- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.241
1. evlilik yldönümümüzde eşim Sapancada güzel bir otele yemeğe götürmüştü beni.Hediye almadık birbirimize.Evlilik yıldönümlerinde sadece yemek yiyoruz.
2. evlilik yıldönümümzdede Kerpe'ye gitmiştik..[/QUOTE ]
Vayyyy eşinde düşünceliymiş.aceba benimkide düşünüyor mudur ? e o zaman benim yapacağım bişey yok mu ?
Düşünmezse sonunun ne olacağını bilir eşim
Ben birşey yapmadım..Bu ararda bak unutmuşum 2.evlilik yıldönümümde eşim hediyede almıştı.
Ben kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum hastalanıcam sanırım ondaannn
bende hissetmiyorum.Birde itiraf edeyim bu ay olmasında önümüzdeki ay olsun istiyorum..
Merhaba kıslarrr,epey bir sayfa topiğinizi gezdim ve hoşuma gitti:))) bende aranıza katılayım dedimkısaca kendimden bahsetmek istiyorum.bende prolaktin yükseliği vardı.ilaç kullandım ve 2.kutuda hamile kaldım.ancak bebeğim gelişemediği için Nisan ayında kürtaj olmak zorunda kaldım (( Çok şükür o zor zamanları atlattım.benim için hayırlısı değilmiş diye düşündüm.Zaten her zaman sağlılklı ve hayırlısı ise bebek nasip etsin diye Allah ıma dualar ediyorum.kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.14 Haziranda.ve bugün 17 Temmuz hala adet olmadım.ya kürtaj sonrası adet düzensizliği yaşıyorum yada hamileyim.sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı.Cuma günü kan tahlili yaptırıcam.Bakalım Allah ım ne nasip edecek.adet olursamda üzülmeyeceğim çünkü adetlerim düzene girmesi gerekiyor.Bir önceki kadar ne paniğim nede fazla kendimi kaptırdım.herşeyi oluruna bıraktım.Allah ım benim için ne uygunsa onu nasip etsin inşallah.Sizlerinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah :)))
Merhaba kıslarrr,epey bir sayfa topiğinizi gezdim ve hoşuma gitti:))) bende aranıza katılayım dedimkısaca kendimden bahsetmek istiyorum.bende prolaktin yükseliği vardı.ilaç kullandım ve 2.kutuda hamile kaldım.ancak bebeğim gelişemediği için Nisan ayında kürtaj olmak zorunda kaldım (( Çok şükür o zor zamanları atlattım.benim için hayırlısı değilmiş diye düşündüm.Zaten her zaman sağlılklı ve hayırlısı ise bebek nasip etsin diye Allah ıma dualar ediyorum.kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.14 Haziranda.ve bugün 17 Temmuz hala adet olmadım.ya kürtaj sonrası adet düzensizliği yaşıyorum yada hamileyim.sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı.Cuma günü kan tahlili yaptırıcam.Bakalım Allah ım ne nasip edecek.adet olursamda üzülmeyeceğim çünkü adetlerim düzene girmesi gerekiyor.Bir önceki kadar ne paniğim nede fazla kendimi kaptırdım.herşeyi oluruna bıraktım.Allah ım benim için ne uygunsa onu nasip etsin inşallah.Sizlerinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah :)))
büyük geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize inş.maşallah takatli bir insansın Rabbim kimseye aratmasın inş. steyen herkese en kısa zamanda verir miniklerini
hayırlısını versin Allah canım benım hamile olmasanda üzülme zaten adet düzensizlğin gecmesi gerekıyor daha saglıklı düşünebilmek için
Neden öyle bir düşüncen oldu canım o nerden çıktı ?? çintakvimine baktım deme sakın
Evet malesef çok hassasım canım karamsarlığa kapılmak istemiyorum evet umarım kapılmamyok canım üzülmem çünkü adet olsamda benim için iyi olur.en azından vücudum eski düzenne dönmüş olur.seninde adet gününe az kaldı.ama seni takip ettiğim kadari ile çok hassassın.eğer adet olursan sakın karamsarlığa kapılma canım.çünlü adet olmamız demek bebişlerimize giden yol demek.o yüzden Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah :))
Çin takvimine bakmıştım zaten..Ama olmazsada olur önümüzdeki ay daha iyi diye..
Aramıza hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun.Zor günleri atlatmışın onada sevindim. Hakkında hayırlısı olur inşallah.
Çin takvimine bakmıştım zaten..Ama olmazsada olur önümüzdeki ay daha iyi diye..
Geçmiş olsun. Hoşgeldi. Umarım hayırlı haberlerini alırız
Çin takvimi tutmuyormuş yoksa ben de bakacaktım
Kızlar benim midem bulanıyor kaç ündür. Dün ve önceki gün ishaldim ondandı.Şimdi de sıcaktan mı acaba anlamadım :44:
canım bat ne zamandı ? hamilesindir inş. hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?