Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar maşallah ben gelmeyeli ne cok ilerletmişiniz muhabbeti.

canım idrar yolu enfeksiyonu bende de oldu 2 hafta kadar önce.sen yine doktora gidebilmişsin.ben randevu aldım gittim.2 saat sıra bekledim.özelde bir de düşün.sonra sıkıldım çıktım geldim tekrar işe.başka hastaneye gidyim dedim 5 gün sonraya randevu verdiler.o güne de kendim iyi ettim zaten.maydonoz buharına oturdum, hemde suyunu içtim.

canım pislikten ve susuzluktan oluyor benim tahminimce.ilişkiden önce eşinde sende duş alın yada bel altını yıkayın git geller sırasında mikrop içeriye giriyor.bebek olsun diye şahsım adına ben hemen kalkıp yıkamıyorum hatta gece yaptıktan sonra belimin altına yastık koyup sabaha kadar yatıyorum.ve ovulasyon testi de yapıcam diye su içmiyordum hepsi bir araya gelince enfeksiyon yaptı tabi.

tavsiyem:ilişkiden önce duş almak,ilişkiden önce ve sonra 1 er bardak su içmek ve varsa mutlaka tuvalete gitmek özellikle ilişki sonrasında.içeride biriken pisliği atıyor çünkü.ve en önemlisi de bol su içmek

Canim ben sise sise su iciyorum. Kalkinca ve yatmadan once mutlaka icerim.Iliskiden sonra da iciyorum agzim kuruyor.Ama gidip yikanmiyorum ya da wc ye gitmiyorum. Oylece yatiyorum bebek tutsun diye. Herufumla siddetli munasebetimiz olmustu sarsti mi ki acep

Saka bir yana alerji testi yaptirdim. Bilinen alerjenlere karsi alerjim cikmadi.Kabarciklarim alerji ama nedeni belli degil. UStelik doktor alerji ile enfeksiyonun alakasi yok dedi.

Kendimi cok temiz tutuyorum. Temizlik eksikliginden oldugunu sanmiyorum. Ama neden oldugunu da bilmiyorum acikcasi. Cok az yanmalar var. Bir de midem bulaniyor kasiklarimda batma gibi seyler oluyor. Enfeksiyon bulanti yapti mi sende?

Bir de sen ayakta durabiliyomussun. Ben hicbisi yapamiyodum aglamaktan baska. Degil birkac gun bir saat test sonucunu bekleyemedim. Cok kotu oldum. ENfeksiyon cok yogunmus cunku. Bir de bulanik idrar. Yani iyice ilerlemis.

Allah saglik sihhat versin hepimize insallah

cok dıkkat et cnm ya ben cok cektım o ılthaptan..ayaklarını usutunce bıle hemen azıtıyo ılacınıda kesınlıkle ıc bebek olmasına engel olabılıyomus yumurtalıklara sıcrarsa cunku allah korusun...haaaaa bıde sıddetlı munasebet agrıyı arttırıyo kendımden bılıom

çatlatma yöntemi de ne kız:)var mı oyle bı ıhtımalvarsa bende alabılırmıyııııııımmmm:)

varmış tatlım arkadaşımın arkadaşı o şekilde kalmıs hicbir sıkıntı yokmus ikiz istiyomuş doktora gitmiş harbidende ikizleri olmus 2 kızı varmıs

Kızlar günaydın , bugün yarım saat erken geldim ofise malum kayınvalidemler de kaldık yolların durumunu bilemediğim için aynı saatimde çıktım .

Bu arada hayra yoruyorum fakat rüyam çok kötüydü elimde düşürdüğüm bebek vardı ilk önce anlamıyordum dikkatli baktığım zaman bebek olduğunu görüyordum ve çok kötü bir duyguydu.

Allah hepizime sağlıklı , hayırlı evlat versin her şeyden önce şu an hala kabızım anlamadım isal olmam gerekliydi. Dün dayanamadım ağrı kesici içtim umarım bebek varsa da bir zararı dokunmaz.

Bugün Allah kabul ederse orucum HAYIRLI RAMAZANLAR HERKESE

Günaydın canım..

Rabbim rüyanı hayra çıkarsın..

Ağrı kesici olarak gebelikte minoset veriliyormuş diye duymuştum.

Bende bugün orucum.Hayırlı ramazanlar..

günaydın canım..

Rabbim rüyanı hayra çıkarsın..

Ağrı kesici olarak gebelikte minoset veriliyormuş diye duymuştum.

bende bugün orucum.hayırlı ramazanlar..

valla çalıştığım yerdeki iş arkadaşım novartis diye bir ilaç verdi dayanamadım içtim

allah kabul etsin canım rüyam için de kötü yorumlar var tabirlerde

valla çalıştığım yerdeki iş arkadaşım novartis diye bir ilaç verdi dayanamadım içtim

allah kabul etsin canım rüyam için de kötü yorumlar var tabirlerde

Rüyalar ilk yorumlayanın yorumuna göre çıkarmış derler..Kendi kendine yorumlasaydın keşke..

günaydın arkadaşlar.Ramazanınız ve cumanız hayırlı olsun. mübarek günler hürmetine inş. Rabbim tüm isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder.

canım çok geçmiş olsun valla senin durumun cok agırmış demekki.Allah sağlık versin.bu arada yanlış anlama temizlik mevzusunda sana bişey söylemek istemedim ama en ufak seylerden iltihap kapıyor sonu kötü oluyor işte.neyden oldugu hakkında doktor bişey söylemedi mi ?

Son düzenleme:
güzel isim ama kuzey guneyden uyuz oluyorum o isme

küsmek istiyorum bende zaten bakalım3 gün kaldı nasıl olacak

Dün bir yarışmada duydum ismi..Kuzey güneyde ilgimi çekmemişti nalet kadın yüzünden..Birde nette araştırdım Simaylar şanslı oluyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…