- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.261
ayy gercekten bende meraktan ölürdüm heralde.Allahım hayırlsıını sağlıklısını versin. inş. bir de bir kız bir oğlan verir inş......
inşallah tatlım genede ben dedıgın sekılde yatarım ins o tarafdan tutturmuşuımdur en azından :)
amin canım benim evet fazlası zarar olur hem teknoljı ılerledıkce heycan da kalmaz
aynen bende iş miş yapmazsım yaa
hahahaa arkadasının kızı baya bir şekere benzıyor anlattıklarına göre inş ccanım benim allah sağlıklı hayırlı bır evlat versınde isim araştırmalarına girdinizmi ?
Günaydın kızlar
Nasılsınız? Belirtiler ne yönde
Bende gaz sancısı haricinde hiçbir şey yok
Merhaba kıslarrr,epey bir sayfa topiğinizi gezdim ve hoşuma gitti:))) bende aranıza katılayım dedimkısaca kendimden bahsetmek istiyorum.bende prolaktin yükseliği vardı.ilaç kullandım ve 2.kutuda hamile kaldım.ancak bebeğim gelişemediği için Nisan ayında kürtaj olmak zorunda kaldım (( Çok şükür o zor zamanları atlattım.benim için hayırlısı değilmiş diye düşündüm.Zaten her zaman sağlılklı ve hayırlısı ise bebek nasip etsin diye Allah ıma dualar ediyorum.kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.14 Haziranda.ve bugün 17 Temmuz hala adet olmadım.ya kürtaj sonrası adet düzensizliği yaşıyorum yada hamileyim.sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı.Cuma günü kan tahlili yaptırıcam.Bakalım Allah ım ne nasip edecek.adet olursamda üzülmeyeceğim çünkü adetlerim düzene girmesi gerekiyor.Bir önceki kadar ne paniğim nede fazla kendimi kaptırdım.herşeyi oluruna bıraktım.Allah ım benim için ne uygunsa onu nasip etsin inşallah.Sizlerinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah :)))
Çin takvimine bakmıştım zaten..Ama olmazsada olur önümüzdeki ay daha iyi diye..
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun.
Düşüncelerin çok hoşuma gitti ne güzel düşünüyorsun.
Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.
Boswer şu çin takvimine kimi diyor bir yaş ekle veya çıkar. Sen nasıl yaptın? Nasıl biliyorsun?
Boswer şu çin takvimine kimi diyor bir yaş ekle veya çıkar. Sen nasıl yaptın? Nasıl biliyorsun?
Günaydın kızlar nasılsınız ??
Belirti melirti yok kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum üstelik eve gidiyorum bir ton iş yapıyorum hiç oturmuyorum cok yoruluyorum bu ara aklıma gelmiyor yani .
Evde yine iş var ve bugün kesinlikle bitirmem lazım ki yarın kayınvalideme kalmaya gidicez
Canım ben tam yaşa bakıyorum 20 yaşında 1 ay bile geçse 21 olarak almak gerekiyormuş.Ben senin dediğinin ikisinede baksam erkek çıkıyor bu ay
günaydın burcu,
ben iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın?
Yaz temizliği mi yapıyorsun fazla yorma kendini ne olur ne olmaz.
Hafta içi nasıl kalacaksın kayınvalidende?
Onlar gelemedi sen mi gidiyorsun :)
iyiyim bende teşekkür ederiö , çalışıyorum bildiğin gibi.
Yaz temizliği değilde işte bildiğin işler
evet hafta içi kalıcam 2 gün eşimin gönlü olsun diye birde kayınvalidem yalnız kayınpeder köye gitmiş o yüzden . Cumartesi işten sonra evime dönücem malum pazarımız bize kalsın .
Gelmedi onlar zaten gelseler ne anlamı kalacaktı o ayrı konu yalnız kalacaklardı.
tabi pazar günleri önemli birbirinize vakit ayırın :)
kız olsun erkek olsun farketmez ama hani ilki kız olsa süper olur..
Allahım sağlıklı ve hayırlısını versin ya.. Cinsiyet konusunda kendimi tutamıyorum.
Hep konuşmucam yorum yapmıcam diyorum ama dayanamıyorum
Ben ilk cocugumu 3 ay önce 8 inci haftada kayip ettim.
Simdi 2 gündür regl dönemim gecti ve ayni belirtilere sahibim ama cok korkuyorum nedenmi, cünkü Röntgen cekildim 2 kutu antibiotik bitti.
Ve birsürü agri kesici falan. Hamileysem zaaten su an 3 haftalik olmaliyim, sizce ne kadar saglikli bir hamilelik ola bilir bu simdi ?? Cok korkuyorum test alip yapmaya bile korkuyorum .
Hayirlisi neyse o olusun, saglikli bir cocuk her isin basi.
e tabi orası öyle dediğin gibi .
Pazar günleri cok önemli gerçekten tabi kendımıze ayıramıyoruz tamamen ama yınede bu pazar kesin pikniğe gidicem
Sen yorum yapmama kararını sürdür bencede
kızlar bilginiz var mı ? Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - bebek maması buraya üye olursanız işinize yarar zannediyorum numuneler yada bilgilendiren kataloglar gönderiyolar.ben baya öönce üye olmusum profilimde bebilim 39 haftalık görünüyor tahmini dogum tarihi de 20 temmuz :d demekki o zaman gercekten hamile olsaymısım 2 gün sonra bebişim dogacakmıs
buna benzer siteler bilen var mı ben cok meraklıyımdır da
geçmiş olsun canım.
Bir an önce dr danışsan daha iyi olur sanırım.
Piknik güzel olur ama ramazan başlamış olacak canım iftar pikniği mi yapacaksınız :)
ben burayı bilmiyordum paylaşım için teşekkürler :)
ben primanın ilk hediyem paketine üye oldum e-bebek mağazasından gittim aldım.
Paketin içinde 4tane yeni doğan bebek bezi bi tane annne oluyorum ben diye bi cd var.
Bide dergi falan..
Cd.de hamile yogası var ama sanırım bendeki bozuk açılmadı.
Burayada üye olabilirsiniz :)
Ben burayı bilmiyordum paylaşım için teşekkürler :)
Ben primanın ilk hediyem paketine üye oldum e-bebek mağazasından gittim aldım.
Paketin içinde 4tane yeni doğan bebek bezi bi tane annne oluyorum ben diye bi CD var.
Bide dergi falan..
Cd.de hamile yogası var ama sanırım bendeki bozuk açılmadı.
Burayada üye olabilirsiniz :)
merhaba kızlarrr,ben hala beklemedeyim.BAT geçeli 4 gün oldu.Cuma günü kısmet olursa bhcg yaptırıcam.o zaman hamilemiyim değilmiyim ortaya çıkarbelirtilere gelince ; şu an sürekli acıkıyorum ve çok uykum var.birde vücut ısım çok yüksek.göğüslerimde bir değişiklik yok.hareleri biraz büyüdü o kadar.göbeğimden aşağıya doğru ince bir çizgi var.geçen hamileleiğimde pek dikkat etmemiştim bu çizgiye.işte böyle kızlarrrrr.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun ve göbüşlerimiz bebişlerle dolsun inşalahhhhhh AMİNNNNN :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?