- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.221
Günaydın tatlım nasılsın ee evet testi 24 ünde kontrol ederim sanırımamann test yapmıcam adetim olana kadar bakalım gunler geçiyor zaten napım
güleceğini biliyordum hıhh
Canım evet kabız olmusum ya üzülsemmı sevınsemmı anlamaıdm
Testlerim elime ulaştı ve ben sabırsızlanıyorum ama yapmıcam sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzayın 23 ünde yapıcam ama dimi :)
Testler çalışıyormu bir kontrol etseydim şimdi hıhh
Günaydın kızlarr
Bu ne sıcaktır ya.Gece uyku uyuyamadım.Gece sürekli duş aldım biraz rahatlamak için.Birde bacağım ağrıdı..Kabus bir gece bitti şükür
dün buraya adetim çok gecikti diye yazmıştım. bugün sağlıkcağına gittik. idrar testine göre hamileyim:)))) kan testine gerek yok dediler. gittim bi tane idarar testi aldım. 4 tl. hemşire idarrı yapmamı söyledi. gittim yaptım getirdim. damlalıkla içinden biraz aldı ve cihaza koydu. ben elimdeki bardağı tuvalete atana kadar çift çizgi oluşmuş. kan testine gerek yok dediler. eşim dışarda beni bekliyordu. onu görünce başladım ağlamaya. şaşırdı korktu ... hamileymişim dedim... garip bir mutluluktu. 9. ayda anca oldu. kızlar ben 2 ay soğan kürü yaptım. sanırım çok faydası oldu. doktor bana yumurtalıkların çalışmıyor, tembel demişti. mutlaka soğan kürünü deneyin..allah herkese nasip etsin..
iyiyim canım saolasın.Bebiş varsa birde diye..Öyle debeleniyorum işte.Sen nasılsın
canım benim ya cok tatlısın sen.kıyamam sabırlı ol.bir de kızıcaksın biliyorum ama diyelim senin normalde adet olman gereken gün 23 ü ya 23 ünü 1 hafta gecmesini bekle.nadir kişilerde 1-2 gün gecince belli oluyor ama en garantisi adetini 1 hafta 10 gün gecmeli.
günaydın.nerde yaşıyosun sen canım ? valla bizim burda da hergün acayip sıcak.geceleri felaket tabi.ama dün gece yagmur yagmıs eşimde vasıstası acık bırakmıs gece bir uyandım hava mis.hem güzel kokuyordu toprak kokusu,hemde nasıl serinlik ama cok ses geliyordu dısardan o ayrı.evde klima soğutucu bişey yoksa ev cekilmez oluyor.sırf o yüzden biran önce işe gelmek istiyorum
canım gözünüz aydın.Allah tamamına erdirsin inş. sağlıcakla kucagına alırsın yawrunu.bir de bişey sorucam.senin adetlerin düzenli mi , ve kac gün gecti ?
tsemavi, Sakaryadayım ben canım..
Kapı pencere heryer açıktı ama yok nafile..Birde an komşum kilimasının dışarı takılan zımbırtısını çatı arasına koydurmuş hangi mantıklaysa..Birde gece onun sesi var.Bacaklarımın sıkıntısı sıcak,o ses derken gerim gerim gerildim.Bacaklarım için ilaçta içemiyorum.Hamilelik durumu varsa diye..
Onu söyle alsınlar klima sesi çok kötü yaa annemlerin orayada ptt nin kliması vardı şikayet ettik aldırdım yukarı
Bu akşam konuşacam.Kendisi kuzenim olur.Yedikat yabanc olsa daha kolay derdini anlatırsın.İnşallah yanlış anlama yaşamayız.
Hmmm keşke yabancı olsaydı aynen dediğine katılıyorum , neyse inş yanlış anlaşılma olmaz canım benım ama olursada olsun cunku cok ses yapıyor o gıcık alet
Bu akşam konuşacam.Kendisi kuzenim olur.Yedikat yabanc olsa daha kolay derdini anlatırsın.İnşallah yanlış anlama yaşamayız.
Hele sessizlikte daha çok çıkıyor ses..Bakalım ne olacak
İnş sorun çıkartmazlar genelde akrabalar sorunlu olur bu tarz konularda ama inş sana denk gelmemiştir o akrabalardan
ayy dogru valla böyle durumları birde alışveriş durumlarını asla akrabayla yaşamamak lazım.yabancı olsa söylersin lafını yapmazsa şikayet edersin böyle uğraşır durursun ama olsun senin rahatın önemli olan boşver kuzen filan sen onları düşünüyosan onlarda seni düşünsünler azcık
O an sorun yapmasada gördünmü çekemedi bizim klimayı kıskandı denilebilir
kızlar konu dışında olacak ama bişey sormam lazım.birinci evlilik yıldönümümüz yaklasıyor.ve ben hediye filan almadım daha.istediğim hediyeyi de bulamıyorum gerci.sizler neler yaptınız? ne yemekler hazırladınız ,ne hediyeler aldınız nasıl gecirdiniz o günü ? bana yardım edinnn
he bu arada eşimin cok istediği bi tane helikopter vardı oyuncak kumandalı ama büyük bişey.gecenlerde migrosa gelmişti hemde 90 tl ye ama o zamanlar bilemedim ne bileyim sonra alayım dedim kalmamıs ayrıca normal fiyatı da 200 ün üstündeymiş.o gün açılışa özelmiş fiyatı.şimdi ne alıcam o oyuncaga 200 vermek de zor bana. keşke 90a alsaydım off offf
1. evlilik yldönümümüzde eşim Sapancada güzel bir otele yemeğe götürmüştü beni.Hediye almadık birbirimize.Evlilik yıldönümlerinde sadece yemek yiyoruz.
2. evlilik yıldönümümzdede Kerpe'ye gitmiştik..[/QUOTE ]
Vayyyy eşinde düşünceliymiş.aceba benimkide düşünüyor mudur ? e o zaman benim yapacağım bişey yok mu ?
Günaydın hanımlar
Dün birdenbire kendimi hamile gibi hissettim. Neden bilmiyorumOrtada bir belirti yok belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?