eVET MİĞDEM BULANIYOR VE BEN HAFTA SONU KASIK AĞRISINDAN DURAMADIM SANCIM OLDU YA ÜŞÜTTÜM YA DA İÇERDE SAVAŞ VAR
GAZIM ÇOK BU ARA EVET MİĞDEM BULANIYOR FAKAT MİĞDEMİN BULANTISI HER ZAMAN OLDUĞU İÇİN ONA YORMUYORUM ANLAYACAĞIN ŞU AN HİÇ BİR BELİRTİ YOK BEN DE KENDİMİ DİNLEMİYORUM DİNLEMİCEMDE AYRICA KENDİMİ HİÇ HAMİLE HİSSETMİYORUM . NEDEN BİLMİYORUM AMA SANIRIM HASTALANICAM HİSSİ VR İÇİMDE HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR BUNU BEN DÜN GÖRDÜM 40 YAŞINDA Kİ KADININ SAYESİNDE O YÜZDEN ŞU AN BEBEĞE DAİR HİÇ BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM KIZLAR OLURSA OLUR OLMAZSA DENEMEYE DEVAM NETTEN OVULASYON SETİ ALDIM 20 ADET OVULASYON SETİ + 6 ADETTE GEBELİK TESTİ BUGÜN GELİCEK BAKALIM HANGİSİNİ İLK ÖNCE KULLANMAM GEREKECEK
ne kadar güzel ben kesinlikle bir kaç gün önceden hastalanıcagımı ishal olmamdan anlıyorum her zaman böyle olmuştur . Iyiyim çalışıyorum işe başlayalı 2 ay 1 hafta oldu bakalım hamile olursamda devam etmek istiyorum kendimi iyi hissedene kadar.
Benim de çok düzenliydi fakat stres sanırım bir kac gün ilerletiyor anlayamıyorum yani. Inşallah hayırlı haberlerimizi veririz hepimiz.
Ben ramazanda yumurtalama dönemine göre hareket edecem.ama eşime söyylemiyecem.Çok stres yapıyor.Görev gibi görüyor ozaman.Herşeyi oluruna brakacam ben..Birkaç ay geç olsunda güç olmasın.
Tarçınlı karışımı denemek lazım. Sevdiğim baharatlar. Ben foloc asiti bıraktı. Unutuyordum önce, sonra baktım bebek olana kadar ne kadar zaman içeceksin belli değil. HAmile arkadaşlarıma doktor hep bebek haberini aldıktan sonra başlasan da bir şey olmaz demiş hatta birine hiç kullanma gerek yok demiş. Benim kendi kardeşim de içinde folik asit olan bir multivitamin kullandı gebeliğin ilk üç ayında.
Bu ovulasyon testi ilgin. Akıntıdan ovulasyon dönemini anlıyorum ben. Ama yumurtalar geç falan çatlıyorsa bu kullanılabilir.
Bende bu ay belirti, kıpırtı yok. Geçen hafta mide bulantılarım vardı. Şimdi akıntım bile yok sanırım. Anlayamadım. Çok fena ishalim belki ondandırBAT'a son 10 gün. Bakalım süpriz olacak mı
Günaydın şekerim saat 6,30 da uyandım malesef hala uykum var
Uyanamadım aslında. Çok halsizim, yorgunum. Alerji de olmuşum kırmızı benekler var. Önce bacaklarımdaydı şimdi kollarıma da geçmiş. HAftasonu şehir dışındaydık. Sıcak ve fazla karışık şeyler yeme, hava değişimi, yol vs. kötü durumdayım
haftasonu babam,babamın eşi, balkonda oturyoruz.bir kadın var sitede merhabadan öteye muhabbetimiz yok..balkonun önünde durdu.hoşgeldin.nasılsnn.. Bebek varmı bebek dedi.yok dedim.olsun inşallah olur dedi.
Kadın gidince babam sinirlendi ne boşboğaz kadın diye..babamn yanında sorduğu şeye bakın.herşeyi bırakın belki bebeğim olmuyor benim.belki canım sıkılacak bu soru karşısında.ne kadar düşüncesiz insanlar varya..
aynen ne kadar boşboğazmış gerçekten sorulcak soru var sorulmayacak soru var .birde babamın eşi neden yazdına annem değil de anlamadım .
annem değil çünkü babamın eşi..
Annem vefat etti benim
hmm özür dilerim bende kayınvalıdene anne demıyorsun sandım kusura bakma çok özür dilerim başın sağolsun.
benim kayınvalidemde vefat etmiş..
Anne namına bişey yok bizde.en üzüldüğümde çocuğumun ananesi nede babannesi olacak
BAT 7 dimi ama ben şunu anladım bende belirti falan yok..Haftasonu kendimi dinliyecek vaktim olmadğı için belirti falan olmadı.Demekki psikolojikmiş.İlk denemede olmayacak anladm ben..Moralimde bozuk değil açkcası.Ramazanda hamile kalırım umarım..
Burcu miğdem bulanıyor demişin.Hadi bakalım hayrlısı güzel haberlerini alırz umarım
acemiperi bende bugün zor uyandm.Neyseki öyle çok sıkı değil saatler konusunda işyerim.
İNŞ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRİR CANIM.
eVET MİĞDEM BULANIYOR VE BEN HAFTA SONU KASIK AĞRISINDAN DURAMADIM SANCIM OLDU YA ÜŞÜTTÜM YA DA İÇERDE SAVAŞ VAR
GAZIM ÇOK BU ARA EVET MİĞDEM BULANIYOR FAKAT MİĞDEMİN BULANTISI HER ZAMAN OLDUĞU İÇİN ONA YORMUYORUM ANLAYACAĞIN ŞU AN HİÇ BİR BELİRTİ YOK BEN DE KENDİMİ DİNLEMİYORUM DİNLEMİCEMDE AYRICA KENDİMİ HİÇ HAMİLE HİSSETMİYORUM . NEDEN BİLMİYORUM AMA SANIRIM HASTALANICAM HİSSİ VR İÇİMDE HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR BUNU BEN DÜN GÖRDÜM 40 YAŞINDA Kİ KADININ SAYESİNDE O YÜZDEN ŞU AN BEBEĞE DAİR HİÇ BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM KIZLAR OLURSA OLUR OLMAZSA DENEMEYE DEVAM NETTEN OVULASYON SETİ ALDIM 20 ADET OVULASYON SETİ + 6 ADETTE GEBELİK TESTİ BUGÜN GELİCEK BAKALIM HANGİSİNİ İLK ÖNCE KULLANMAM GEREKECEK
Ben ramazanda yumurtalama dönemine göre hareket edecem.ama eşime söyylemiyecem.Çok stres yapıyor.Görev gibi görüyor ozaman.Herşeyi oluruna brakacam ben..Birkaç ay geç olsunda güç olmasın.
Benim kayınvalidemde vefat etmiş..
Anne namına bişey yok bizde.En üzüldüğümde çocuğumun ananesi nede babannesi olacak
Hem hastayım, hem işler yoğun. Pazartesi sendromu hoşgeldin
Ben kaçar kızlar. İler hafifleyince gelirim
ama babanın eşine anneanne diyebilir sonuçta büyüyüncede açıklarsınız ama koskoca dedesi iyi bir annesi ve babası var üzülme lütfen keşke yazmasaydım ben seni üzmek için yazmadım özür dilerim
çocuğumun kimsye anane demesini istemiyorum ben.resimlerde tanıyacak zaten..nerden bilebilirsinki canım.alışığım ben.
anladım tatlım tekrar kusura bakma.
Konuyu değiştirelim bu aldığım gebelik testi ilişkiden 7 gün sonra bile gösteriyormuş sence bakayım mı??
canım bence kendini filan hiç dinleme.o olaylar acayip psikolojik baskıyla gercekleşebiliyor çünkü.burda söylemişmiydim bilmiyorum ama ben ilk denememde hemen olur zannetim ilk yaptıgımız ay çalışmıyordum birde tüm gün kendimi dinliyordm.ama nasıl bir görsen bende tüm hamilelik belirtileri oluşuyor.kasıklarda ağrı,fazlasıyla gaz,hafif mide bulantıları,hatta aşermeye filan da başlamıstım durduk yere canım bişey istiyor,ve tam 9 gün adetim gecikti.dedim ben kesin hamileyim biliyordum zaten ilk denememde hamile kalacagımı filan diyorum kendi kendime de.sonra o gece saat 12 filan tutturdum test alalım yapalım diye eşime,çok umutluydum.neyse 1 saat filan aradık nöbetci eczane bulduk sonra geldim eve bir hız yaptım testi.ben hüsrana ugradım.şok oldum test negatif.diyorum nasıl olur bütün belirtiler var.kesin test bozuk.neyse bi de sabah yaparım dedim.ama gece hasta olmusum sabah bi kalktım :2: yani öyle işte.insan beyni cok acayip bişey.
ay anlattıgına da cok duygulandım maşallah o kadına da.inş. sağlıkla kucagına alır yawrusunu.Rabbim kimseye aratmasın.inş. gebelik testini yapmak nasip olur canım.inş. bir an önce hepimiz hamiş oluruz.hayat o kadar kısa ki.annelik gibi bir duyguyu yaşamadan ölüp gitmekten korkuyorum ben galiba.
bence en iyisini yaparsın bende bu ay öyle yapıcam inş. çünkü gercekten sorf bebek için yapmak hem bende hem eşimde bi baskı yaratıyor.hiç zevkli olmuyor eşimde sanki robotmuş gibi oluyor.rahat davranmak en güzeli olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?