- Konu Sahibi meleksimam
-
- #2.601
Doktora henüz gidemedim malesef izin alamadım daha ayrıyetten mantar olmadığını biliyorum daha önceden yaşamıştım daha çok üşütünce oluyor maleseff yanmam birde su içmem gerekiyor böbreğimin tekrardan taş oluşturmaması için ama şu an oruc olmam sebebiyle su içemediğimden susuz kalıyor böbreklerim üşütüncede yanmam oluyor .Folic acide başlamıstım ama cok üstüne düşmedim şimdi içiyorum sahurda ve iftarda 3tane içmem lazımken ben 2 ye düşürmek zorunda kaldım .
Ben folicasidde 4. kutuyu kullanyorum.Günde bir tane dedi doktor.Sen neden 3 tane içiyorsunki
kızlar merhaba bizde ilk çocuğumuzu düşünüyoruz ama aldığımız karara göre kasımda çalışamalara başlayacagız ama 2 aydır arada kaçamaklar oldu geçen ay bişi olmadı bu ayda bakalım artık hayırlısı olsun.
kızlar ya benim mide bulantılarım çok arttı.sureklı nanelı bırseyler atıstırarak bulantımı gıdermeye calısıyorum.bu sabahta ıdrar yolu ılthabı basladı antbytık kullanmaya başladım.dunde test yaptım dayanamadım ama tek cızgı cıktı.15 gun once kan testı yaptırmıstım.deger 0.78 di.regl tarıhıme 8 gun kaldı.acaba hamılelık fılan mı var?daha oncede ılhtap sorunu yasadım mıde bulantım olmuyordu?kafam cok karıstı kendımı mı cok dınlıyorum.bu her neyse sıgarayı bırakmama sebep oldu :)kokusuna dayanamıyorum
canım benım ıltıhabım olunca mide bulantısından tut beni yataklara düşürüyor malesef. Umarım hamilesindir ama antıbıyotık kullanmasaydın keşke. E hamıleysen ??
canım ama acısına dayanamıyorum.cok yanıyor işimi bile yapamıyorum.1 tane yuttum sabah eger azalırsa sabretmeye calısıcam.2 gundurde kendımı yanıyor gıbı hıssedıyorum.atesım cıkıyor.8 gun daha sabır :)ıns sonunda uzulmem.
umarım canım geçer bende başlangıcındayım benim cok hassas oldugu için her an geçirebiliyorum enfeksıyon . Doktor ne kadar dikkat etsende gecıreceksın dedı ilaç kullanacaksın dedi ama işte ben şimdilik polar esofmanım ve corap patiğimle yatıyorum sabaha iyi olarak kalkıyorum sıcak olmasına rağmen idare edıyorum mecburum ayrıyetten oruc tutamıyorum vücudumda su kalmadığı zaman afedersin idrarım kırmızıya yakın sarı olarak cıkıyor o yuzden devamlı su içmem lazım hastalık konusunda biraz fazla hassasım her sey olabılır böbreğimdeki taşı düşürdüm gecen aylarda olusabılır tekrar bol bol su icmem lazım zaten orucu artık tutamıyorum cunku bu dönem mahvoldum
kimse yok mu topikte kızlar hu hu
Canım gebelik düşündüğün zaman ilaç almadan önce gebe olmadığına emin ol. Ben enfeksiyon olduğumda gebelik düşünüyorum diye antibiyotik yazdırmadım. Testte çıkmaz ama bebek vardır da, Allah korusun bir sıkıntı verir bebeğe diye.kızlar ya benim mide bulantılarım çok arttı.sureklı nanelı bırseyler atıstırarak bulantımı gıdermeye calısıyorum.bu sabahta ıdrar yolu ılthabı basladı antbytık kullanmaya başladım.dunde test yaptım dayanamadım ama tek cızgı cıktı.15 gun once kan testı yaptırmıstım.deger 0.78 di.regl tarıhıme 8 gun kaldı.acaba hamılelık fılan mı var?daha oncede ılhtap sorunu yasadım mıde bulantım olmuyordu?kafam cok karıstı kendımı mı cok dınlıyorum.bu her neyse sıgarayı bırakmama sebep oldu :)kokusuna dayanamıyorum
Hoşgeldin canım. Ben de güya temmuzda çalışmalara başlayacaktım bir ay erken başlayıp geçen ay start verdikİyi ki geciktirmemişim. Hemen olmuyor çünkü. Hayırlısı bakalım
Canım gebelik düşündüğün zaman ilaç almadan önce gebe olmadığına emin ol. Ben enfeksiyon olduğumda gebelik düşünüyorum diye antibiyotik yazdırmadım. Testte çıkmaz ama bebek vardır da, Allah korusun bir sıkıntı verir bebeğe diye.
Mide bulantısı genelde 2.aydan itibaren başlıyormuş. Yani seninki pek gebelik belirtisi değil. Enf. yaptığı bir şey. Bende de olmuştu.
Çok geçmiş olsun şimdiden. O yanmalara dayanmak çok zor. Sen doktora danışıp ilaca başladın değil mi?
teşşekkur ederım canım.evet doktorum verdi.ozamn bunu bu enfeksyon yapıyor.en ıyısı ıkıncı ılacı almıyım.ya ben bır yerde okumustum bebek ılk ıkı ay anneden bırsey almıyormus fılan dıe.acaba dogrumu kı?
aynen canım anlattıklarının aynısını yasıyorum.doktorum kronıklesmıs ve tekrarlıycak dedı.bende gecen ay tas dusurdum sımdı ıltıhap yanında kumda dokuyormusum.ıdrar afedersın ama kanlı
teşşekkur ederım canım.evet doktorum verdi.ozamn bunu bu enfeksyon yapıyor.en ıyısı ıkıncı ılacı almıyım.ya ben bır yerde okumustum bebek ılk ıkı ay anneden bırsey almıyormus fılan dıe.acaba dogrumu kı?
almaz olur mu almasa nasıl gelişecek canım benim
haklısın canım.içmiycem ilacı sabredıcem acısına .cok taktım bu konuya sanırım.işim güçüm gebelik belirtileri oldukendımı cok yanlız hıssedıyorum durup durup aglıyorum.hayatta yasadıgım tum kırgınlıklar ınanıyorum kı bebegım geldıgınde gıdıcek .o benı cok sevıcek bende onu hemde canımdan cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?