- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.321
Tamam azarlamayın yaptım işte arkadaşlar yap yap diye ısrar edince dayanamadım :44:
Kan testi yaptırmaya gitmedim aslında olursa olur olmazsa olmaz düşüncem de tutamadım kendimi ağladım yine . Evet boşuna üzdüm farkındayım . Ama yapcak bişey yok yaptım neyse artık
Şu an moralim yerinde valla çok rahat uyudum hiç bu kadar rahat uyumamıştım ve kızlar saat 5 den beri ayaktayım uyuyamadım sonra duşumu aldım çıktık eşimle tabi boynum tutulmuş ftığım sağolsun beni yalnız bırakmaz hiç bir zaman
Bir de bu sabah otobüs birbirine girdi ama nasıl girdi anlatamam çok komik şeyler yaşadım bugün gözümün önüne geldikçe gülüyorum öldüm gülmekten.
Bugün ve yarın kayınvalidemlere gidicem oradan işe gelicem bakalım nasıl geçecek. Bugün çok güzel başladı umarım bozulmaz
Kayınvalidem yalnız canım kayınpeder köye gitmiş bende pazarımı geçirmim orda tatilimi bitirmeyeyim diye 2 akşamımı ona ayırdım kadıncağız ramazana yalnız başlamasın diye.Kayınvalidende neden kalyorsunuz? Aynı şehirde değilmisiniz? Akşam dönseniz daha iyi değilmi?
Evet gördüm sonucuDaha 4 gün var canm ya..Ne acele ettin.Gördünmü sonucu
Ne oldu merak ettim. Anlat da biraz da biz gülelim
kızlar yaa catlatma yontemi ile ikiz kalmak istesek oluyormu sizcee
Kayınvalidem yalnız canım kayınpeder köye gitmiş bende pazarımı geçirmim orda tatilimi bitirmeyeyim diye 2 akşamımı ona ayırdım kadıncağız ramazana yalnız başlamasın diye.
anladım canım.
Ramazanda geldi çattı.Yarın bakalım nasıl olcak.İnşallah zorlanmam
pantalonum karnıma baskı yapıyor.Halbuki darda değil.Bu karın ağrısı gaz sancısı mahfetti beni ya.Akşam yüzüstü yatamadım yaa
Benim de öyle oluyordu şimdi biraz daha bol bir pantolon giyindim . Amannnnn zamanı var dıyorum yınede üzülüyorum sonra üzülmicem diyorum .
Annem doktora git dedi benimde olmamıştı bir süre iğne olmuştum dedi doktora gitmeyi düşünüyorum kızlar
Gerçekten komikmiş.
Ben alerji testi yaptırmak için doktora gideceğim öğleden sonra. Çok hasta görünüyormuşum, arkadaşlar neden ihmal ediyorsun diye kızdılar :26:
Oysa ben düne göre çok sağlıklıyım. Biraz ağrım var batma gibi ama canım sağolsun geçer nasılsa.
Annem götürecek hastaneye.
canım şubattan beri işte
İnşallah bu ay tutar..Doktora gitmeye gerek kalmaz
inşallah canım ama ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum demiştim zaten
hamile hissedilmeyince hamile olunmuyormuymuş..Bende hissetmiyorum.Stresimde yok.Önümüzdeki ay daha iyi olur diye..Ama herşey olabilir bu ayda nasip
aklıma bişey takıldı.şimdi diyelim evde test yaptık çift çizgi çıktı.kan testini hemen devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz.yoksa doktordan randevumu almak gerekiyor.
sağlık ocaklarındada test yaplıyormu
hangi hastaneye gıdeceksen gıdebılıyorsn ama kesınlıkle aıle hekiminede gitmen gerekiyor hamıleleık kartı cıkartmak için takibini onlarda yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?