Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben folicasidde 4. kutuyu kullanyorum.Günde bir tane dedi doktor.Sen neden 3 tane içiyorsunki

Günaydın kızçeler

Ben hala çalışmalar başlayamadım. Orucu bıraktığımdan beri yanmalarım gitti. Susuz kalmışım demek. İnşallah kurumuştur iltihap

Ben folicasidde 4. kutuyu kullanyorum.Günde bir tane dedi doktor.Sen neden 3 tane içiyorsunki

Doktor ve eczane söyledi folic acid plus hatta prespektüsündede 3 yazıyor. zaten çok dikkatlide içmiyorum unutuyorum arada . Artık oruç tutamıyorum malesef , çok zorlandım her gün 3 saat yolu zar zor gidiyorum eve bu yüzden tutamıcam orucumu Allah affetsin sağlıgımdan olmak üzereyim çünkü .

kızlar merhaba bizde ilk çocuğumuzu düşünüyoruz ama aldığımız karara göre kasımda çalışamalara başlayacagız ama 2 aydır arada kaçamaklar oldu geçen ay bişi olmadı bu ayda bakalım artık hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

canım ilk öncE aramıza hoşgeldin diyeyim kararınız hayırlı uğurlu olsun , bende ilk eylulde istiyorum demiştim sonra arada kacamaklar oldu ve olmadığını gördüm sonra kararım tamamen değişti ve direk eylül gelmeden istemeye başladım bu 5.denemem olacak bakalım kısmetse artık , ovulasyon testi aldım toplu olarak bakalım sonuç ne olacak belli değil. Umarım hepimiz hamile kalırız .

Son düzenleme:
kızlar ya benim mide bulantılarım çok arttı.sureklı nanelı bırseyler atıstırarak bulantımı gıdermeye calısıyorum.bu sabahta ıdrar yolu ılthabı basladı antbytık kullanmaya başladım.dunde test yaptım dayanamadım ama tek cızgı cıktı.15 gun once kan testı yaptırmıstım.deger 0.78 di.regl tarıhıme 8 gun kaldı.acaba hamılelık fılan mı var?daha oncede ılhtap sorunu yasadım mıde bulantım olmuyordu?kafam cok karıstı kendımı mı cok dınlıyorum.bu her neyse sıgarayı bırakmama sebep oldu :)kokusuna dayanamıyorum

canım benım ıltıhabım olunca mide bulantısından tut beni yataklara düşürüyor malesef. Umarım hamilesindir ama antıbıyotık kullanmasaydın keşke. E hamıleysen ??

canım benım ıltıhabım olunca mide bulantısından tut beni yataklara düşürüyor malesef. Umarım hamilesindir ama antıbıyotık kullanmasaydın keşke. E hamıleysen ??

canım ama acısına dayanamıyorum.cok yanıyor işimi bile yapamıyorum.1 tane yuttum sabah eger azalırsa sabretmeye calısıcam.2 gundurde kendımı yanıyor gıbı hıssedıyorum.atesım cıkıyor.8 gun daha sabır :)ıns sonunda uzulmem.

umarım canım geçer bende başlangıcındayım benim cok hassas oldugu için her an geçirebiliyorum enfeksıyon . Doktor ne kadar dikkat etsende gecıreceksın dedı ilaç kullanacaksın dedi ama işte ben şimdilik polar esofmanım ve corap patiğimle yatıyorum sabaha iyi olarak kalkıyorum sıcak olmasına rağmen idare edıyorum mecburum ayrıyetten oruc tutamıyorum vücudumda su kalmadığı zaman afedersin idrarım kırmızıya yakın sarı olarak cıkıyor o yuzden devamlı su içmem lazım hastalık konusunda biraz fazla hassasım her sey olabılır böbreğimdeki taşı düşürdüm gecen aylarda olusabılır tekrar bol bol su icmem lazım zaten orucu artık tutamıyorum cunku bu dönem mahvoldum

aynen canım anlattıklarının aynısını yasıyorum.doktorum kronıklesmıs ve tekrarlıycak dedı.bende gecen ay tas dusurdum sımdı ıltıhap yanında kumda dokuyormusum.ıdrar afedersın ama kanlı

kimse yok mu topikte kızlar hu hu

Hoşgeldin canım. Ben de güya temmuzda çalışmalara başlayacaktım bir ay erken başlayıp geçen ay start verdik İyi ki geciktirmemişim. Hemen olmuyor çünkü. Hayırlısı bakalım
Canım gebelik düşündüğün zaman ilaç almadan önce gebe olmadığına emin ol. Ben enfeksiyon olduğumda gebelik düşünüyorum diye antibiyotik yazdırmadım. Testte çıkmaz ama bebek vardır da, Allah korusun bir sıkıntı verir bebeğe diye.
Mide bulantısı genelde 2.aydan itibaren başlıyormuş. Yani seninki pek gebelik belirtisi değil. Enf. yaptığı bir şey. Bende de olmuştu.
Çok geçmiş olsun şimdiden. O yanmalara dayanmak çok zor. Sen doktora danışıp ilaca başladın değil mi?

teşşekkur ederım canım.evet doktorum verdi.ozamn bunu bu enfeksyon yapıyor.en ıyısı ıkıncı ılacı almıyım.ya ben bır yerde okumustum bebek ılk ıkı ay anneden bırsey almıyormus fılan dıe.acaba dogrumu kı?

Almıyor olur mu. İçeceğin ilaçlar çok etkiliyor bebeği. Özellikle antibiyotik çok kuvvetli bir ilaç. Bilinçsiz vitamin almak bile zararlı gebelikte.

aynen canım anlattıklarının aynısını yasıyorum.doktorum kronıklesmıs ve tekrarlıycak dedı.bende gecen ay tas dusurdum sımdı ıltıhap yanında kumda dokuyormusum.ıdrar afedersın ama kanlı

aynı şeyleri yaşıyoruz doktorumun dediği şey bu işte kronik çocuga zararı varmı ılacın dedım doktor sen cocuk yapmaya karar verdıgınde bırakıcaksın ilacı dedi sonra tekrar ama ben içmiyorum su an

almaz olur mu almasa nasıl gelişecek canım benim

almaz olur mu almasa nasıl gelişecek canım benim

haklısın canım.içmiycem ilacı sabredıcem acısına .cok taktım bu konuya sanırım.işim güçüm gebelik belirtileri oldukendımı cok yanlız hıssedıyorum durup durup aglıyorum.hayatta yasadıgım tum kırgınlıklar ınanıyorum kı bebegım geldıgınde gıdıcek .o benı cok sevıcek bende onu hemde canımdan cok.

Birincisi hayata gelecek o minicik sabiye bu kadar ağır yükler yükleme şimdiden. Bebek sevinçtir, berekettir ama malesef kötü giden şeyleri düzeltmez Ağır sorumluluk ister, sabır ister, fedakarlık ister.

İkincisi her şeyi bu bir belirti diye algılarsan (bakınız ben ve bu forumdaki birkaç arkadaş) gebelik olmadığını gördükçe umutların tükenir, çabuk vazgeçersin. Strese girersin boş yere, bu da bebek olmasını engelliyor.

Üçüncüsü hiçbir acıya sabretmen gerekmiyor. Tedbirli davran. Bir rahatsızlığın olunca gebe olmadığına emin olduktan sonra kullan ilaçlarını.

Bebekleri biz de dört gçzle bekliyoruz, inşallah senden de güzel haberler alırız

bizde geçen ay başladın bebek çalışmalarına çok ümitlendim hamileyimdir diye ama hastalandım. psikolojik galiba çok düşündüğümden miğdem falan bulanmaya başlamıştı. kısmet inşallah bu ay olur

arkadaşlar meraba aranıza ben de yeni katılıyorum uzun zamandır takip ediyordum ama yorum yazmak şimdi kısmet oldu...

ben de hamile kalmak istiyorum bugün ovülasyon testi yaptım ve 2. çizgi hafif silik çıktı bundan sonraki süreçte neler yapmalıyım yani ne zaman ilişki olursa hamile kalma ihtimalim artar??

yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…