Ilk çocuğunu düşünenler...

Kayınvalidende neden kalyorsunuz? Aynı şehirde değilmisiniz? Akşam dönseniz daha iyi değilmi?

Kayınvalidende neden kalyorsunuz? Aynı şehirde değilmisiniz? Akşam dönseniz daha iyi değilmi?
Kayınvalidem yalnız canım kayınpeder köye gitmiş bende pazarımı geçirmim orda tatilimi bitirmeyeyim diye 2 akşamımı ona ayırdım kadıncağız ramazana yalnız başlamasın diye.
Daha 4 gün var canm ya..Ne acele ettin.Gördünmü sonucu
Evet gördüm sonucu amann napım yaptım işte anlık üzülmeydi benimki şu an içim rahatladı gibi birşey
Ne oldu merak ettim. Anlat da biraz da biz gülelim

otobüs geç kaldı arızalanmıs baska otobüs veriler bizde paşa paşa geçtik oturduk yerlerimize sonra arızalanan otobüs geldi indik ona bindik tabi sıra denen şey kalmadı. en önlerdeyken en arkalarda kaldım sap gibi

Sonra otobüs yolcuları sofore yuklendıler neden gec kalıyorsun diye yaklaşık 15 dk tartıstılr otobusun içinde herkes bağırıyor

Sonra 2bayan bindi birib birini sıkıstırmıs yanlıslıkla. yan yana oturdular güzelce gıderken bır cocuk oturayım derken o bayanların ustune düştü

Bayanlardan bir tanesi bagırıyor ama nasıl bugun salak ınsanların hepsi basıma toplandı dıye sonra yanındakı kız da susarmısınız rahatsız oluyorum dedı (bayanı bınerken yanlıslıkla sıkıstıran vardı ya o)

Dönüp ona da ugursuzluk seninle başladı zaten dedı kıza salak kadın işte bırde orda bırbırlerıne gırdıler sonra yan yana paşa paşa oturup yollarına devam ettiler ben gülmekten öldüm

Son düzenleme:
Kayınvalidem yalnız canım kayınpeder köye gitmiş bende pazarımı geçirmim orda tatilimi bitirmeyeyim diye 2 akşamımı ona ayırdım kadıncağız ramazana yalnız başlamasın diye.

anladım canım.

Ramazanda geldi çattı.Yarın bakalım nasıl olcak.İnşallah zorlanmam

pantalonum karnıma baskı yapıyor.Halbuki darda değil.Bu karın ağrısı gaz sancısı mahfetti beni ya.Akşam yüzüstü yatamadım yaa

pantalonum karnıma baskı yapıyor.Halbuki darda değil.Bu karın ağrısı gaz sancısı mahfetti beni ya.Akşam yüzüstü yatamadım yaa

Benim de öyle oluyordu şimdi biraz daha bol bir pantolon giyindim . Amannnnn zamanı var dıyorum yınede üzülüyorum sonra üzülmicem diyorum .

Annem doktora git dedi benimde olmamıştı bir süre iğne olmuştum dedi doktora gitmeyi düşünüyorum kızlar

burcu ne zamandr deniyordunuz siz

Gerçekten komikmiş.

Ben alerji testi yaptırmak için doktora gideceğim öğleden sonra. Çok hasta görünüyormuşum, arkadaşlar neden ihmal ediyorsun diye kızdılar :26:

Oysa ben düne göre çok sağlıklıyım. Biraz ağrım var batma gibi ama canım sağolsun geçer nasılsa.

Annem götürecek hastaneye.

Geçmiş olsun canım.
İhmal etme tabi..Bizide haberdar et sonuçlardan

hamile hissedilmeyince hamile olunmuyormuymuş..Bende hissetmiyorum.Stresimde yok.Önümüzdeki ay daha iyi olur diye..Ama herşey olabilir bu ayda nasip

yoo öyle bir şey yokta içimden bir ses değilsin diyor o yüzden iç sesime güveniyorum

Evet her şey nasip kısmet canım benim

Aklıma bişey takıldı.Şİmdi diyelim evde test yaptık çift çizgi çıktı.Kan testini hemen devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz.Yoksa doktordan randevumu almak gerekiyor.

aklıma bişey takıldı.şimdi diyelim evde test yaptık çift çizgi çıktı.kan testini hemen devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz.yoksa doktordan randevumu almak gerekiyor.

hangi hastaneye gıdeceksen gıdebılıyorsn ama kesınlıkle aıle hekiminede gitmen gerekiyor hamıleleık kartı cıkartmak için takibini onlarda yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…