Ilk çocuğunu düşünenler...

İnşallah sana süpriz yapar ben ishal olmak istemiyorum çümkü benim ishal olmam adetimin ilk belirtisi adetimi hep isal olarak geçiririm o yüzden umarım olmam yaa

Daisy sen nasılsın? Senin daha da az kaldı bakalım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Benim ishalle adet belirtim arasında bir bağ yok çok şükür. Zaten 10 gün önceden belirtim olmaz. Birkaç gün önceden belli eder kendini. Hatta bazen olacağım gün birkaç saat önceden belli olur. Çok şükür düzenli olduğum için bir gün ancak şaşar.

Sağlıkla bebeğini dünyaya getirir umarm..

İNŞ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRİR CANIM.

eVET MİĞDEM BULANIYOR VE BEN HAFTA SONU KASIK AĞRISINDAN DURAMADIM SANCIM OLDU YA ÜŞÜTTÜM YA DA İÇERDE SAVAŞ VAR

GAZIM ÇOK BU ARA EVET MİĞDEM BULANIYOR FAKAT MİĞDEMİN BULANTISI HER ZAMAN OLDUĞU İÇİN ONA YORMUYORUM ANLAYACAĞIN ŞU AN HİÇ BİR BELİRTİ YOK BEN DE KENDİMİ DİNLEMİYORUM DİNLEMİCEMDE AYRICA KENDİMİ HİÇ HAMİLE HİSSETMİYORUM . NEDEN BİLMİYORUM AMA SANIRIM HASTALANICAM HİSSİ VR İÇİMDE HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR BUNU BEN DÜN GÖRDÜM 40 YAŞINDA Kİ KADININ SAYESİNDE O YÜZDEN ŞU AN BEBEĞE DAİR HİÇ BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM KIZLAR OLURSA OLUR OLMAZSA DENEMEYE DEVAM NETTEN OVULASYON SETİ ALDIM 20 ADET OVULASYON SETİ + 6 ADETTE GEBELİK TESTİ BUGÜN GELİCEK BAKALIM HANGİSİNİ İLK ÖNCE KULLANMAM GEREKECEK

ne kadar güzel ben kesinlikle bir kaç gün önceden hastalanıcagımı ishal olmamdan anlıyorum her zaman böyle olmuştur . Iyiyim çalışıyorum işe başlayalı 2 ay 1 hafta oldu bakalım hamile olursamda devam etmek istiyorum kendimi iyi hissedene kadar.

Benim de çok düzenliydi fakat stres sanırım bir kac gün ilerletiyor anlayamıyorum yani. Inşallah hayırlı haberlerimizi veririz hepimiz.

Ben ramazanda yumurtalama dönemine göre hareket edecem.ama eşime söyylemiyecem.Çok stres yapıyor.Görev gibi görüyor ozaman.Herşeyi oluruna brakacam ben..Birkaç ay geç olsunda güç olmasın.

Geçen ay regl olacağımı unutmuştum ben.WC de görünce şok olmuştum :))

O derece yani adet belirtilerim

Ben ramazanda yumurtalama dönemine göre hareket edecem.ama eşime söyylemiyecem.Çok stres yapıyor.Görev gibi görüyor ozaman.Herşeyi oluruna brakacam ben..Birkaç ay geç olsunda güç olmasın.

ANLADIM , BENDE OVULASYON TESTINE GÖRE YAPICAM BU AYDA OLMADIYSA YANİ DENEMEKTE FAYDA VAR DEĞİL Mİ ?

GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN DEDİĞİN GİBİ BENCEDE UMARIM HEPİMİZİN KARNI BEBİŞLERLE DOLAR

evet bence de dene.hem baldan tüm vitamin,mineral her neyse artık alıyorsun üstüne birde yumurtaları büyütüyorsun :) bende tarcını severim zaten severek yiyorum ama düzenli yapamıyorum unutuyorum bazen.folik asit hem bebeğin gelişimine hemde annedeki vitamin eksikliğine iyi gelir.gerci ben gecen kan tahlili yaptırdım geneli normal ama demir eksikliği var doktor söylemedi ama araştırmalarım sonucu öğrendim.ferritin demir oluyormuş kadında normal değeri 12-300 arasıyken bende 5.9 cıktı ama doktor bişey demedi hap filan da vermedi gerci o gün basından savdı beni ama :2:

ben ovu testini de kullanamadım bu ay ama akıntım hep oluyor benim cok tuhaf.sonra 15.16. günler cok olmustu agrımda vardı kasıklarımda kesin yumurtladım dedim ayın29-30 uydu.ama doktora gittim 11 inde yumurtan var dedi.demekki düşündüğüm tarihlerde yumurtlamıyorum ben.acayip bişey ama eğer ben ayda 2 kere yumurtlamıyorsam geç yumurtluyorum.tabi benim döngüm de belli değil 5-6 ay hep ayın 10 unda adet oluyordum 9 unda oldu 11 inde oldu gecen ay 15 inde oldu bu ay hala bişey yok ama belirtileri var.netten hesapllattıgıma göre 18 inde olmam gerekiyor.

Günaydın şekerim saat 6,30 da uyandım malesef hala uykum var

sende mi yaa bende o saatlerde bir uyandım pencereyi kapatmamıs eşim dışardan nasıl gürültü geliyor.hem sıcak hem ses yarım saat daha döndüm durdum 7 de kalktım bende.böyle olunca gün boyu esniyorum valla

geçmiş olsun canım.sıcaktan olmuş galiba kızarıklıklar.hava değişimi de bazı insanları kötü vuruyor beni de bazen yataga düşürür.Allah şifanı versin en kısa zamanda

Haftasonu babam,babamın eşi, balkonda oturyoruz.Bir kadın var sitede merhabadan öteye muhabbetimiz yok..Balkonun önünde durdu.Hoşgeldin.Nasılsnn.. bebek varmı bebek dedi.Yok dedim.Olsun inşallah olur dedi.

Kadın gidince babam sinirlendi ne boşboğaz kadın diye..Babamn yanında sorduğu şeye bakın.Herşeyi bırakın belki bebeğim olmuyor benim.Belki canım sıkılacak bu soru karşısında.Ne kadar düşüncesiz insanlar varya..

aynen ne kadar boşboğazmış gerçekten sorulcak soru var sorulmayacak soru var .birde babamın eşi neden yazdına annem değil de anlamadım .

Hem hastayım, hem işler yoğun. Pazartesi sendromu hoşgeldin

Ben kaçar kızlar. İler hafifleyince gelirim

benim kayınvalidemde vefat etmiş..

Anne namına bişey yok bizde.en üzüldüğümde çocuğumun ananesi nede babannesi olacak

ama babanın eşine anneanne diyebilir sonuçta büyüyüncede açıklarsınız ama koskoca dedesi iyi bir annesi ve babası var üzülme lütfen keşke yazmasaydım ben seni üzmek için yazmadım özür dilerim

canım bence kendini filan hiç dinleme.o olaylar acayip psikolojik baskıyla gercekleşebiliyor çünkü.burda söylemişmiydim bilmiyorum ama ben ilk denememde hemen olur zannetim ilk yaptıgımız ay çalışmıyordum birde tüm gün kendimi dinliyordm.ama nasıl bir görsen bende tüm hamilelik belirtileri oluşuyor.kasıklarda ağrı,fazlasıyla gaz,hafif mide bulantıları,hatta aşermeye filan da başlamıstım durduk yere canım bişey istiyor,ve tam 9 gün adetim gecikti.dedim ben kesin hamileyim biliyordum zaten ilk denememde hamile kalacagımı filan diyorum kendi kendime de.sonra o gece saat 12 filan tutturdum test alalım yapalım diye eşime,çok umutluydum.neyse 1 saat filan aradık nöbetci eczane bulduk sonra geldim eve bir hız yaptım testi.ben hüsrana ugradım.şok oldum test negatif.diyorum nasıl olur bütün belirtiler var.kesin test bozuk.neyse bi de sabah yaparım dedim.ama gece hasta olmusum sabah bi kalktım :2: yani öyle işte.insan beyni cok acayip bişey.

ay anlattıgına da cok duygulandım maşallah o kadına da.inş. sağlıkla kucagına alır yawrusunu.Rabbim kimseye aratmasın.inş. gebelik testini yapmak nasip olur canım.inş. bir an önce hepimiz hamiş oluruz.hayat o kadar kısa ki.annelik gibi bir duyguyu yaşamadan ölüp gitmekten korkuyorum ben galiba.

bence en iyisini yaparsın bende bu ay öyle yapıcam inş. çünkü gercekten sorf bebek için yapmak hem bende hem eşimde bi baskı yaratıyor.hiç zevkli olmuyor eşimde sanki robotmuş gibi oluyor.rahat davranmak en güzeli olacak sanırım

Benim kayınvalidemde vefat etmiş..

Anne namına bişey yok bizde.En üzüldüğümde çocuğumun ananesi nede babannesi olacak

ama melek gibi bir annesi olacak.Allah ikisinede rahmet eylesin.Rabbim sana sabır versin canım.

Hem hastayım, hem işler yoğun. Pazartesi sendromu hoşgeldin

Ben kaçar kızlar. İler hafifleyince gelirim

kolay gelsin görüşürüz

Çocuğumun kimsye anane demesini istemiyorum ben.Resimlerde tanıyacak zaten..Nerden bilebilirsinki canım.alışığım ben.

çocuğumun kimsye anane demesini istemiyorum ben.resimlerde tanıyacak zaten..nerden bilebilirsinki canım.alışığım ben.

anladım tatlım tekrar kusura bakma.

Konuyu değiştirelim bu aldığım gebelik testi ilişkiden 7 gün sonra bile gösteriyormuş sence bakayım mı??

Rahat olmak lazım.Başka şeylerle ilgilenmek.Zaman ne zamansa olacaktır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…