Ilk çocuğunu düşünenler...

Belim ağrıdı bir ara ama öyle böyle değil bacaklarıma vurdu resmen.Sonra karnımda bir ağrı ve ıslaklık.% gün önceden regl oldum dedim sanırım.Ama yok değil yanlış alarm.:26:

Belim ağrıdı bir ara ama öyle böyle değil bacaklarıma vurdu resmen.Sonra karnımda bir ağrı ve ıslaklık.% gün önceden regl oldum dedim sanırım.Ama yok değil yanlış alarm.:26:

canım inşallah bu ağrılar bebiş habercisi olsun :))

Şu an karnımdaki şişlikten ve vajinama vuran ağrı yüzünden ağlıyorum. Sinirlerim bozuldu. Doktora gidecek halim bile yok. Belki 10 kez 5 dk da bir wc deyim. Soğuk soğuk terliyorum. Öyle oturdum kaldım 10 dakikadır.

allah allahhh niye o kadar ağrı yaptıki canım yaa.acaba üşüttünmü ya.bende idrar yollarında iltihap olduğunda ve üşüttüğüm zamanlar öyle ağrılar olurdu.Allah ım acil şifalar versin canım.

Bilemiyorum. Aslında o kadar terlerken üşüttüğümü de sanmıyorum. Sürekli sıcaktan baygınlık geçircek gibiyim.İnat ettim ilaç falan da içmedim. Dedim ya sinirlerim bozuldu.

Şimdi koltukta oturmuş ilgimi başka şeye yöneltmeye çalışıyorum. Ama bir yudum su içsem çok sıkışmış gibi oluyorum. Ne oldu bir anlasam. Her seferinde bir şey mi var diye doktora gitmekten de bıktım artık.

Valla sinirlerim bozuldu benim

ben 4 aydır hamile kalamıyorum korunmayı bırakmadan once doktora gttım hıc bı sorunun yok dedı ama 5. aya gırdım hala yok napcam bn cok uzuluorm

aynı durum bende de vardı cnm bu ay butun belırtıler vardı doktora da gttım muhtemelen olbılırsın dedı ama tam gunumde adet oldum ve cok şiddetli ağrılarla...inşallah oylesındr ama ıhmal etme doktora gt bı ne olur ne olmaz..

Geçen ay o dediğini yaşadım. Düşük ve üşütme ihtimalinde durdu doktor. Kist, miyom vs. yok çok şükür. Bu ay da aynı acıyı çekmek istemiyorum. Hamile de olamam çünkü bu kadar erken belirti falan olmaz.

üşütme ihtimalinde durmuştm bende ama tüm kontrolleri testleri yaptı ultrasonla da kontrol etti bişey cıkmadı o cok heveslendırdı benıde zaten...bı oncekı ay da 9 gun gecıkmıstı adetim...psikolojik diye düşünüyorum ama düşük benmde aklıma gelmişti ondan cok korkuyorum bende ne yapmam lazım bılmıom kısa surdu herzamankıne gore ama bıttı artık...senın adet gunune kaç gün var?

8 gün var. Daha çok yani.

bildiğim kadarıyla yerleşme sırasında olabılıyo agrılar ama belıttı ıcın erken degıl o kadar olabılır yanı ınsallah oyledır..ne zamandır ıstıyosunuz??

Önceki 15 günü saymazsak bu ikinci ayımız.

Yerleşme kanaması duydum da ağrısını duymamıştım hiç Benim arkadaşım batmalarım var karnım çok ağrıyor diye gitti doktora hamileymiş. Gerçi onun adeti de 2 gün falan gecikmişti, tahmin ediyormuş zaten. Gebelik testi negatif çıkınca değilim sanmış. Ama gittiğinde bebek 2 haftalıktı. Zaten o kadar küçük olduğu için 2-3 gün anlaşılmadı hamileliği. Bir düşük tehlikesi vardı onun.

Bendeki gaz sancısı galiba. Hala biraz devam ediyor, kalbimi sıkıştırıyor ara ara, vajinama baskı yapıyor. Eve gideyim icabına bakıcam ama işte bir şey yapamıyorum. Keşke eve ışınlanabilsem, yürümeye fala halim yok. Suratım da bakılmaz halde.

ayyy evet gaz sancısıda olabılır sırt ustu yatmaya calıs bıraz belkı ıı gelr..2. ay daha erken ya o kadar takma kafana gerçi takmamakta pek mumkun degıl ama bılırım :)

bencede idrar yollari iltahibi dir ???

Dr git veya maydanoz kaynat buharina otur tabii hamile degilsen yoksa , düsük yapma tehlikesi ola bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…