Ilk çocuğunu düşünenler...

canım benim ya cok tatlısın sen.kıyamam sabırlı ol.bir de kızıcaksın biliyorum ama diyelim senin normalde adet olman gereken gün 23 ü ya 23 ünü 1 hafta gecmesini bekle.nadir kişilerde 1-2 gün gecince belli oluyor ama en garantisi adetini 1 hafta 10 gün gecmeli.

Günaydın kızlarr

Bu ne sıcaktır ya.Gece uyku uyuyamadım.Gece sürekli duş aldım biraz rahatlamak için.Birde bacağım ağrıdı..Kabus bir gece bitti şükür

günaydın.nerde yaşıyosun sen canım ? valla bizim burda da hergün acayip sıcak.geceleri felaket tabi.ama dün gece yagmur yagmıs eşimde vasıstası acık bırakmıs gece bir uyandım hava mis.hem güzel kokuyordu toprak kokusu,hemde nasıl serinlik ama cok ses geliyordu dısardan o ayrı.evde klima soğutucu bişey yoksa ev cekilmez oluyor.sırf o yüzden biran önce işe gelmek istiyorum

canım gözünüz aydın.Allah tamamına erdirsin inş. sağlıcakla kucagına alırsın yawrunu.bir de bişey sorucam.senin adetlerin düzenli mi , ve kac gün gecti ?

bu arada günaydın demeyi unuttum kızlar.GÜNÜNÜZ AYDIN, NEŞENİZ BOL OLSUN ŞEKERLERRRRR

iyiyim canım saolasın.Bebiş varsa birde diye..Öyle debeleniyorum işte.Sen nasılsın

Canım teşekkür ederim sende çok tatlısın . tamam beklicem zaten 23 ü geçsinde ben 10 günde beklerim :)

Boşwer , canım benim bende iyiym bugün işe gelirken sabah öyle bir miğdem bulandı ki yarı yolda inecektim zor dayandım hala bulanıyor miğdem sanırım çok üşüttüm miğdemi çok kötü miğdem bulanıyor.

tsemavi, Sakaryadayım ben canım..

Kapı pencere heryer açıktı ama yok nafile..Birde an komşum kilimasının dışarı takılan zımbırtısını çatı arasına koydurmuş hangi mantıklaysa..Birde gece onun sesi var.Bacaklarımın sıkıntısı sıcak,o ses derken gerim gerim gerildim.Bacaklarım için ilaçta içemiyorum.Hamilelik durumu varsa diye..

Onu söyle alsınlar klima sesi çok kötü yaa annemlerin orayada ptt nin kliması vardı şikayet ettik aldırdım yukarı

Onu söyle alsınlar klima sesi çok kötü yaa annemlerin orayada ptt nin kliması vardı şikayet ettik aldırdım yukarı

Bu akşam konuşacam.Kendisi kuzenim olur.Yedikat yabanc olsa daha kolay derdini anlatırsın.İnşallah yanlış anlama yaşamayız.

Bu akşam konuşacam.Kendisi kuzenim olur.Yedikat yabanc olsa daha kolay derdini anlatırsın.İnşallah yanlış anlama yaşamayız.

Hmmm keşke yabancı olsaydı aynen dediğine katılıyorum , neyse inş yanlış anlaşılma olmaz canım benım ama olursada olsun cunku cok ses yapıyor o gıcık alet

ayy dogru valla böyle durumları birde alışveriş durumlarını asla akrabayla yaşamamak lazım.yabancı olsa söylersin lafını yapmazsa şikayet edersin böyle uğraşır durursun ama olsun senin rahatın önemli olan boşver kuzen filan sen onları düşünüyosan onlarda seni düşünsünler azcık

Muhakkak öyle olmalı umarım sorun yaşamayz.

kızlar konu dışında olacak ama bişey sormam lazım.birinci evlilik yıldönümümüz yaklasıyor.ve ben hediye filan almadım daha.istediğim hediyeyi de bulamıyorum gerci.sizler neler yaptınız? ne yemekler hazırladınız ,ne hediyeler aldınız nasıl gecirdiniz o günü ? bana yardım edinnn

he bu arada eşimin cok istediği bi tane helikopter vardı oyuncak kumandalı ama büyük bişey.gecenlerde migrosa gelmişti hemde 90 tl ye ama o zamanlar bilemedim ne bileyim sonra alayım dedim kalmamıs ayrıca normal fiyatı da 200 ün üstündeymiş.o gün açılışa özelmiş fiyatı.şimdi ne alıcam o oyuncaga 200 vermek de zor bana. keşke 90a alsaydım off offf

1. evlilik yldönümümüzde eşim Sapancada güzel bir otele yemeğe götürmüştü beni.Hediye almadık birbirimize.Evlilik yıldönümlerinde sadece yemek yiyoruz.
2. evlilik yıldönümümzdede Kerpe'ye gitmiştik..

Günaydın hanımlar

Dün birdenbire kendimi hamile gibi hissettim. Neden bilmiyorum Ortada bir belirti yok belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…