- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.001
günaydın iki gündür çok fenayım hanımlar öğürüp üğürüp kusamıyorum ya o an bittiğim an
şu an yürüyen ruhum
çook fenayım ya
hiç bişey yiyemiyorum
çok sevdiğim suyu bile içemiyorum
ve ağzım dilim kurudu ya
ne denir bilemedim ki inşallah en kısa süre de geçer canım doktoruna bi söylesene belki bulantı için ilaç verir
Eki Görüntüle 550245
kızlar bugün yaptıgım test daha eşimden başka kimsenin haberi yok..yarında bi kan vericem bakalım o zaman kesinleşir hayırlısı...
Günaydın kızlar
Çok şükür bebek bana sıkıntı vermiyor fazla. Karın derilerim ağrıyor ve hapşırırken canım yanıyor. Mide bulantım son buldu sanırım. Gribim geçmek üzere, bunun etkisi oluyordu bulantıda. Koku hassasiyetim devam ediyor.
Dün rahat rahat normal hayatımdaki gibi temizlik yaptım, ev işlerine baktım. Kendime güvenim de geldi böylece.
Yeni hamişleri tebrik ediyorum.
günaydınnnnn gamzeeee ve inci tanesi :))
günaydın iki gündür çok fenayım hanımlar öğürüp üğürüp kusamıyorum ya o an bittiğim an
şu an yürüyen ruhum
çook fenayım ya
hiç bişey yiyemiyorum
çok sevdiğim suyu bile içemiyorum
ve ağzım dilim kurudu ya
Günaydın kızlar
Çok şükür bebek bana sıkıntı vermiyor fazla. Karın derilerim ağrıyor ve hapşırırken canım yanıyor. Mide bulantım son buldu sanırım. Gribim geçmek üzere, bunun etkisi oluyordu bulantıda. Koku hassasiyetim devam ediyor.
Dün rahat rahat normal hayatımdaki gibi temizlik yaptım, ev işlerine baktım. Kendime güvenim de geldi böylece.
Yeni hamişleri tebrik ediyorum.
Günaydın bacılarrrrrrr
Ben acaip zindeyim bugün neden bilmiyorum uykusuz olmama rağmen iyiyim bakalım
Güllümsün kıyamammmm bi arasan dr.unu canım yaa yarın kaçta randevun ki dayanabilecek misin
:) ben çok tembelleştim::) eşim şehir dışındaydı akşama kadar yattım tv karşısında.
ohhh mis valla keyif yaptın desene eşimde bana hiçbişey yaptırmadı bebiş varsa bişey olur diyeeeee
Allah Allah o kadar girdim ben bu çift çizgiyi görmemişim haftasonuuuuuuuuuu
tebrik ederim canım hayırlı olsun :))
yarın birileri içinde önemli bi gün ama.......:))))
neyse ben sayarım sen unut :)))
hemde nasıl:)))) annemde geldi bi ara. yemek yaptı yedirdi :))))
ne güzel.. şu hamilelik daha uzun mu olsa ne:)
akşam üstü eklemiştim gözünden kaçmıştıır...bakalım bugün kan testi yaptırcam anasaglıkta hayırlısı onda ne çıkıcak
hemde nasıl:)))) annemde geldi bi ara. yemek yaptı yedirdi :))))
ne güzel.. şu hamilelik daha uzun mu olsa ne:)
Günaydın bacılarrrrrrr
Ben acaip zindeyim bugün neden bilmiyorum uykusuz olmama rağmen iyiyim bakalım
Güllümsün kıyamammmm bi arasan dr.unu canım yaa yarın kaçta randevun ki dayanabilecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?