Ilk çocuğunu düşünenler...

ne denir bilemedim ki inşallah en kısa süre de geçer canım doktoruna bi söylesene belki bulantı için ilaç verir

Günaydın kızlar

Çok şükür bebek bana sıkıntı vermiyor fazla. Karın derilerim ağrıyor ve hapşırırken canım yanıyor. Mide bulantım son buldu sanırım. Gribim geçmek üzere, bunun etkisi oluyordu bulantıda. Koku hassasiyetim devam ediyor.

Dün rahat rahat normal hayatımdaki gibi temizlik yaptım, ev işlerine baktım. Kendime güvenim de geldi böylece.

Yeni hamişleri tebrik ediyorum.

Günaydın bacılarrrrrrr
Ben acaip zindeyim bugün neden bilmiyorum uykusuz olmama rağmen iyiyim bakalım
Güllümsün kıyamammmm bi arasan dr.unu canım yaa yarın kaçta randevun ki dayanabilecek misin

çok sevindim canım senin adına darısı diğer hamişlerin başına :))

günaydın gülüm. çok üzüldüm. iyi gidiyodun aslında. nazar attık kendi kendimize. bende de azıcık başladı bulantılar
yarın büyük gün hayırlısıyla duyun kalp atışlarını. doktorun bişeyler yapar bulantın için.

:) ben çok tembelleştim::) eşim şehir dışındaydı akşama kadar yattım tv karşısında.

Günaydın bacılarrrrrrr
Ben acaip zindeyim bugün neden bilmiyorum uykusuz olmama rağmen iyiyim bakalım
Güllümsün kıyamammmm bi arasan dr.unu canım yaa yarın kaçta randevun ki dayanabilecek misin

yarın birileri içinde önemli bi gün ama.......:))))
neyse ben sayarım sen unut :)))

Günaydın kızlar

Ozzy tebrik ederim canım.Çok sevindim.Darısı diğer arkadaşların başına...

Benim hormonlar hala havalarda...Çeşit çeşit rüyalar görüyorum gerim gerim geriliyorum valla.Ne zaman sona erecek bunlar..Rüya yüzünden dinlenemiyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…