- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.381
kızlar ya iftara misafir davet etseniz ne yemekleri yaparsınız?
benim davet etmem gereken kişiler var ama hangi yemekleri yapsam aklıma bişey gelmiyor.
çorba (mercimek yada tavuk)
patlıcan musakka
pilav
pilav yanı için soslu tavuk kanadı yada ciğer
patatesli börek
salata
tatlı (revani yada şekerpare)
mercımek corba , pilav , karnı yarık , ortaya zaytınyaglı , salata, cacık süper tatlı da güllaç çokk güzell ımmm
bu esimle ilk ramazanimiz. Iki kisilik ailemizle iftar edecegiz nasipse. Bugun benim menumde kofte, firinda sutlu patates, mercimek corbasi, salata ve sutlac var.
Bu esimle ilk ramazanimiz. iki kisilik ailemizle iftar edecegiz nasipse. Bugun benim menumde kofte, firinda sutlu patates, mercimek corbasi, salata ve sutlac var.
Bizdede kuru fasulye, pilav, cacık var
salata da olsa güzel olur ben salatasız duramıyorum.3 kişilik salatayı tek basıma yiyorum. ama hala demir vitaminim eksik nasıl oluyorsa
cacık varken salata yenmez bizde
Esimi tembihledim kimseye soz verme diye. Cunku hastayim ve de evde dinleniyorum. O kadar yol gidemem. Ayrica esimle basbasa iftar yapmak istiyorum.Haftasonu gitmeyi dusunuyoruz biz de kv.lere.bizimde ilk ramazanımız ama kayınvalıdemdeyiz yarın evimizde ilk iftarımızı edicez allah kısmet ederse
ayy ne güzel.bizim de geçen sene öyleydi.ramazanda yanında olayım diye 2 gün önce düğün yapmıştık.evimize bi geldik hiç bişey yok.o zaman biraz zorlanmıstım ben.ama cok güzel günlerdi.her gecen gün ayrı bir güzel.
mönün de süper bu arada.sütlaca bayılırım.ev adresini ver aksama sizdeyiz sekerim.kızlarla toplanalım hergün birimize gelelim
Cacık varken salata yenmez bizde
Cacık varken salata yenmez bizde
Iftariyelik dedim de aklima geldi. Biz alisverisi son gunlere birakmak zorunda kalmistik. Sonra da hic firsat olmadi. Hurma falan yok bizim evde. Hatta biten bir suru sey var. Artik ya bugun iftardan sonra ya da yarin alisveris yapariz. Belki debugun ben cikar pide ve hurma alirim.
Bugun evde dinleniyorum ben. Isi birakmayi ciddi ciddi dusunuyorum. Cok rahatlik ya. Kosturmaca yok. Istedigin saatte istedigini yap
bizde de yenmez ama ben cacık yemek istemiyrum salata yapppppp
Evde olmak bir süre güzel oluyor ama sonra sıkılıyor insan
Çorba (Mercimek yada tavuk)
Patlıcan musakka
Pilav
Pilav yanı için Soslu Tavuk kanadı yada ciğer
Patatesli Börek
Salata
Tatlı (revani yada şekerpare)
Esimi tembihledim kimseye soz verme diye. Cunku hastayim ve de evde dinleniyorum. O kadar yol gidemem. Ayrica esimle basbasa iftar yapmak istiyorum.Haftasonu gitmeyi dusunuyoruz biz de kv.lere.
Buyur gel tatlim ama yarin gel bugun gelme.Ben yine sutlac yaparim sanaSutlaci onceden yaptim. Ilk defa yapmama ragmen guzel olmus.
iftara geleceksen senin istediğini yaparım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?