Ilk çocuğunu düşünenler...

bencede idrar yollari iltahibi dir ???

Dr git veya maydanoz kaynat buharina otur tabii hamile degilsen yoksa , düsük yapma tehlikesi ola bilir.

Doğru tahmin etmişsin

Günaydın kızlarr...

Nasılsınız.
Acemiperi nasıl oldun

Dün fenalaştım iyice. İş çıkışı direk acile gittim. O kadar çok yanmam vardı ki. Bir de sanki her an altıma edecekmişim gibi bir his. Oysa tuvaletim yok.Başım çatlarcasına ağrıyor. Karnım şiş. Kabus gibiydi ya
Ağlaya ağlaya gittim hastaneye. Ne yürüyecek ne duracak halim vardı.Özel hastanede kadın doğum doktoru yokmuş.
Devlete gittik. Bir sürü bekleme. İdrar tahlili istedi. bir saat sonra sonuç aldık. İnsan ölür tahlil beklerken ya
Sonuçta idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Hem de çok yoğun. Antibiyotik verecekti gebe olabilirim deyince toz şase verdi.
Eve geldiğimde sancım hafiflemişti zaten. İlacı içtim. Sonra sızmışım.
Sabah kalktığımda bir şikayetim yoktu. Biraz halsizlik ve başağrısı var şimdi.

Geçmiş olsun canım.

Neden olurmuş bu enfeksiyon

Geçmiş olsun canım.

Neden olurmuş bu enfeksiyon

Kırmızı kabarcıklarım var demiştim ya. Gıda alerjisi tetikliyormuş enfeksiyonu. Çok yoğun enfeksiyon olduğu için de aşırı sancılı oldu.
İki damla idrar akarken canım çekiliyordu resmen. Çok kötü bir şeymiş.

Günaydın kızlar nasılsınız ?

Dün sözümü tutamadım test yaptım cok erken ama yaptım sonuc bılındık üzere negatif sonrada ağlayıp zırladım

O değil de ben evlendim evleneli çürüğe çıktım.

Hele bebek düşünmeye başladığımdan beri iyice çivim çıktı.

Herşey üstüste geldi desene..
Hamilelik belirtisimi diye kendimizi dinlerken hastalıkta çıkıyor işte

Bu ay kendimi dinlememek için uğraştım gerçekten. Hatta o kadar ki son haddine kadar enfeksiyonu farkedememişim.

Beyaz tuhaf akıntıyı görünce bir anormallik olduğundan şüphelendim ama yanma olana kadar anlamadım. Gaz sancısı sandım

Günaydın kızlar nasılsınız ?

Dün sözümü tutamadım test yaptım cok erken ama yaptım sonuc bılındık üzere negatif sonrada ağlayıp zırladım

Ya madem dayanamayıp yapıyorsun bari kan testi yaptır. İdrar testi hemen sonuç vermiyor diye diye dilimizde tüy bitti. Boşu boşuna üzüyorsun kendini

Ya madem dayanamayıp yapıyorsun bari kan testi yaptır. İdrar testi hemen sonuç vermiyor diye diye dilimizde tüy bitti. Boşu boşuna üzüyorsun kendini

Tamam azarlamayın yaptım işte arkadaşlar yap yap diye ısrar edince dayanamadım :44:

Kan testi yaptırmaya gitmedim aslında olursa olur olmazsa olmaz düşüncem de tutamadım kendimi ağladım yine . Evet boşuna üzdüm farkındayım . Ama yapcak bişey yok yaptım neyse artık

Şu an moralim yerinde valla çok rahat uyudum hiç bu kadar rahat uyumamıştım ve kızlar saat 5 den beri ayaktayım uyuyamadım sonra duşumu aldım çıktık eşimle tabi boynum tutulmuş ftığım sağolsun beni yalnız bırakmaz hiç bir zaman

Bir de bu sabah otobüs birbirine girdi ama nasıl girdi anlatamam çok komik şeyler yaşadım bugün gözümün önüne geldikçe gülüyorum öldüm gülmekten.

Bugün ve yarın kayınvalidemlere gidicem oradan işe gelicem bakalım nasıl geçecek. Bugün çok güzel başladı umarım bozulmaz

Ne oldu merak ettim. Anlat da biraz da biz gülelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…