Ilk çocuğunu düşünenler...

Herkese gunaydin ve hayirli ramazanlar

Yasemin sagolasin atlattim insallah eski agrim yok ama biraz yanmam var.

Doktor hicbir sey soylemedi malesef. Enf. cikinca direk ilac yazdi. Yalniz yanma devam ederse ve gebelik olmadigi kesinlesirse yeniden tahlil yaptirip antibiyotik kullanmami soyledi.

Sende bulanti var miydi benim ara ara midem bulaniyor ?

evett kızlarr tahmin ettiğim gibi hamile değilim.Çünkü adetin üzerinden 5 gün geçti ve 3 tane idrar testi yaptım negatif çıktı.en sonunda kandada belli oldu.Prolaktin değerim de 38 küsurlarda yüksek çıktı.önümüzdeki hafta içi doktora gideyimde hem muayene olayım hemde dostinex yazdırayım..Demekki daha vakti varmış bebişin gelmesine.Allah ım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahhh.

Hakkında hayrlsı canım.İnşallah bir dahaki sefere

Sizi heyecanli gacilar 3 gun degil 4-5 gun beklemiyi goze alin azicik daha sabredin. Gununda olmazsaniz kosmayin hemen. Bu heyecanla bir iki gun geciktirebiliyor insan adetini.

Hayirli haberlerinizi verin bize

hayırlısı canım benim denemeye devam

Sizi heyecanli gacilar 3 gun degil 4-5 gun beklemiyi goze alin azicik daha sabredin. Gununda olmazsaniz kosmayin hemen. Bu heyecanla bir iki gun geciktirebiliyor insan adetini.

Hayirli haberlerinizi verin bize

Oruç beni çok sakinleştirdi.Belirti yok mesela..Düşüncelerimde tatil,akşam yemeği var :))

Hakkinda hayirlisi olsun canim

bu enfeksıyonu en zor geçiren benim malesef yatağa düşeri ve durum seruma kadar gider.

Mide bulantısı mı desen kemik sızlamasımı desen daha anlatmım anla işte serum yiyecek kadar olurum böbreğimdeki taş çok kötü yapıyordu benim allahdan düştü

Dün akşam kızımız olursa Simay ismini koyabiliriz diye konuştuk.Sizce nasıl?

ben beğendim bence güzel.Rabbim bebişini aratmasın en kısa zamanda versin inş.

yok canım bende cok hissedilir şekilde bulantı olmadı cok hafif belli belirsiz yani.ben hafif atlatmısım demekki.bende cok merak ediyorum aceba gercek sebebi nedir.nasıl bulaşıyor.başka türlü zararı var mı.doktorlarda bişey söylemiyor ki.

hayırlısı olsun inş. hakkımızda canım.Allah en kısa zamanda senle beraber hepimize nasip eder inş.neden oluyomus bu gecikmeler aceba.

kızlar ya iftara misafir davet etseniz ne yemekleri yaparsınız?
Benim davet etmem gereken kişiler var ama hangi yemekleri yapsam aklıma bişey gelmiyor.

mercımek corba , pilav , karnı yarık , ortaya zaytınyaglı , salata, cacık süper tatlı da güllaç çokk güzell ımmm

kızlar ya iftara misafir davet etseniz ne yemekleri yaparsınız?
benim davet etmem gereken kişiler var ama hangi yemekleri yapsam aklıma bişey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…