- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.361
canım çok geçmiş olsun valla senin durumun cok agırmış demekki.Allah sağlık versin.bu arada yanlış anlama temizlik mevzusunda sana bişey söylemek istemedim ama en ufak seylerden iltihap kapıyor sonu kötü oluyor işte.neyden oldugu hakkında doktor bişey söylemedi mi ?
dün bir yarışmada duydum ismi..kuzey güneyde ilgimi çekmemişti nalet kadın yüzünden..birde nette araştırdım simaylar şanslı oluyormuş :)
hmm ilginçç ilk defa duydum :)
bu arada çok heycanlııym ben sonuc nolcak acaba
evett kızlarr tahmin ettiğim gibi hamile değilim.Çünkü adetin üzerinden 5 gün geçti ve 3 tane idrar testi yaptım negatif çıktı.en sonunda kandada belli oldu.Prolaktin değerim de 38 küsurlarda yüksek çıktı.önümüzdeki hafta içi doktora gideyimde hem muayene olayım hemde dostinex yazdırayım..Demekki daha vakti varmış bebişin gelmesine.Allah ım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahhh.
kız düşünme başka şeylerle meşgul ol..
Biz mesela bayram için tatil mekanlarına bakıyoruz.oyalanıyorum.
evett kızlarr tahmin ettiğim gibi hamile değilim.çünkü adetin üzerinden 5 gün geçti ve 3 tane idrar testi yaptım negatif çıktı.en sonunda kandada belli oldu.prolaktin değerim de 38 küsurlarda yüksek çıktı.önümüzdeki hafta içi doktora gideyimde hem muayene olayım hemde dostinex yazdırayım..demekki daha vakti varmış bebişin gelmesine.allah ım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahhh.
ben çalışmama rağmen daha oyalanacak bir şey nasıl bulayım bu kendımı tutmus halim biliyorsun geçmiş ayları
hadi bakalım az biraz sıkacan dişi ozaman.
Sizi heyecanli gacilar 3 gun degil 4-5 gun beklemiyi goze alin azicik daha sabredin. Gununda olmazsaniz kosmayin hemen. Bu heyecanla bir iki gun geciktirebiliyor insan adetini.
Hayirli haberlerinizi verin bize
boynumda tutulmuş var ya canım nasıl yanıyor
evett kızlarr tahmin ettiğim gibi hamile değilim.Çünkü adetin üzerinden 5 gün geçti ve 3 tane idrar testi yaptım negatif çıktı.en sonunda kandada belli oldu.Prolaktin değerim de 38 küsurlarda yüksek çıktı.önümüzdeki hafta içi doktora gideyimde hem muayene olayım hemde dostinex yazdırayım..Demekki daha vakti varmış bebişin gelmesine.Allah ım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahhh.
of çok kötü olur o..
Geçmiş olsun
hemde nasıl kötü boynumda fıtık var benım
ben beğendim bence güzel.Rabbim bebişini aratmasın en kısa zamanda versin inş.
Dün akşam kızımız olursa Simay ismini koyabiliriz diye konuştuk.Sizce nasıl?
Herkese gunaydin ve hayirli ramazanlar
Doktor hicbir sey soylemedi malesef. Enf. cikinca direk ilac yazdi. Yalniz yanma devam ederse ve gebelik olmadigi kesinlesirse yeniden tahlil yaptirip antibiyotik kullanmami soyledi.
Sende bulanti var miydi benim ara ara midem bulaniyor ?
kızlar ya iftara misafir davet etseniz ne yemekleri yaparsınız?
Benim davet etmem gereken kişiler var ama hangi yemekleri yapsam aklıma bişey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?